Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Hozzátok fordulnék egy kis segítségért, hátha közelebb jutunk a megoldáshoz :)

    Sokat használom a telefont gyenge térerős, zajos helyen és kültéren. Szempont a normális fényképező, és alap, hogy nem lehet nagy (4,3-4,5"). Előny az IP védettség, nagy előny az AMOLED (legalábbis a nokiásokhoz szoktam és a brutály mély fekete mikor éjjel ebookot olvasok róla, a clearblack kijelző tükröződésmentessége tűző napon megint priceless), és a hosszú üzemidő is fontos.

    A 808 utódlásán gondolkozok, nem mindenáron, de még addig, amíg kapni valamit 'kompakt' méretben. Igazából hw és sw téren elég jól kiszolgálja az igényeimet, leginkább netezés terén van elmaradva az újabb vasaktól.
    Szimpátia szerinti sorrendben az alábbiakat készülékeket néztem:
    Lumia 925 (nincs otg-ugye nics microSd se-, nincs normális billentyűzet, a legtöbb kompromisszum appok terén)
    Z3 Compact (IPS, alapból borzasztó hideg kijelző-amin lehet valamennyit javítani-, halk)
    S5 Mini (gyenge térerő?, gyenge vibra?, jobb alul a vissza gomb, nincs expó gomb, nincs zajcsökkentés?)
    5s (egyelőre az áránál fennakadtam, tovább nem is nagyon néztem, a billentyűzet borzolta fel némileg az idegeimet, mass storage hiánya,lightning csati)

    Amiket elvárok, azt nem tudom hogy melyik tudja leginkább:
    1, Értelmes cardock app (nem a parancsikon nagy, hanem híváslitás, névjegyeket, tárcsázót, zenelejtászót, navit mind-mind jó nagy betőkkel/gombokkal lehessen kezelni)
    2, Ha profil(másutt asszem nincs) időzítés nem is oldható meg, legalább este hogy csak páran kereshessenek. De nagykirály lenne ha le tudnám x ideig halkítani (utána magától visszakapcsolna), szinte napi szinten használom most.
    3, Vagy értesítő led, vagy (amoled) lezárt kijelzőn az elmulasztott események jelzése (de legalább rezegjen és adjon hangot időnként)
    4, Ha felveszik a hívást, rezegjen.
    5, Ékezetes bill kiosztás (legalább repülő ékezetes)
    6, Edge/ 3-4G váltó widget/csempe a főképen
    +1 Lehetőleg sötét/kontrasztos téma és nem nagyon tükröződő kijelző (ezen valamennyire lehet fóliával javítani, de legtöbbet a gyárban tudják megtenni ezért...)

    Próbáltam wp/droid platforma is programokat keresni, sok dolgot találtam, de a fentieket (jó droid bill kivételével) nem sikerült, ha tudtok konkrét programot, megköszönném (és ki is próbálmám egyből).

    Köszi a segítségeteket! :R

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák