Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 150-160 ezer Ft felső határral keresnék dual sim -es telefont, újonnan, megbízhatóbb magyarországi boltból beszerezve.
Különösebb extra igényem szerintem nincs, nyilván szeretnék a lehetőségekhez mérten minél jobb hardvert (kamera, SoC, stb) , gördülékeny rendszert, google szolgáltatásokat/alkalmazásokat (is), kb 1 nap üzemidőt (inkább legyen kisebb/könnyebb és kelljen minden este tölteni, mintsem akkora legyen a telefon, mint egy B30 -as falazótégla), lehetőség szerint OLED kijelzőt. Talán a nagyobb hangerejű "beszédhangszóró" és zajszűrés az, ami extra és jól jöhet, mert előfordul, hogy zajos környezetben kell telefonálnom, de azért ez nem meghatározó szempont.
Nekem eddig a Xiaomi 12 Lite, Poco X4 GT, OnePlus Nord 2T jött szóba. Ezek közül vagy ezeken kívül mit ajánlanátok?Köszönöm!
-
nzozz
aktív tag
válasz sfdrakex #168598 üzenetére
Az egy rendeletileg kötelező forgalmazói garancia, amit linkeltél. De attól többet vállalhat a gyártó és/vagy a forgalmazó és én erre lennék kíváncsi, mert jelen esetben - 100 000 Ft alatti készülékről lévén szó (amit valóban nem említettem korábban) - a gyártói garancia több, mint a kötelező sávos jótállás lenne. Nekem a gyártói infók alapján úgy tűnik, hogy járnia kéne a 2 évnek, a forgalmazó oldalán viszont csak 1 év van írva és nem egyértelmű nekem, hogy most ki téved.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az itt [link] felsorolt bármely forgalmazótól/cégtől vásárolt bármely Xiaomi telefonra 2 év garancia jár? Ezen [link] leírás alapján legalábbis nekem úgy tűnik, hogy mindenre jár a 2 év. Ezzel szemben az Aqua oldalán mégis csak 1 éveket írnak. Számít egyáltalán, hogy honnan van véve a telefon vagy elég ha van róla egy akármilyen magyarországi bolt által kiállított számla és az már megfelelő "bizonyíték" a hivatalos magyar szerviznek és a 2 éven belül jelentkező hibákat javítják/cserélik a készüléket?
Köszönöm! -
nzozz
aktív tag
válasz nyisziati #150829 üzenetére
Köszönöm a választ!
Abból indultam ki, hogy a Redmi 8 fele akkora kijelző felbontása illetve 4GB RAM "megoldja" ezt a problémát, plusz eredetileg 40 000Ft lett volna erre a beszerzésre fordítva, abból lett 50 000Ft, de lehet muszáj lesz kiterjeszteni 60 000Ft -ig, mert úgy tűnik 50 000Ft alatt nincs normális készülék...[ Szerkesztve ]
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
50 000Ft alatt (Magyarországon, boltból újonnan vásárolva) van a Redmi 8 4/64 verziójánál valami számottevően jobb/célszerűbb választás? Eredetileg a Redmi Note 8T 3/32 -re gondoltam, de ott komoly akadozásokról, lassulásokról írtak, azt a verziót elvetettem. A Redmi 8 4/64 -nél is van ilyen probléma esetleg vagy az egy teljesen vállalható készülék? Hétköznapi használatra (youtube, böngészés, telefonálás, néha fényképezés) lenne, különösebb extra elvárás nincs.Köszönöm!
-
nzozz
aktív tag
válasz Viktor0610 #150726 üzenetére
Adná magát az a választás, csak sajnos az már 60 000Ft, meg egy kicsi (eredetileg amúgy is csak 40 000Ft lett volna a határ, aztán 50 000Ft -ig ki lett terjesztve).
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
50 000Ft alatt szeretnék új telefont venni, nagyjából egyszerű hétköznapi használatra (telefonálás, böngészés, youtube, fényképezés, stb). Különösebb extra elvárás nem jut eszembe. Eredetileg a Redmi Note 8T 3/32 -es verziójára gondoltam, de utánaolvasás illetve a saját topikjában feltett kérdésre kapott válasz alapján ezt a verziót a erősebb akadozások, belassulások miatt egyelőre hanyagolnám.
Melyik típust/típusokat javasolnátok ami megfelelne a fent említetteknek?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest