Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Ismét telefont keresek, de már venni is akarok hamarosan.
Keveset játszanék vele inkább logikai vagy ügyességi játékokkal.
Főleg kapcsolattartásra szeretném használni. Egyszerre több progi futna a háttérben.
RSS, email-ek, banki, tőzsdei információk lekérdezése, skype, whatsapp, stb, stb.
Widgetekből is lenne jópár.Mi az a minimum hardver, ami ezekhez elég úgy, hogy mellette folyékonyan tudjak böngészni?
Fontos:
- max 4 col (igazából a 4 col is picit nagy nekem, de nem találok ennél kisebb telefont normális hardverrel: pl. >512MB Ram)
- LED villanó feltétlenül fontos
- minél hosszabb üzemidő
- megbízható legyen kívül belülEzekre gondoltam első körben:
- Sony Xperia P
- Samsung Galaxy S Advance
- Motorola Atrix (az első)
- ACE 2Esteleg ha valahogy beszerezhető, akkor a régebbi Xiaomi Phone vagy Meizu MX ajánlott?
Árban nincs konkrét elképzelésem, de mindenképpen 90 alatt gondolkodom és kizárólag új, vagy újszerű készülék jöhet szóba sok garival.
Nem kell elszórnom feltétlenül a 90 ezret, ha felébe kerül, akkor az előny.
T-Mobile-os vagyok, és nemrég járt le az előfizum, tehát ez szabad pálya.Köszi!
Üdv: Bici[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Pepeninho
őstag
-
félisten
válasz lsebestyen #49153 üzenetére
A Xperia S és az sgs2 4.3 colos, és emiatt nem jön szóba sajna.
Igazából 3,5-3,8 között lenne jó, de itt max az ACE 2 létezik és ennyire nem akartam leszűkíteni a kört.Tehát egy szavazat az Xperia P-nek. köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Geri985
tag
Sony Ericcson Xperia Arc S (ICS -csel!) vagy Samsung Galaxy S Advance? Melyik a jobb választás és MIÉRT???
-
Pepeninho
őstag
Sony P nagyon jó telefon. Elég sokat szoktam használgatni és nem tapasztaltam vele semmi gondot. Ami még fontosabb, a gazdája sem. Megbízható kívül belül.
Samu S nem rossza telefon, én nem nagyon tudok mesélni róla
Motorola Atrix Jó telefon. Főzőcskézni kell vele sokat, hogy teljesen magadra szabhasd. Megbízható kívül belül és hosszú akkumulátoridő
ACE 2 BESTBUY. Jó telefon a szokásos szappantartó formával megáldva. megbízható legyen kívül belül Hátránya az lehet, hogy 4 col alatt van, de ez neked inkább előny
Mindegyik mellett van pro és kontra. Ha a pénztárcámat nézem akkor az Ace 2-t venném a helyedbe. Ha nem számít a plusz költség akkor tuti a P-t, mert rég csináltak ilyen jó telefont, kivéve persze az S-et.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
-
kisorosz
tag
Üdv!
Beejtettem szegény kis sony ericson mini promat a tengerbe. Búvárkodott egy negyed órát. Nem nagyon akart kijönni a vízből sem szóval, totál meghatl. valami esély hogy visszahozzuk az élők sorába?
ha nincs akkor esetleg van értelme eladni? ha igen, mennyiért?
előre is köszönöm a válaszokat!"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
HuMarc
veterán
válasz Pepeninho #49157 üzenetére
Már hogy lenne az Ace a Best Buy? A hardvere hasonló az Xperia P-éhez (csak nem 1 GHz, hanem 800 MHz a magórajel és nem 512, hanem 718 mega RAM van benne.) De az Xperia-nak nagyon jó a kijelzője (tapasztalatból mondom, hogy GYÖNYÖRŰ) és fém háza van. Az a BESTBUY
@Bici (#49162) Szívesen!
@agabe (#49158) akkor tényleg tudok számolni
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz lsebestyen #49165 üzenetére
Ezt nem tudtam és már nem tudok szerkeszteni Akkor tévedtem. Mert azt hittem, hogy az U-ban meg a P-ben ugyanannyi van. De akkor főleg a P a nyerő.
-
-
-
Pepeninho
őstag
válasz lsebestyen #49163 üzenetére
Őszintén,. Szerinted ha valaki nem akar x10 mini pro-t az az xperia mini pro-ra rákapna?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Martynis
tag
Sony Ericsson Xperia Ray vélemények? Van esetleg itt valakinek?
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
lsebestyen
addikt
válasz Pepeninho #49170 üzenetére
Hasonlítsad már össze a kettőt, baromi nagy különbség van mind külsőleg, mind hardveresen, de még szoftveresen is 3 verzióval jobb
(#49171) Martynis: Nekem nincs, de ismerősnek van, az övét szoktam piszkálgatni, Ics-vel tök jó, árra sem vészes, kamerája is jó És persze, nagyon elegáns!
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
válasz lsebestyen #49173 üzenetére
Nekem is volt x10 mini pro-m és a világ összes pénzéért sem kéne a ráncfelvarrott verzió. Ha kapnék egyet akkor rögtön adnám el. Ez olyan mint a filmeknél, akinek nem jön be a Gyűrűk Ura az a 2. résznek sem ad esélyt. De lehet, hogy én látom rosszul. Nem, nem én látom rosszul!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
válasz HuMarc #49174 üzenetére
Az a 30-40 ezer forintos árkülönbség meg le van sz@rv@......
Imádom a Sony-t. S-em van. A P-t naponta nyomogatom, mert kolléga telefonja ilyen típusú és én állítgatom be, de ennek ellenére nem bestbuy, mert drága kissé. Nem baj ha hülyeséget beszélsz, csak ne ragaszkodj hozzá.
Ps4, Xiaomi 11T
-
istnag
addikt
válasz Pepeninho #49176 üzenetére
Jó az 20-nak is...
Egyébként megér annyit,hogy ne tucat mobillal járj, nulla innovációval és dizájnal. Nem mondom,hogy a P best buy,de inkább az,mint az Ace 2.Az X10 mini és Xperia mini pro hoz hasonlókat, sem ajánlanám még az ellenségemnek sem.
Bocsánat,ha valakit megbántottam. -
martin9800
csendes tag
30k-ig milyen telót ajánlanátok fontos:ne legyen nokia (lehetőleg 2012-es modellek legyenek)
-
HuMarc
veterán
válasz martin9800 #49179 üzenetére
Huawei Ascend Y200, Xperia Tipo.
-
istnag
addikt
válasz lsebestyen #49182 üzenetére
tudom,de mindkettő egy átok.
SZVSZ! Azért is fogalmaztam úgy,hogy én nem ajánlanám senkinek,egyiket sem. Ne mérgelődj,senkit nem akarok megbántani,senkivel nem akarok vitatkozni,csak saját tapasztalatokra hagyatkozom.[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
2 hete csak olvasgatom a fórumot és az lenne a problémám, hogy a következő feltételeknek eleget tevő telefont megtaláljam:
- ICS
- 1GB RAM
- ~4"+
-Fussanak rajta a 720p-s videók salala.Gsm? -nem tudom
A legnagyobb problem, hogy 60k-nál nem akarok sokkal többet költeni.
Remélem tudtok segíteni.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
kurion
senior tag
válasz sarkanyolo2 #49184 üzenetére
HA szerencséd van találsz ilyen árba használtan:
-Motorola atrix 4g (Ics csak várható rá még nincs)
-esetleg SGS2 de az igen ritka"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
nggabi
félisten
válasz lsebestyen #49169 üzenetére
normálisabb szervizekben ultrahangos mosóban fürdőt vesz az alaplap, ez sokszor segít. szokták még átmelegíteni a panelt.
"szenyor dzsíííí"
-
kurion
senior tag
válasz sarkanyolo2 #49187 üzenetére
Az Ics be van jelentve AT&T verzióra én 50k-ért vettem.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
agabe
addikt
válasz sarkanyolo2 #49190 üzenetére
használt árról van szó minden bizonnyal.
60k-ért újonnan max szolgáltatónál magas havidíjas konstrukcióban kapsz olyan készüléket ami megfelel az elvárásaidnak. -
montressor
aktív tag
sziasztok!
Melyik keszuleket valasztanatok a ketto kozul?
htc wildfire s
motorola defy plusA hosszu elettartam lenne a legfontossabb...
Illetve hasonlo arkategoriaban mit ajanlanatok?koszonom
-
lsebestyen
addikt
válasz montressor #49193 üzenetére
Egyértelműen a motorola
-
nggabi
félisten
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy LG Optimus 2x-ről mit tudtok?Olvasgattam,néztem videot, de ez még nem elég,hogy megvegyem. Szerintetek jó vétel lenne?Vagy van ilyen árban más?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
montressor
aktív tag
koszonom
-
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek okostelefon választásában.
Igényeim a következőek:-zsebben hordható
-érintő képernyő
-android
-wifi
-GPS
-alkalmazások bő választéka
-relatív hosszabb üzemidő
-ár: 45 000 ft (nagyon maximum)
-telenoros függő vagy függetlenA következő telefonokat nézegettem:
1. HAUWEI Ascend G300
2. Samsung Galaxy mini 2
3. Sony Ericsson Xperia mini pro
4. Sony Xperia tipo
5. ZTE Atlas 3.5W
6. TELENOR One Touch
7. Xperia Live with walkmanVálaszotokat előre is köszönöm.
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kutya topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest