Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
6680-t szerteném vmi újabb darabra cserélni.
Vélemény kellene ezekről: (sajnos mindegyikben van vmi ami nem tetszik... )
n73
mio 501
6120 classic
(e51 - a kisebb kijelző és kinézett miatt végső megoldás )
De 60k környékén vmi jobb alternatívát szívesen veszek...
Az n73-ra hajlok, de a 16 millió színes kijelző és symbian 9.2 is elég vonzó....
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz Szabi1987 #1392 üzenetére
A 6500 slide nem rossz, de ha nem okos telefon akkor g800 mindenképpen!
E65 nem rossz, de nekem pont a multimédia kellene jobban és azért ez is "csak" symbian 9.1...
wlan jelenleg nem mozgat, de pl a kamera meg a kijelző mérete igen. Ezért nem tetszik annyira a classic se, az e51-nél meg kisebb a kijelző, bár ahogy olvastam elég ütös telcsi.
(fotózni, zenét hallgatni, filmezni, néha netezni akarok)A 256k meg 16 millió szín között mondjuk nem tudom mennyire tud különbséget tenni az ember egy ekkora kijelzőn, un n73-n csak azért vacilálok, mert már nem mai darab.
A nokiákat meg t-mobile-nál néztem, mert úgy még olcsóbbak és nem zavar a "függőség".
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Kewin21 #1480 üzenetére
Én a helyedben a P1-t venném, mert E51 kijelzője nagyon pici...hiába a 16 millió szín(+legújabb OS), a régi 6680-somnak is nagyobb volt a kijelzője...electrovilágban meg tudod nézni, hogy mekkora...
Én pl inkább n73-t vettem helyette.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz kornél1 #1553 üzenetére
A gari hiányt meg tudom érteni, és itt szvsz hiába mondja bárki is, hogy nem lesz vele gond, nem tudhatod. Alapból azért megbízhatóak, bár ha anyaghibás 1 hónap alatt nem biztos, hogy beadja a kulcsot. De ennek kicsi az esélye!
Viszont ha a gari nagyon fontos, akkor ne vacilálj, csak új teló. (100k-ért már van gps+wifi+gsm pda is )
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Lassan megérett a 3G-m nyugdíjazásra és tanács kellene, hogy kb 80k-g akárt T-s akár kártyafüggetlen milyen telefonra érdemes váltni?
Eddigi versenyzők:
- 3gs (ikon 200 miatt az első)
- Wave (különösebben nem zavar, hogy még nincs rá sok app, elég ha azt tudja, amire nekem kell)
- Galaxy S (na ez túl van a kereten, viszont más android-s telót nem nagyon láttam/ismerek...x10 mini-t pl igen, de az annyira nem jön be)És amire kellene: Levelezés non-stop, néha navigálás (google maps elég), naptár funkció, zene (jack dugó előny!!!), alkalmi fényképezés, touchscreen, jelszó menedzselés. (és mindezt gyorsan tegye...)
A többi dolog, mint youtube, játék meg egyéb nyalánkság kb mind tudja valamilyen formában, így nem szempont.
Akár winmo-s mobilt is javasolhattok, bár nem a szivem csücske...
-
-
Polllen
nagyúr
válasz majom2 #13450 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a tippeket a hero-t megnézem mindenképpen!
I4...hát tegnap volt a kezemben (havercsaj 20GBP-ért váltott 3g-ről) és szép, szép, de ennyi. Brutál jó kijelző, de kb azt tudja amit a 3G-m...ráadásul ő nem cseréltette ki, így bumperből kivéve eldobta a telenort a kezemben... 3gs is a megszokás és az ikon200 miatt van a listán, de jó lenne már ennyi pénzért egy olyan telefon, amin a naptár funkció normális használatához nem kell haxolni... (plusz ios4 ugyanaz még mindig, mint a 2.x.x...az extra funkciók eddig is voltak, nekem nem újdonság - egyedül az e-mail rendezés tetszik.) Így i4 tuti nem lesz, inkább olcsóbban 3gs...(de a váltás más gyártó felé hajlok a legjobban...)
-
Polllen
nagyúr
válasz majom2 #13505 üzenetére
Az aksi mindenképpen előny a 4-nél és igen a lockscreen-re gondoltam... Ugye kinek mi szempont, nekem a 3G is elég ideig megy, iphone-n navigáció arra jó nekem, hogy nagyon ismeretlen helyen ne tévedjek el, a dupla memória meg...nem csigázott fel...
Azon is gondolkodtam, hogy valami jó zenelejátszóval megáldott alapmobilt veszek, de hiányozna a touchscreen...akkor meg már ha van touch legyen már android-bada-ios rajta...
Más:
x10 mini nagyon jó kis telefon, pofás, de írtó hamar lemerül és a kis képernyőre nem fért ki a qwerty bill... (ezzel el is vérzett nálam)"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz meroly #14085 üzenetére
Álohá!
Sztem ezeket a kitételeket az okostelefonok 99%-ban hozzák... Sőt, lehet még wifi-n is meg tudod osztani a netet, így maximum a pénztárcád szabhat határokat
KarmaNálam te IM feladataidat látja el az e-mail-zés...napi 20-30 mail is mehet, akár egy soros üzivel és a másik majd olvassa, amikor tudja... No meg persze az ismerőseim is könnyebben kerülnek e-mail közelbe munka közben, mint msn...
Amúgy a wave levelezője tényleg annyira borzalmas
Más:
Lassan eljutok oda, hogy tényleg leváltom a 3G-t és eddig a wave volt a befutó, de mostanában egyre több a panasz... telefon, mail, zene, sms, net, fényképek, google maps, - ezeket használnám, és hát 3G után nem akarok egy döcögős telefont...
Wave, x10 mini pro (a tévhittel ellentétben a mini-nek nagyon jó virtuális bill-je van, csak sajnos a klasszikus mobil leosztásban), galaxy 3 vs optimus...Őket nézegettem és mivel játszani nem szoktam, mind hozná több kevesebb sikerrel, amit szeretnék, de mindegyiknél van valami, ami nem tetszik...
HTC-t meg nem tudok elfogadható áron szerezni (max 80)
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz meroly #14087 üzenetére
Lustaság fél egészség?
Kártyafüggetlen vagy szolgáltató függő teló érdekel?
Az android biztosan tudja, winmo tudja, bada, iphone OS is tudja...nokiánál pc suite-tal sztem meg lehet osztani a netet... amúgy symbian-n én anno az n73 kameráját webcam-ként használtam, uh nem hiszem, hogy ez ne menne... (s60-hoz valami gnubox-t emlegetnek...)
-
Polllen
nagyúr
válasz blt.62 #14147 üzenetére
Havercsaj x10 mini-je (android 1.5 v 1.6) ezt mind tudja...sőt még ennél is többet...
Én pl symbian (N73) után iphone OS-re váltottam, nem volt semmi probléma, pedig az alma gyárilag a mai napig nem tudja kitenni a készenléti képernyőre a naptárbejegyzéseket és riasztásnál is max 2 lehetőség van...
-
Polllen
nagyúr
válasz blt.62 #14193 üzenetére
Én nem jelenteném ki kategorikusan, hogy a galaxy 3 jobb, mert újabb droid van rajta...
Attól függ, hogy főleg mire használnád...
Pl. Mini kisebb, kompaktabb, az SE felület sztem jó, jobb kamera...hátránya pont a mérete miatt van...nem minden progi kompatibilis a kijelző felbontással, nem fog napokig elszaladni a kis aksi miatt, SE a saját kezelő felületre hivatkozva csak őszre ígéri az új droid frissítést stb-stb...
A galaxy 3-t megkapod függetlenül 60-70k körül, x10 mini ~80k, pro ~90k...
-
Polllen
nagyúr
válasz sztrogoff19 #14199 üzenetére
Üdv!
Elsősorban arra, hogy lefagy a kezed... Én iphone-t használtam kifejezetten hidegben, nem volt vele gond, max annyi, hogy mindenhez kell a csupasz ujj, hiszen azon hívás fogadás/elutasítás gomb sincs...
-
Polllen
nagyúr
Wave-hez képest:
I4 pro:
- safari tud tördelni
- sokkal több és használhatóbb appok (pl. több navigációs progi, "There is an app for it.")
- exchange kezelése nem közvetítő szervereken megy
- (sokan ide tennék még a retina display-t is...)
- szolgáltató függő készüléknél sem nyúlhat bele a firm-be a szolgáltató, ahogy jön ki friss verzió, itunes-ból telepíthető mindenkinek
- JB-vel még tovább okosítható, pótolhatóak az esetleges hiányosságai
- Valószínűleg értékállóbb
- Megfelelő app-pal xvid, divx mindenféle kódolgatás nélkül tökéletesen fut (nincs meg a wave-s valakinek megy valakinek nem megy )I4 con:
- telefon szinkronizálás csak Itunes-n keresztül (a képeket, videokat is)
(persze vannak külön appok, amiket wifi-n is lehet szinkronizálni, de azokat a file-kat a gyári lejátszók nem fogják látni)
- fentiből következik, hogy nincs bt file küldés és háttértár mód (JB után lehet, h már van)
- nincsenek widget-k, a locksreen-n semmi sem lehet JB nélkül
- talán még mindig nincs hivatalosan sms kézbesítés jelentés
- nincs értesítési terület (JB nélkül mindent csak a beállítások menü pont alatt érsz el)
- "There is an app for it."Az ipod része kb ugyanaz, mint wave-ben, de a két eszköz headset-i nem kompatibilisek egymással. Egyedi csengőhangokhoz kicsit trükközni kell, nem simán beállítasz 1 mp3-t és kész...(de nem nagy mutatvány, uh nem is került a hátrányok közé)
Anyaghasználatra egyiknél sem lehet panasz. JB már van, de úgy tudom a telefont pc nélkül nem tudod újraindítani - nem tud bebootolni. (Ha ezt már megoldották, biztosan ki fognak javítani)HD videót és nagy felbontású képeket meg mindkettővel lehet készíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Nekem nem az itunes volt a gond, mert az mérfölrdeket ver a KIES-re minden téren, hanem a cég filozófiával és ennek hozadékával... Lockscreen is apróság, mint a többi, de vkit nagyon tud zavarni...
Amúgy jó kis telefon nagyon, mivel multimédia mániás vagy így valószínűleg jobban meg leszel vele elégedve, mint a wave-el. (ugye filmek kódolás nélkül, net tördeléssel...)
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Elméletileg támogatja a sztereó BT füleseket, de soha sem próbáltam... Főleg nem I4-gyel. Viszont biztosan vki más megadja a választ előbb vagy utóbb...
A 3,5mm-s fül- és fejhallgatóknak elméletben mind menniük kell alapból, headset-knél kezdődik a probléma... (Amúgy ha jól tudom cx-400-d van, egy google-t megér... )
Az ipod-ról túl sokat nem lehet mondani, a wave lejátszó sokat tanult onnan is, így kifejezetten ismerős lesz... Itt az előre beállított EQ-k sokkal használhatóbbak. Minőségben egálban vannak (legalábbis senn mm50-vel nem volt különbség). Lehet felsőbb kategóriás fülessel már ki lehet hallani a különbséget valamelyik javára...nem tudom.
joshua7Szívem szerint 1 szavat a Defy-ra, boltból 100 körül megkapod, de aprón nem tudom, hogy már találnál-e... Gondolom az extra strapabíróság nem szempont, de ha ezt nem nézzük szvsz nem csak a kijelzőben jobb a Defy. (tesztek alapján, mert ilyet még nem láttam élőben )
-
Polllen
nagyúr
Azt, hogy majd mennyiért tudod eladni, nehéz megjósolni... sztem számold őket (n8, sgs) inkább egy árba és azt válaszd, amelyik jobban bejön...
(Hozzáteszem, nekem sgs annyira nem jött be, anno inkább desire-t, legend-t meg x10 min por-t nézegettem... most már inkább defy-t vennék, ha android...)
I4-re várás... Hamarosan el fog ülni a hype és nem lesznek ilyen gondok... Anno 3G-nél is ment ez a móka, aztán szeptember közepén rendeléstől számítva 3-4 napon belül ott volt a futár... Vásárlás előtt még úgyis rá tudsz kérdezni...
-
Polllen
nagyúr
válasz Overclocked #16129 üzenetére
Most genya leszek, de sztem a topic tele van ezzel a kérdéssel Visszaolvastál/használtad a keresőt?
-
Polllen
nagyúr
válasz mézespálinka #18250 üzenetére
Üdv!
A motorola defy navigációban és böngészőben biztosan erősebb. (A wave I sok embernél lassan talál műholdat, a már megjelent navis programok elég gyengék - sztem, a bada-s böngésző nem tördel.)
Azt pedig, hogy a Wave I samoled kijelzője előny v hátrány neked kell eldöntened...
-
Polllen
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
mit tudnátok ajánlani a következő feladatokra?
- telefon, sms, e-mail (exchange!!!)
- virtuális vagy hw-s qwerty-vel
- internetmegosztás wifin/usb-n/esetleg BT-n
- valamilyen navigáció, ami nem bing maps (lehet online/offline)
- minimum 5mp-s kamera vagy jobb, de abból is a jobb fajta
- OS nem számít, de ha csak droid-t ajánl valaki, ne samu legyen (a gyári e-mail kliensük nem jó!)
- külcsín: ne legyen játék telefon kinézete
- kijelzo 3-3,7"
- ar: 50-70k maxLehet hasznalt&uj is.
Amit eddig neztem: Nokia lumia 800, SE xperia mini pro
A lumia szep, funkcionalitas kb rendben van, de droid azert elkalapalja... Van vmilyen sony ami ezekkel pariban lenne?
Koszi!
U.i.: uzemido fontos lenne, h minimum egy nap legyen normal hasznalattal(e-mail, telefon, nemi zene)
-
Polllen
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #49861 üzenetére
Hát izé... volt sima defy-m, nem voltam megelégedve hundert procent (motoblööööhee) sem a teljesítménnyel sem a kamerájával. Amúgy van már rá hivatalos ICS?
Minden esetre egynek köszönöm.
axiomaHát ha megnézed a követelményeket, akkor az szerepel, hogy virtuális vagy hw qwerty. Kínálat van dögivel, de pont azért kérek segítséget, hogy szűkíteni tudjam a listát.
Fizikai qwerty-s droid-ból sztem csak az xperia mini pro kellene. 3,5-3,7"-ra már lehet normális virtuális bill-t készíteni, uh oda nem szükséges a hw-s gombok.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest