- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz Postas99 #103217 üzenetére
"Minden aljakategóriás kínai telót tákolni kell. Főleg ezeket a "D"zsunka márkákat. "
Ezeket a túlzó általánosításokat nyugodtan el lehet felejteni, már rég nem igazak.
1) a kínai gyártók folyamatosan fejlődnek, nekik is fontos, hogy jó legyen a brand imidzse.
2) out-of-box kivéve is nagyon jól használhatók; a fórumok egy jelentős része meg izgága 12 éves vérpistikékkel van tele, akiknek semmi sem jó (kiváló példa a Redmi Note 2 topik)
3) az Oukitel K6000 Pro-nak (+1 a Topikgazdától) és az Ulefone Paris-nek bőven vannak elégedett felhasználói, nem kell légbőlkapott rémsztorikkal ijesztgetni az embereket."Az idős emberre nem úgy kell tekinteni hogy neki ez a sz@r is jó hisz úgy is feldobja hamar a pacskert."
Ezt kikérem magamnak, nem tudom, honnan vettél ilyesmit. Jó, hogy nem már gyilkosnak állítasz be, amiért nem értek egyet veled. Mint eggyel fentebb írtam, anyámnak is ezt ajánlanám. Ismerve őt, nem is akarna 40-50 ezres telót venni, inkább azt mondaná, "ó fiam, jó ez nekem, nem vagyok türelmetlen"."Nem hipergyors telefon kell hanem megbízható" vs. "azon nőtt fel hogy megnyomja a gombot és történik valami. "
Akkor döntsd már el, melyik, mert így egyik szavaddal agyonvágod a másikat.
A hazai gari meg arravaló, hogyha valami nem jó, csak visszaviszed.
Sőt, ha neten keresztül rendeled és kiszállíttatod, akkor 14(!) napod van a kipróbálásra, és ha nem jó, akkor két héten belül bármikor visszakérheted a pénzed. Ennyi idő alatt pedig bőven be lehet lakni egy telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Nintendo Switch
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- További aktív témák...