Hirdetés
Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
Na oké srácok! Megjött egy adag újabb Defy+ a T-hez 58k pénzért, egyétek, vegyétek!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
manoarc
senior tag
válasz mohotol #49856 üzenetére
Skacok , az miért van , hogy állitólag best buy 43 ért az ot 995 de ha benézek a topijába , a szitkozódáson kívül mást nem nagyon találok ?!
Nem bántani akarom az alcateleseket mert volt ot 990-em és szerettem , csak 43 ezerért az ember már jobban meggondolja mit is vesz . . .ui: Ez új hsz akart lenni szval nem válasz mohotolnak
[ Szerkesztve ]
{。^◕‿◕^。}
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
mit tudnátok ajánlani a következő feladatokra?
- telefon, sms, e-mail (exchange!!!)
- virtuális vagy hw-s qwerty-vel
- internetmegosztás wifin/usb-n/esetleg BT-n
- valamilyen navigáció, ami nem bing maps (lehet online/offline)
- minimum 5mp-s kamera vagy jobb, de abból is a jobb fajta
- OS nem számít, de ha csak droid-t ajánl valaki, ne samu legyen (a gyári e-mail kliensük nem jó!)
- külcsín: ne legyen játék telefon kinézete
- kijelzo 3-3,7"
- ar: 50-70k maxLehet hasznalt&uj is.
Amit eddig neztem: Nokia lumia 800, SE xperia mini pro
A lumia szep, funkcionalitas kb rendben van, de droid azert elkalapalja... Van vmilyen sony ami ezekkel pariban lenne?
Koszi!
U.i.: uzemido fontos lenne, h minimum egy nap legyen normal hasznalattal(e-mail, telefon, nemi zene)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
sarkanyolo2
őstag
Defy+, na ez nem játék!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
axioma
veterán
válasz Polllen #49859 üzenetére
Ha a hardver qwerty-t nezzuk androiddal, tul sok valtozat nincs: az altalad emlitett mini pro (SK17i), ennek van 3.7-es valtozata (a kepernyomereten kivul a felbontas is jobb, 800x480) vagyis az xperia pro (MK16i), de utobbit hivatalosan a sony itthon nem arulja (ill. rovid ideig volt a Voda egyetlen boltjaban). Hasonlo a Moto Milestone2 sorsa itthon, hardverre a sima pro-val tok megegyezik, design meg felhasznaloi felulet kulonbozik (na meg suly, az MM2 me'g fem). Hasznaltat vagy gsm boltost talalsz mindkettobol.
Van ezen kivul a samsung 551, de azt mindegyik fenti elveri rohogve.
Viszont ezek egyike se mai csucs, a legfrissebbek az xperiak 2011-es modellkent, egyszeruen sajna nem jonnek az ilyen mobilok ki. (Sot, mar az usa-ban kijott modellek kozul - mert ott szolgaltatoi nyomasra vannak qwerty valtozatok - elofordult olyan is, hogy direkt nem cserelheto sim-est adtak ki... hiaba tud eu gsm-et is roaming miatt a keszulek.)Ha elhagyod a hw qwerty kovetelmenyt, akkor meg egybol szinte barmi kozul valaszthatsz.
-
Polllen
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #49861 üzenetére
Hát izé... volt sima defy-m, nem voltam megelégedve hundert procent (motoblööööhee) sem a teljesítménnyel sem a kamerájával. Amúgy van már rá hivatalos ICS?
Minden esetre egynek köszönöm.
axiomaHát ha megnézed a követelményeket, akkor az szerepel, hogy virtuális vagy hw qwerty. Kínálat van dögivel, de pont azért kérek segítséget, hogy szűkíteni tudjam a listát.
Fizikai qwerty-s droid-ból sztem csak az xperia mini pro kellene. 3,5-3,7"-ra már lehet normális virtuális bill-t készíteni, uh oda nem szükséges a hw-s gombok.[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
slow66
csendes tag
Sziasztok!
Telóvásárlás elé kerültem.(holnapi nap szeretném véghezvinni) T-mobile készülékváltás lenne részletre, max ár 60e lenne az idális.
Amire szükségem van az egy gyors, megbízható rendszerű teló főlleg netezésre, zenehallgatásra, telefonálásra, pár fotó/videó lövésére.Jelenleg Nokia X6-om van, szóval a kötött rendszer nem ismeretlen számomra, és nem is zavarna.
A két fő kiszemelt áldozat ennek megfelelően 2 wp7-es teló: Nokia Lumia 710 és HTC Radar. A wp telók állítólag gyorsak, megbízhatóak, nem kell buzerálni, a zune-val meg simán együtt tudnék élni, eddig a Nokia OVI-ra voltam rászorulva. A Nokia Lumia 800-ra nem tudom megéri-e benevezni, igazából a plussz tárhely jól jönne a zenéknek,bár ez ennyi plussz kiadást nem ér meg szerintem.
Androidról hallottam jót is meg rosszat is igazából én nem szeretnék ROM-okkal meg hasonlókkal foglalkozni, a legújabb frissítés felmenne és kész. Igazából androidosból ebben az árkategóriában nem is találtam ideális telefont. Ami még talán beleférne az a Sony Xperia P, bár akkor ezzel az erővel a Lumia 800-ast is vehetném, közel azonos áron vannak és tárhely/kamera szempontjából is ugyan ott vannak.
A HTC Radarról nem sokat hallottam, fórumát nézegetve nem egy rosszul összerakott telefon, igaz kifutó készülék, de ez olcsóbb a Lumia 710-nél 15e -el, ha szeremcsém van még sikerül is kifognom belőlle.
Előre is köszi a segítséget.
Illetve még a HTC gariztatásáról se tudok semmit, nagyon gázos ?[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
sziasztok,
tudtok ajánlani okos telefont legjobb ár/érték arányban 85 ezer foring ?
független vagy vodás érdekes.
lehet android vagy iphone , nokia nem érdekes.Köszönöm
-
mohotol
aktív tag
válasz slow66 #49865 üzenetére
Egyáltalán nem értek egyet azzal a tanáccsal hogy ne vegyél wp7-et, igaz hogy nem kap wp8-at, de amire használni akarod, arra tökéletes ez a rendszer is.
Radar és a Nokia közti fő különbség a navi, meg a többi, nokia-only program(counter, city lenses, transport, camera extras...), ezeket nézd meg, és ez alapján döntsd el, hogy melyik, ha a wp7 mellett döntesz(Radar v. 710).A P is jó telefon, de ha nem használod ki, felesleges többet rákölteni, szerintem.
-
denko
senior tag
válasz lsebestyen #49870 üzenetére
szia
Leginkább új, de lehethasznált és de kizárolag garanciával és maximum1-2 honapos.
-
slow66
csendes tag
válasz mohotol #49871 üzenetére
Pont ezért a 2 fő kiszemelt a 710 és a Radar. Én se filmezni se semmi egyebet nem szeretnék vele. Az, hogy nem lesz WP8 rá meg nem vág földhöz, utánnanéztem és semmi olyan újdonság nem lesz benne amire szükségem lenne. Pont ezért írtam a Sony-t a végére. Nem szeretnék fölösleges kiadásokat, ezeket a funkciókat a wp7 szerintem maximálisan kiszolgálja, nem kell nekem többre a teló. Olvastam, hogy a Radarban S-LCD van a 710-ben meg TFT kijelző. Mi a különbség ezek között ?
-
premete
veterán
Jobb is az Atrix2, ha minden részletet mérlegelünk, ár/érték/méret/meghibásodási valószínűség. Nekem speciel 3 Samsungom volt, mindhárom gyári garis, ebből 2-nél elhajtottak, mert túláramot adtam neki a gyári, Samsung autóstöltővel, illetve a másikba ismeretlen folyadék került, a harmadiknál azt mondták, hogy az akku azért gyenge, mert nem a gyári töltővel töltöttem. Itt ennyiben maradtunk, mert a gyári töltőt ki sem csomagoltam.
Lehet, hogy erről nem Samsung tehet, hanem a Telemax szerviz, nem tudom.....de 16 év okostelefon használat alatt nem sok eszközöm látott szervizt, azt a kettőt pedig a ~20-ból azonnal javították, emiatt kerülöm a Samsungot, valamint már a HTC-t is,mivel ugyanaz a Telemax lesz a szervizük.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz FET-MEN #49885 üzenetére
Most kivételesen az Apple-nek drukkolok, hogy vegyék le a Samsungot egy halom pénzre.
Attól, hogy tízmillió veréb lósz@rt eszik, nem biztos, hogy nekem jobban ízlene a Wienerschnitzelnél.
[link]
tehát például azért kopik a festék a hátlapról, mert ismeretlen folyadék került a készülék belsejébe? ROTFL[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Schuey
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Holnap telefont akarok vásárolni. Egy ideje már nézelődök, de érdekelne a ti véleményetek is, hogy melyiket lenne érdemes vásárolni. Az egészre 30-40 ezret szánnék. A Telefont a Telenor/Djuice-nál venném számlásan (vagy kártyásan) és 3-4000 Ft-nál nagyobb havidíjas csomagot nem akarok.
Mindenképpen androidos okostelefon érdekel. Olyan, ami normális képeket készít, (LED-es vaku nem hátrány), lehetőleg gyors legyen, rádió legyen benne. Férfinak lesz, úgyhogy nem tudom, hogy milyen kijelző méretet lenne célszerű választani, de szerintem max 4".
Természetes, hogy minden tulajdonsága minél jobb legyen, csak hát az árkategória ezt erősen befolyásolja, amivel tisztában is vagyok. De nem akarok valami elavult vacakba belefutni.
Ami még fontos, hogy a szerviz az normális legyen és ne szívózzon mindenféle apróságon.
Szerintetek milyen telefont lenne érdemes választani?
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
axioma
veterán
válasz Polllen #49863 üzenetére
De, lehet normalis 3.7-es qwerty. Nekem van peldaul... Es nekem tetsz a Blur, de hat ez izlesek es pofonok (es melyik milyen hw-en probal, az se mind1). Cserebe alapbol tudja az exchange kezeleset, amit kiemeltel.
Azert irtam le a qwerty valasztekot, mert ez olyan kicsi (es engem ez a tipus erdekel), hogy ki lehetett listazni. Ha nem kell, legfeljebb feleslegesen irtam le.
Hivatalos ICS csak MM2 tudok nyilatkozni, nincs es nem is lesz. Defyt passzolom ebbol a szempontbol, soha nem erdekelt. -
Cyberpunk
félisten
válasz premete #49883 üzenetére
Persze ez elég idegesítő lehet. Vagy inkább vonzod a bajt. Én kezdtem a Note-os pályafutásom egy 72 órás cserével (pixelhibák). Zokszó nélkül cserélték, igaz eltartott egy ideig, mert a szolgáltatón keresztül kellett intézni a dolgot, éppen karácsony meg szilveszter.
Aztán fél év múlva behalt az USB csatlakozóm (kontakt hiba) 3 nap alatt megvolt hozták/vitték. Valahogy így kéne csinálni ezt mindig. 1 szóval sem fogták rám, hogy biztos én csesztem el, pedig a készülék leszállt az asztalról töltés közben attól nyekkent meg. Persze ezt nem mondtam.
Szóval ezt csak azért mondom el, hogy legyen ellenpélda is. Annyira nem szar az a Samsung szerviz, van ennél problémásabb is pl Motorola, ami külön probléma, mivel nem forgalmazzák őket hivatalosan nálunk.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Szeretnék vásárolni a feleségemnek egy érintőképernyős (lehetőleg Androidos) okostelefont.
Használtan 20-25ezer körül áldoznánk rá.
Nem üzleti telefonnak kell, de ne legyen tetü lassú. Fényképezni tudjon és legyen benne rádió. Ennyi elég a GYES-en lévő feleségemnek.
Szóval nem tudom Androidost keressek, vagy jó a "gyári" platform is.A vaterán rákerestünk az okostelefonokra és rengeteg tipust kihozott a kereső. Egyelőre nem tudom milyet márkát keressek (LG, HTC, ZTE.... a vaterán a Samsungból árulnak a legtöbbet). Tetszik neki az omnia ii, star ii, wave y, spica, ace.
Kérlek segítsetek, milyen készüléket keressünk.
üdv, Péter
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest