Hirdetés
Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
az alábbi linken található 4 torony között vacilálok, hogy melyiket vegyem meg. a kérdésem az hogy a bennük található táp milyen teljesítményű? mert kell vennem tápot is meg házat is, és ha elégnek bizonyulna ez a táp, akkor megvenném valamelyik tornyot. mi a véleményetek?
-
14adam
addikt
válasz butcher eu #21901 üzenetére
És milyen géphez kéne?
-
atesss
addikt
válasz butcher eu #21901 üzenetére
Tudnátok mondani az FSP350-60GLN -nek egy helyettesítőt, hasonló árban ?
Kb. max. 9000-ért.Mert a PNF széria helyett ez sokkal jobb lenne a hatásfok és a csend miatt, csak kb. nem lehet sehol kapni
Vagyis egyenlőre egy Mosonmagyaróvári boltot találtam csak.
Meg volt 1 vagy 2 másik bolt is, de mind vidéki, de ők már nem vették fel, úgyhogy nem is biztos, hogy van.A HRP lenne elvileg az egyik nagyker (ahova korábban az IPON-ba is szállítottak, 4 hete vettünk is egy haver gépébe, de már ott sincs), de náluk nincsen, megkérdeztem.
A másik meg a CASE, de őket egyenlőre nem értem el (valószeg már későn hívtam).
Talán ők mondanak holnap valamit, hogy hol lehetne kapni Pesten.
Vagy lehet még valaki ennek a tápnak nagykere?De ha mégsem, melyik az a táp, ami szintén jó hatásfokú (szintén 80+-os, vagy nagyon közel az), 300-350W-os, és olcsó?
Van valami Gigabyte (mintha olvastam volna, hogy az is ugyanez az FSP belső), amiből lenne elvileg 360W-os is (1.hsz-ből), de azt se találtam sehol.
Lehet azt még kapni egyáltalán ?MOD: Bocs, nem válaszként akart volna menni, hanem új hsz-ként, elnyomtam...
[ Szerkesztve ]
-
johny81
tag
FSP 700w Epsilonról mi a véleményetek? Mert nekem ilyen van és azt hiszem vmi hibája van.Bekapcsolom a gépet és a monitoron nem jelenik meg semmi és hangosan zúg.Másik gépbe átvittem a vgat és a tápot. Bekötöm csak a tápot( az alaplapon integrált vga van) és ott is ezt csinálta csak annyi külömbségel,hogy nem volt hangos. visszateszem a régi tápot akkor meg jó
-
14adam
addikt
válasz butcher eu #21906 üzenetére
Ha jól értesültem akkor a Smartokba Chifi GPS-400AA-101A táp van.A 12-es ág összesen 348w-t ad le.Az egyik ág 14 a másik 15 amper.Vagyis elfogja vinni
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz 14adam #21908 üzenetére
400-as Chifi 3870 CF-hez? Hmm...merész Jó, a PH-teszt szerint 328W csúcson, de nem mernék rá fogadni, hogy a gyenge 12V-os ágak miatt bírni fogja.
Dyno: a Chifi a 400-ason csak az egyes ágak erejét tünteti fel (meg talán a 450-esen is), a kombináltat nem.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
mazoli
csendes tag
Szevasztok !
Köszönöm a segítségeket!
Egy Gigabyte Superb 460 mellett döntöttem, már ketyeg is a gépem.
( nem is hallom, hogy benne van )
Úgy tűnik más nem károsodott a tápo(ko)n kívülRemélem ez többet kibír mint 1 év
Üdv Mazoli.
[ Szerkesztve ]
ASUS Z97-PRO GAMER, i5 4690K, ASUS R9 270X DC2T 2GB GDDR5, G. Skill Sniper SR DDR3 1866 Mhz 2x8GB Kit, OCZ Agility 3 120 GB SSD, 5 TB HDD, 24" Benq HD TFT
-
Dyno
veterán
-
Traxx
őstag
GPS-400AA-101A ~NG
GPS-450AA-101A ~NG"Those units would most likely all be listed here as NG for Not Given anyway." Vagyis nem azt jelenti, hogy megegyezik a 350-essel, hanem hogy nem adott (a kombinált maximum)
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
-
kfron
aktív tag
Üdvözlet!
"Végigolvasván" a fórumot arra a következtetésre jutottam, hogy a mostani, és a jövőbeni céljaimnak tökéletesen megfelel egy, FSP Epsilon FX-500GLN 500W-os táp, ezért pár napja beruháztam egyre...
Ezért most igazából nem is kérdeznék semmit... Remélem, most ez egy jó döntés volt kissé elbaltázott életemben......amúgy olyan halk, mint egy döglött szúnyog éjjel...
-
hakos1987
őstag
Helo!
Lenne egy fontos kérdésem:
Van egy Antec-féle EarthWatts tápom, 500W-os, 80plus-os minősítéssel. 12V-os ágon 17A-t tud...
A gondom a következő: játszok tegnap NFS undercover-el... semmi gond a játékkal... feljebbkapcsolom az egyik kapcsolható ventit, rá pár másodpercel VGA lekapcsol, mjad kifagy a hang és újraindul a gép... próbáltam úgy is, hogy a ventit hagytam alapon, de tuningoltam a VGA-t.... ugyan ez volt.... a tápra gyanakszom....Előfordul, hogy a táp nem vinné el a gépet? (gigabyte EP35-DS3 lap, E8500 @4 ghz proci, 4X1 gb ram, 4870-es VGA, egy raptor vinyó és egy 320-as WD) a vízhűtés sincs rákötve.... korábban egy 3870X2-m volt, ami nagyon tuningos darab volt, sosem volt semmilyen gondom, pedig elvileg az többet eszik!
Valóban a táp lehet a ludas?! amúgy kb 2 hetes a VGA, az első 1 hétben semmi problémám nem volt még, tuningolva simán ment minden....Ha már tápot kell cserélnem....20K körülire gondoltam.... lenne egy CM 620W-os moduláris, valamint egy HKC tápon gondolkodom, 630W-os moduláris az is... fontos, hogy csendes is legyen! Valakinek tapasztalata HKC-vel? annyira nem hallottam még a márkáról...
Várom az ötleteket, instrukciókat, segítséget....
Előre is köszönöm!!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ugye jól gondolom, hogy egy ilyen konfigot el kell vinnie egy FSP 300PNR-nek?
DFI Nf4 Ultra-D
Opteron 165 (s939 X2 9*250MHz)
2*1Gb DDR
8600GT, HD2600XT vagy egy 14k körüli 3-as ATI
1dvd+1hddKöszi!
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném, van 1 új konfigom mindösszesen csak 1 táp hiányzik (lásd adatlap/cuccok) véleményetek szerint, milyen erősségű táp kellene ehhez a konfighoz, én 500-ra gondoltam. Előre is köszi
Igaz, már kaptam választ mav13 -tól, de több szem többet lát alapon, megköszönném a segítséget.Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
Traxx
őstag
válasz hakos1987 #21921 üzenetére
Elég lenne egy 520-as is a CM-ből, ami modis. Vagy vegyél egy 425-ös, 525-ös enermax pro82-t. Bár elég gyorsan változnak az árak, sajna inkább felfelé , így lehet tévedek...emlékeim szerint 22 körül van az 525-ös.
"valamint egy HKC tápon gondolkodom, 630W-os moduláris az is"
Ezen meg semmi esetre se gondolkozz!
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
a Corsair tápok közül melyik sorozat moduláris?
-
hakos1987
őstag
-
kem
addikt
-
butcher eu
senior tag
végre összekukáztam egy kis pénzt, és az alábbi megoldásokon gondolkodom
CHIEFTEC GPS-450AA vs. CORSAIR VX450W
vagy
CHIEFTEC GPS-550AB vs. CORSAIR VX550W
jobb annyival a corsair, amennyivel drágább? megéri azért a nagyobbat venni, csak hogy nagyobb legyen, mert a jövőben hátha szüksíg lesz rá?sehol nem találok hx450-et
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
válasz butcher eu #21930 üzenetére
Remek kérdés, mert könnyű lesz rá válaszolni
Egyértelműen Corsair VX450!
A Chieftech-ek már nem olyan jó mint régen, pontosabban vannak nála erősebb/halkabb tápok ebben az árkategóriában. A Corsair VX550 felejtős, mert CWT belseje van, ami nem olyan minőségi mint a 450-es seasonic bele, ezen kívül hangosabb mint a 450, és volt belőle hibás széria. A VX450 legalább 460W-ot tud leadni, ami még sokáig bőven elég bármilyen konfignak.(cikket linkeltem pár sorral feljebb a táp nevében) Az én gépem pl csak kb 170W-ot fogyaszt.HX450 nincs, van HX 520 meg 620.
A VX sorozat nem moduláris.
na most fejeztem a be a szerkesztgetést
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
Traxx
őstag
Én a Giga mellett lennék, vagy a Corsair mellett. És bedobnék még 2 versenyzőt, ami perpill olcsóbb, mint a VX450: Corsair CX400 és Enermax pro82+425W
-
shteer
titán
válasz butcher eu #21933 üzenetére
hx450 még nem kapható
hx520 is nagyon jó választás
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
hakos1987
őstag
nah, így belemerültünk... 20K körül szetnék tápot, de fontos, hogy halk legyen! most butcher kolléga elgondolkodtatott egy corsair-en....
amit most megvennék per pill az a CoolerMaster 620-as moduláris tápja.... viszont nem tudom mennyire csendes, de elvárásaimnak más paraméterei megfelelnek...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
repa
csendes tag
Szevasztok!
Korábban már kérdeztem , hogy mekkora táp kellene ehhez a konfighoz:
-Asus P5K EPU
-Gainward 4870 512Mb Golden Sample
-OCZ Reaper 2x1Gb 1066Mhz
-Intel 2 Core Quad Q6600 2,4Ghz
-Samsung 320 GB SATAKem ajánlotta a Gigabyt 460 SuperB tápot. Ma bementem a boltba megvenni a cuccokat a géphez erre az eladó srác azt mondta hogy 550 kelleni fog neki mindenképpen.
Szerintetek igaza volt vagy télleg elég a 460as. Remlélem elég mert nem nagyon lenne zsém már drágább tápra.Előre is köszi!
-
kem
addikt
válasz butcher eu #21933 üzenetére
aha ez elkerülte a figyelmemet, biztos akkor jött ki amikor a CX400, arrol se tudtem egy darabig
Köszi!
-
shteer
titán
válasz butcher eu #21935 üzenetére
Nyugdíjasnak volt, nem hallottam hangját pedig ment a gépe full terhelésen
szerintem jónak tűnik..
-
hakos1987
őstag
válasz hakos1987 #21936 üzenetére
találtam CM silent pro tápot, 600W-os , 2K-val többért.... mondjuk a realpower jobb lenne, csak nem tudom mennyire halj.... valaki meg tudná ezt mondani?!
-
butcher eu
senior tag
ITT találtam a tápot. tudtok erről a boltról valamit? mert feltünően olcsó a dolog. és nem lehet csak utalással vásárolni, én meg inkább utánvétre gondoltam egy ismeretlen cégnél. főleg h egy francia telefonszám van megadva.
-
kfron
aktív tag
Ezeket a HKC-ket úgy látszik csak raklapszámra lehet venni...
Vagy kilóra?
Pallet characteristics:
Pieces per pallet:350 pieces / 10 pieces per carton
Measurements pallet:1,00 x1,20 x 1,70 m
Weight per pallet:525 kg[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz butcher eu #21943 üzenetére
Pixmania?
Ennyi
-
kfron
aktív tag
válasz butcher eu #21943 üzenetére
Ez tökre úgy néz ki, mint valami lehúzós oldal!
Akkor már inkább itt próbálkozz...
[link]De úgy látom, itt meg tápot nem lehet kapni...
-
kfron
aktív tag
-
Traxx
őstag
Oldaltól függetlenül, a "hivatalos" pixmania is erősen felejtős oldal, az esetleges gariztatós szopacsok miatt. Onnan csak olyan dolgot éri meg venni, amire nem szükséges gari, porszűrő, venti, ilyesmi. Legalábbis szerintem
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest