Hirdetés
Aktív témák
-
-
Dzsuditt
tag
válasz Aranygyerek #49500 üzenetére
Szia!
Miért kell hozzá? A wifi nem elég?
És Te meg vagy elégedve vele?Meg olvastam, hogy max. fényerőn nehéz megkülönböztetni a színárnyalatokat, kicsit egybefolynak. Ez zavaró?
-
Aranygyerek
aktív tag
válasz Dzsuditt #49503 üzenetére
Jobb megelőzni a bajt. A legkisebb net csomag 1000ft és nincs tulforgalmazási díj. A wifi király benne, egy csomó dolgot úgy fogsz használni.
Én nagyon szeretem, ez a telefon az ami úgy működik ahogy azt elvárom. Tölteni meg mindig kell amikor lehet.
Eddig 2 alkalmazást hagytam fent a totálcommandert és a video lejátszót.
Ezt a szines dolgot meg nem értem. Elég sok filmet nézek rajta utazás közben,de szerintem nagyon szép színei vannak.[ Szerkesztve ]
Privire válaszolni illik.
-
Dzsuditt
tag
válasz Aranygyerek #49504 üzenetére
Okés, köszi a választ! És amúgy kibír legalább 2 napot, ha nincs nagyon nyúzva?
A színeknél erre gondoltam, nem tudom, ez a hétköznapi használatban mennyire látszódik.A net előfizetést meg szerintem egyelőre hanyagolom, elég lesz a törlesztő is.
-
sarkanyolo2
őstag
Defy+ magenta infó: (hivatalos)
Tájékoztatjuk, hogy Motorola Defy+ egy kifutó ajánlat. Termékeink között a Webshopon már csak abban az esetben szerepel, ha Üzleteinkből néhány darab visszaérkezik a központban, új megrendelés nem várható ebből a típusból. A visszahívott telefonokat elérhetővé tesszük a honlapon, ami egy időszakos állapot.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
siryeti
tag
Sziasztok, most tervezek venni egy Star N9770-t , végre lecserélve a galaxy giomat.
Véleményeket várnék tulajoktól hogy meg vannak elégedve vele, vagy esetleg másik alternatívát is ajánlanátok megközelítőleg ilyesmi árban, 200 dolcsi körül, dual procisat?
A pandawillnél néztem ki, úgy láttam visszaolvasgatva hogy megbízható cég.
Tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv -
nggabi
félisten
válasz siryeti #49512 üzenetére
lesz a teszkóban jövő héten a myaudio klón, most csak a próbadarabok maradtak. igaz 60k de feltételezem h van rá garancia ami egy ilyen kütyünél nem hátrány. így elsőre nem rossz cucc, de elég meredek ilyet megvenni. lassan igazi nótót is kapsz 90kért, igaz pár hónaposat, de mégis... am itt van videó róla [link]
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
siryeti
tag
Erről mi a véleményetek?
Valaki hátha hallott valamit:
[link] -
Land
veterán
Szerintetek Droid vonalon melyik telefonra erdemes lecserelni az SGS2-t? Enyem olyan 85k-t erhet. Max 10-15k-t fizetnek ra. SXS es Nexus Prime-t neztem, de nem vagyok meggyozodve, hogy osszesegeben jobbak lennenek. Koszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
beence
tag
válasz sarkanyolo2 #49509 üzenetére
de jó....most szeptemberbe szeretnék egyet venni...
-
blt.62
őstag
válasz lsebestyen #49438 üzenetére
Ez a Xperia T már kapható nálunk? Hol tudok utána nézni az adatainak? Egyébként ezt jobb mobilnak tartod médiában,kijelzőben, és zenében mint a Sensation XE-t?
MegtorloXp
-
talmida
Közösségépítő
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
jacis "A 3GS nagyon meglepett a sor végén" Miért lepett meg? Jó vagy rossz értelemben? Egyébként köszönöm a véleményezést!
istnag Köszönöm a segítségedet!
lsebestyen Neked is köszönöm, hogy időt fordítottál a dologra és segítettél dönteni, Igen, a nexus tényleg elég nagy.
IN GOD WE TRUST!
-
-
Land
veterán
válasz jooker82 #49530 üzenetére
Nem tudok, meg nem is akarok. Szűkös a ráfizetési lehetőség. Eleve ha 4 magosat vennék, az SGS3 lenne. Annak frankó Wolfson hangchipe van, míg a Tegra3 nem számít jó zenealapnak. továbbá fényképezésben is verte az LG modelljét, amely ugyancsak fontos nekem .
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
premete
veterán
válasz talmida #49531 üzenetére
Volt olyanom, hibátlanul működött, egy baja van, hogy a samsung gyártja, és nekem például garanciában még egy telefonomat sem javították meg, mindig kitaláltak valamit, vagy túláramot adtam nekik, vagy eláztattam. Ettől külföldön még lehet korrekt szervize.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Rotate
veterán
válasz lsebestyen #49286 üzenetére
arra céloztam, hogy CHrome alatt nincs flash támogatás
-
podobag
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Most váltok okostelefonra, gőzöm sincs, hogy melyiket érdemes megvenni. 50.000Ft-ot tudok szánni a vásárlásra. Légy szíves írjatok pár telefont, hogy melyiknek jó az ár/érték arány ebben a szegmensben!
Köszönöm a segítségeteket!
Üdvözlettel: Podobag
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- SkyShowtime
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Okosóra és okoskiegészítő topik