Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Öregszem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
Stavi
aktív tag
Sziasztok.
Segitsegeteket szeretnem kerni egy pda kiválasztásában.
Ismertek olyan webes konfiguratort, ahol beixellhetem, h mikre van szuksegem (cpu, kijelzo meret, gps, oprendszer, stb), es ez alapjan kiad egy talalati listat, lehetoleg minnel tobb gyarto termeket vizsgalva?
biztos van ilyen, csak en meg nem talalkoztam vele.
koszi a segitseget.
udv staviPrivátba hamarabb elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu.
-
s4tch
veterán
-
ThePoweR
senior tag
Hi
Ahogy néztem sok helyen már gyanúsan olcsón lehet okostelefonhoz jutni. Ezek mennyire megbízhatóak? Gondolok itt a http://mobilbirodalom.hu-ra meg a http://vip-phone.hu-ra. Vagy van e esetleg olyan topik ami ezzel foglalkozik. Bocsi ha rossz helyre írtam.
Előre is köszönöm!
Üdv!
-
atenza
senior tag
30 körül szeretnénk családtagnak androidos telefont, a lényeg h 4" körüli kijelzője legyen, hogy jól lássa mi van a képernyőn. Használtan persze. Amit néztünk, illetve ajánloattak, Galaxy Ace, de az 3,5"-os csak. Van még esetleg valami más ami nagyobb és viszonylag jó is?
-
-
ThePoweR
senior tag
-
talmida
Közösségépítő
válasz tybsen #49756 üzenetére
Köszi!
Egyébként a ti másoknak tett javaslatait is figyelve , karácsonyra az egyik fiamnak Xperia P-t a másiknak pedig Lumina 800-at szeretnék venni. Kérdés, hogy a Luminán fut a Java, Java script?
ThePoweR Nagyon jó ez az összehasonlító táblázat! Nekem is hasznomra vált. Az Xperia Go a nyertes az én szememben!
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
agabe
addikt
válasz ThePoweR #49805 üzenetére
ahol olcsó, ott sosem gyári a garancia, csak bolti..ez szinte mindegy, hogy 1 v 2 év...semmit nem ér, úgy nem szabad telefont venni (több dolog miatt, de a lényeg, hogy nem szabad, legalábbis ha később garis hiba esetén javíttatni is akarod, vagy nem akarod, hogy eseteleg le legyen tiltva egy "állítólag" független készülék ...stb,)
Legtöbbször van náluk is gyári garis 27%-os áfás számlával árult készülék (az olcsóknál sok esetben még számlát sem adnak, vagy csak olyat amin nem újként, hanem használtként van feltüntetve, így 0% áfát tudnak ráírni) általában, de az már nem olcsóbb, sőt drágább mint egyes normális helyeken. -
afgk2012
tag
Köszönöm! Van még valami kölön feltétele is a Skype-nak? Például az Android valami verziószáma, vagy attól felefelé? Vagy erős(sebb) hardver? Vagy valami nagyobb memória? Szóval bármelyik Androidos tudja és kész, vagy még molyolni kell rajta?
Van egy barátom, akinek ilyen van. Most vette. Skype-on beszéltem vele. Tökéletes volt a minőség. Vajon a Samsung S5570 Galaxy Mini, ami most van akcióban nagyon jó árban a Lidlben, szintén tudná ugyanazt? Vagy esetleg az gyengébb valamiben, ami kihatna pont erre is? Jó lenne biztosra menni. (Sokat tudnék spórolni vele. )
[ Szerkesztve ]
-
-
afgk2012
tag
Köszönöm a segítségetket! Így már meg merem venni!
-
bigdady
nagyúr
Nem tudjatok hogy ha cserelnek gariban egy telot (iphone) a vodanal es ujat adnak akkor arra ujabb egy ev gari van?
illetve nem tudjatok voda kér garanciaigeny eseten jotallasi jegyen kivul barmit?
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Ti melyiket vennétek inkább ?
LG P970 vagy Xperia U ?Előnyeit - hátrányait ismerem mindkét készüléknek , rengeteget olvastam utánuk a fórumban ,és nagyjából hasonlóan áll a virtuális + és - ok aránya legalábbis nálam. Kíváncsi vagyok melyik kap több igent nálatok. ( akár indoklással )
A válaszokat köszi előre is{。^◕‿◕^。}
-
GR44
csendes tag
Sziasztok,
75, max. 82 ezer forintig szeretnék telefont venni 3,8'-4,3' között 480*800as felbontással vagy felette. Rendszer Android, lehetőleg 4.0 amit lehet majd gyárilag 4.1-re frissíteni. Tehát viszonylag friss telók érdekelnének. Ha az ár engedné dupla mag és 768 mega RAM, nameg micro sd bővíthetőség. HTC desire x-et megvárnám, viszont használható tesztet nem olvastam még róla, friss dolog (és ki tudja mikorra ér ide...).
Ajánlanátok pár készüléket? köszi. -
premete
veterán
Én az Atrix2-t ajánlanám, megfelel mindegyik kritériumnak. Képernyőmentés az enyémről.
Motorola ME865 ATRIX 2 Fekete
69 000Ft
Motorola ME865 ATRIX 2:
-GSM850 /GSM900 /GSM1800 /GSM1900
-HSDPA850 /HSDPA1900 /HSDPA2100
-12.6x6.6x1 cm, 147g
-TFT capacitive touchscreen, 16M szín, 540x960 pixel
-Corning Gorilla Glass
-3.5mm jack
-1GB RAM
-8GB belső memória és bővítési lehetőség /microSD/
-GPRS, EDGE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, USB, GPS[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
afgk2012
tag
válasz lsebestyen #49827 üzenetére
-
premete
veterán
Partnerogsm-nél 69 ezer, a Motorolát nem szeretik a szolgáltatók, mert független mind a nemzetközi kiadású.(USA-ban nem, de nem-US szolgáltatóval mennek általában, illetve adnak feloldó kulcsot ingyen).
Most, hogy a Google átvette a Motorola mobil üzletágát, Jelley Bean is lesz rá (és mindegyik 2011-es, vagy azutáni cuccra, amelyikre hardver miatt nem alkalmas, adnak 100.- USD kedvezményt a JB-ready telefonoknál, legalábbis kint).Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
sarkanyolo2
őstag
A T-nek írtam levelet múltkor, és már csak a boltokból visszaérkező darabokat adják el Defy +-ból. Múltkor 30 perc alatt elvitték, tehát netről esélytelen, max boltba tudsz szerezni. ~64K körül van most. :S
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
premete
veterán
válasz sarkanyolo2 #49841 üzenetére
Ehhez képest a webshopban ott van 39 ezerért, és kosárba tehető.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
da3mon_01
csendes tag
Sziasztok!
Most haldoklik véglegesen a k600i-m, és már ideje egy normális okostelefont vennem, ebben kérném a segítségeteket.
Keret: 25-30k körül, havi 3000 körüli új számlás csomaggal. Jó lenne ha tartalmazna adatcsomagot nethez.
Szolgáltató: Telenor valószínűleg, mivel az ismerőseim 80%-a Telenoros, de nyitott vagyok mindenreHosszú távra lenne, de lehet h egy lecserélem előfizetés hosszabításkor. Szóval 2 évet bírjon ki azért legalább
Android-os telefonra gondoltam főleg, de meggyőzhető vagyok WP-re is. Kialakításra a sima tapipadosokra gondoltam (lásd a jelenleg kinézetteket), az viszont jobb lenne a minél nagyobb lenne a kijelző a vastag ujjaim miatt.
Mire használnám?
Legfontosabbak:
-Telefon, SMS
-Zene, podcast hallgatás
-Egyszer, kétszer sorozatepizód nézés.
-Neten: email, google reader, reddit olvasás, youtube nézés (wifin főleg, mobilneten hírolvasás buszon)
- PDF-ek, dokumentumok, egyetemi jegyzetek puskák, megjelenítése; szerkesztés nem fontos
- 1-2 játék unalmasabb előadás alatt (Game Dev Story, Star Colonies, Angry birds, gameboy emulator jut eszembe hirtelen)Nem fontos, de fasza ha lenne:
- Szakdogám lesz ebben a félévben, és android app fejlesztés, android sdk-val és unity3d-vel lenne az egyik ötletem. Ehhez jó lenne egy korrektebb telefon. Nem gond ha nincs, max öcsém tabletjére csinálom
- Nem ragaszkodom a 4 col fölötti kijelzőmérethez, de akkor futna rajta a GemRB, és tudnák icewind dale-ezni ^^Olvastam teszteket, és a következők vannak jelenleg a radaromon (árak Telenor smarttarifa 2-vel / smartarifa extra 1-el, 2év hűséggel; tarifamegtartással):
- Samsung Galaxy mini 2 -18k
- Sony Xperia tipo - 9k (marad pénz guild wars 2-re )
- Sony Xperia ray - 33k tavalyi, de korábbi postokban ajánlottátok, MA teszt szerint is jó. ICS-el milyen lett végül is? Jobb, bírja a hardver?Közeljövőben jönne:
- Xperia miro ~15 - 20kra saccolt árral nem tűnik rossz telefonnak
- Xperia J ~30-35k-ra saccolt, jó kis gépnek néz ki, 4 colos kijelzőÉrdemes-e megvárni míg piacra dobják ezeket a telefonokat, és befektetni egy olyanba, vagy vegyek egy olcsóbbat, gyengébb hardverrel? Netán valamelyik régebbi a nyerő? Nem ragaszkodok ám a Sony telefonokhoz, de eddig mindig meg voltam elégedve a sony termékekkel (k600i, ps3, psp, TV)
[ Szerkesztve ]
-
csabika69
tag
Sziasztok! Bolti garanciával mi a helyzet? SGSII vásárlása előtt állok,de nem samsung garancia van rá hanem bolti!
-
Dhampir
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz da3mon_01 #49844 üzenetére
Az előfizetéses árakkal nem vagyok tisztában, de Alcatel One Touch 995-öt lenne érdemes nézegetni, a nagy kijelző, erős hardver és a jó ár miatt. Az Xperia J a tavaly megjelent Sony Ericsson-okban is erősebb a proci meg tulajdonképpen minden, csak azok kicsik. Az általad is írt Xperia Ray az egyetlen tényleg jó, de az meg nagyon kicsi.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ukrajnai háború
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- RAM topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest