Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelagiusz
újonc
Üdv minden fórumozónak!
Kicsit elbizonytalanodtam a felső kategóriás telefonok tengerében,eddig az álomteló az LG G3 16gb volt,de kicsit elgondolkodtatott a szoftveres lag miatti panaszok olvasása. Jelen pillanatban megelégedéssel használok egy LG F6 okostelefont ami még az eredeti gyári szoftverével jött ki,akadásmentesen és gördülékenyen teszi a dolgát,csak az előfizum mellé szeretnék szintet lépni kijelzőméretben és tudásban. Ti milyen telefonokat javasoltok? Kiszemeltek: LG G3,Samsung Galaxy S5.Ha tudtok jobbat szívesen veszem a javaslatokat! Köszönöm!
-
Pelagiusz
újonc
Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot! Húzok nagyon az LG G3 fele,de mielőtt vennék telefont mindenképpen megakarom nézni a javasolt telókat élőben is,sajna a telenornál nem sok minden van kirakva,mikor pedig meg akartam nézni egy LG G3-at a hölgyike közölte hogy sajna nem bonthatja ki csak akkor ha el is viszem Meglesem majd egy másik szolgáltatónál őket...vagy Média Markt,csak kár hogy nálunk nincs sajna...
-
Pelagiusz
újonc
Üdv!
Ma végre sikerült meglesnem két telefont élőben is. LG G3 és Samsung Galaxy S5,egymás mellett voltak kirakva. Kijelzőméretek nagyon tetszettek,mostmár biztos váltani fogok 4,5-ről nagyobbra. Formavilágra az LG nekem jobban tetszik,a Samu kicsit csajosabb. Kijelző fényerőben talán a Samsung erősebb volt és élénkebb színekkel operált a kijelző,viszont az LG tűéles képet mutatott, Az androidban való lépkedésnél egyiknél sem tapasztaltam röccenést pedig megnyitottam pár progrtamot is párhuzamosan, Az LG G3-nál többen írták a minimális akadozást de 4.4.2 szoftvernél semmi ilyen nem volt. Hozzáteszem hogy T-Mobilos telók voltak,sajnos a nagyobbik Telenorban is csak G3 S volt. Valószínűleg maradok G3-nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Iphone 12 128gb független
- Eladó Samsung Galaxy S22 5G 128GB
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest