- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dragon1993 #186708 üzenetére
Mi 2 éve kaptunk SE(2020) telefonokat a cégnél. Rá lehetett volna fizetni 11-re, erősen gondolkodtam rajta.
A mai napig nem tudom, milyen lett volna, ha olyan mint az SE, sose kéne. Ha más a user experience, az SE szándékosan le van butítva, akkor lehet jó. Sajnos nincs lehetőségem egy komolyabb (nem nagyobb, hanem komolyabb) Iphonet kipróbálni.
Ez a céges most teams+outlook üzemmódban üzemel, ezekben csak a gyári billentyűzet használható, hiába találtam és vettem meg 1500-ért egy nagyon jó 3rd party billentyűzetet. Ja meg a cégnél munkaügyben csak azzal lehet fényképezni, priváttal nem. A vissza gomb hiánya, a nagyon rossz billentyűzet, nem lehet csak úgy tűpontosan belekattintani a már begépelt szövegbe. -
cs.zs.
veterán
válasz
Szia,
ha megnézed, úgy kezdtem, hogy
A MAGÁNVÉLEMÉNYEM AZ,és egy fórum épp erről szólna, hogy mindenki leírhassa a sajátját, és tényleg ne essünk egymásnak. Nem vagyunk egyformák, nincs 2 egyforma igény, nincs 2 egyforma elégedettség.
Én simán elfogadom, ha más másképp látja.
-
Sungoo
addikt
válasz
A vallási vitát szerintem te generálod.
Az, hogy egy Iphone- t Te nem tudtál megszokni, az egy dolog. Többszáz millió felhasználó meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged