Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz pjani88 #35707 üzenetére
osszessegeben amit irtal talan a defy+.
van szebb, meg erosebb, de strapat ez allja a legjobban, es az altalad irtaknak teljesen megfelel. gps mindegyik androidos teloban egesz jo, de adatkapcsolat nelkuli navigaciohoz mar kulon program kell ami nem ingyenes...bar vannak probalkozasok mint pl az egerut nevo marketrol toltheto progi. az is offline meg pl. a navfree nevu masik. nem sokat probaltam oket, de a nevesebbek jobbnak tunnek. arra erdemes figyelni, hogy 3 ora navigacio siman lemeriti barmely telot. -
agabe
addikt
válasz plaschil #35846 üzenetére
ha azok a felhasznalasi teruletek ami irtal+ kell a hosszu akksi ido, akkor okostelefon nem javallott, mert az 1-2 napnal nem bir tobbet ha hasznalod, ha meg nem hasznalod ki a lehetosegeit, akkor folosleges penzt kidobno ra.
ha megis belevagsz az okosba, akkor android inkabb mint bada, es 30-35 korul egy kisebb galaxy a samsungtol. hasznaltan talan lehet kapni meg egy-egy galaxy ace-t is, de ahhoz szerencse kell, hogy az arba beleferjen. Hasznaltbol elofizusakat keruld, mert fennall a veszelye,hogy a regi tulaj nem fizeti a szamlat, igy a telefont letiltjak. -
-
agabe
addikt
válasz bandi0000 #35896 üzenetére
hmmm.. szép.
A kijelző sem lesz kutya, főleg 4.3 colon 720p... a hardver viszont nem lesz ütősebb (max kicsit más) mint a mostani s2 -es, és nem is értem, hogy miért nem ICS-vel jön ki már rögtön (vagy ez csak elírás az oldalon)
Különben meg egy jó felső-közép kategóriás teló lesz, és elég jó (szerintem) a dizájn is...csak ahogy magamat ismerem annyi pénzért amennyibe kerülni fog inkább egy 4 magos s3-at vennék (még akkor is, ha annak gagyibb az anyagminősége valamivel). Mindenkinek más a fontosabb -
agabe
addikt
válasz togeti #35903 üzenetére
xperia ray anyagai jobbak, kinézete exkluzívabb.
Kijelző felbontása ugyanakkora, csak kisebb az átlója (3,3 col) ezért minden kisebb rajta kicsit, de az egész telefon elegánsabb is egyben.
érdemes lenne megnézni élőben melyik jön be jobban, mert vas szempontjából nem különböznek igazán a neo-val -
agabe
addikt
Haverom akar t-mobiletol egy telot, es a galaxy ace minden szempontbol jo lenne neki, de azon (nem is ertem miert) a call black list nincs gyarilag a szoftverben, es hiaba toltheto le marketrol ra app, neki olyan telefon kene ami ezt tudja alapbol (romolgatni sem fog soha), viszont hasonlo arkategoriaban hasonloan eltalat telefont nem tudtam neki hirtelen mondani. Tudtok ilyet ajanlani?
-
agabe
addikt
válasz molnarpeter #36243 üzenetére
hmm..koszi, megmondom neki, bar a live with walkman tuti nem jo, mert "komolyabb" kinezetu telo kell neki... lehet, hogy a ray tetszeni fog akar.
Thx! -
agabe
addikt
Kéne valami csajos telefon ismerősnek (használt) 20ezer körül... van ennyiért normális ?
A blade sajna nem csajos, pedig az használható is (egy jó rommal), és van hasonló áron...de az kiesett.
Néztem a hirdetéseket, de hirtelen nem találtam olyat amire nyugodt szívvel mondnám, hogy azt vegye meg. -
-
agabe
addikt
válasz Árpád78 #38057 üzenetére
Már most is van
Ha egy jó árú használt sgs1 -est kifogsz akkor arra meglesz nemsokára...persze kell kicsit romolgatni majd ha gariztatni kell (gyári állapot visszaállítása) de nem vészes, ha van hozzá kedved.
szerkesztettem párszor, mert más típusokat is írtam először
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz janes74 #38082 üzenetére
Annyira azert csak nem gagyi...jo, hogy a femhez kepest kevesbe elit, de muanyag es muanyag kozott is vannak durva kulonbsegek, es a 710-es szerintem nem a gagyi kategoria.
Sokkal szebb a 800-as ez teny, es ha hosszu tavra akar valaki telot, akkor akar erdemes is rakolteni az extra penzt, de aki csak a wp7-re , meg az utodjara kivancsi egy megfelelo vason, annak meg a 710-es ar/ertek bajnok.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
es mi a lenyeg? en kb 8-9 perc utan (19:40-tol) nem birtam tovabb... borzalmasan unalmas amator szenvedes az egesz.
karcallo a hatulja, es nedvessegallo...folyo vizet kibirja. van meg valami ami ezen kivul erdemleges? mert tovabb nezni nem lehet annyira gyer az eloadas.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz szezso15 #38142 üzenetére
sgs1-es van mar ilyen arban szerintem...az meretre is jo, jatekokat is jol futtatja...defy+ -nal egy szinttel magasabb kategoria a jobb grafikus chip, miatt...a kijelzo egyeni izles kerdese, mert a pentile elrendezest van aki nem szereti...szigoruan csak szovegmegjeleniteskor van nemi hatranya pl webbongeszeskor (szerintem), de a szinek elenksege is olyan ami telefonon szerintem jo...csak tuti garis legyen, mert az oled hajlamos beegni, ezert a gari ido vwge elott erdemes csereltetni, es ugy meg sokaig jo lesz.
-
agabe
addikt
válasz molnarpeter #38161 üzenetére
Ahhoz mar alapbol rootolt telo kell (azt meg pc nelkul nehez megoldani), raadasul ha valamiert repart kene, akkor az mobile odinnal nem oldhato meg.
Nagyon jo a mobile odin, de nem valtja ki minden helyzetben a pc-t sajna. -
agabe
addikt
válasz Greentea #38213 üzenetére
akkor remélhetőleg a bolt lesz kegyes kicserélni neked.
bolti gari általában nem sokat ér..ha szerencséd van így egy nappal a vásárlás után cserélik...de ha használt volt előtte, akkor saját "szervizessel" nézetik meg valószínűleg.Lehet, hogy ilyesmi nem általános, de ha ritka is, pont emiatt nem szabad bolti garis telót venni. Bízzunk benne, hogy a te esetedben hamar megoldódik a probléma valamilyen módon.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz werszomjas #38250 üzenetére
Live with walkman rlerosebb mint a defy...kb az sgs1..nexus-s szintjen all, raadasul a kisebb pixelszam miatt meg smoothabb lehet a mukodese.
Xperia neo 800x480- as kijelzovel lehet hasonlo mint az sgs1, ezert miutan a live with walkmanben uhyanaz a vas van, igy tenyleg lehet gyorsabb is.
Zenei fronton nem nagy durranas...ugyanolyan mint barmelyik mas xperia.
ICS minden mostani xperiara jon, ezert a live with walkmanra is.Szrek: ha defy, akkor a sima. ugyanaz a vas, csak akksi picit erosebb...meg valami masik nem tul lenyeges valtoztatas van, igy kicsit huzva a sima defy-t ugyanott vagy, raadasul a sima defyok mind fuggetlenek, igy szukseg eseten masik kartyaval is hasznalhatok. defy+ mar fuggo.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Ket alap telo kozul:
One Touch OT-990
vagy
Galaxy 3
Tudom a kijelzo mas, de akinek lesz annak a 200x400-as is jo lenne, meg az szebben nez ki formara...es konnyebb, de megsem igazan tudok tanacsot adni.
A blade-et hasznalhatosagra nem utik meg, de kinezetre noknek jobbak. -
agabe
addikt
válasz #46372352 #38802 üzenetére
Igazabol olyan bolt nincs ami korrekt. Ha nem gyari garival veszed, akkor az olyan mintha nem is lenne garid. Inkabb vegyel hasznaltan fuggo feltoltokartyasat ha sporolni akarsz, mert azoknak garival nincs gondjuk.
Hello Land !
Regen beszeltunk
Ahogy ismerlek ugysem sokaig lesz nalad az ujjqbb telo sem, igy inkabb az elozo flgeneraciot vennem helyedben, de a dragabb truphy-t, pl. nem erdemes...olyqt vegyel aminek 512Mb a ramja, es akkor tamogatasilag sem lesz gond a kovetkezo verzioju rommal sem.
a legidealisabb most szerintrm az optimus 7-es...40-45korul mar szepet lehet kani garival, es a tobbi sem er tobbet, az ujak meg meg tul dragak...bar volt egy lumia 710-es 60ezerert...de azt mar elvittek asszek, es nem akkora a kulonbseg gyorsasagban...tul eros az elso szeria a masodikhoz kepest[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz saltrock #38915 üzenetére
amit rotate is ajanlott azok jok, de kozoluk is szerintem a neo v jobban megeri mint barmelyik masik. jo tamogatas, hivatalos ics, altalanosan jo kivitel, normalis meret (meg pl. olyan aprosag mint HDMI kimenet)
A defy+ sem hardverben, sem szolgaltatasban, sem szoftver teren nem er fel hozza. -
agabe
addikt
válasz fgordon #38936 üzenetére
az baj, ha majdnem olyat varsz mint s2-es, legalabb 4colon, mert vagy olyan van ami kisebb (xperia neo v, galaxy w) vagy olyan ami dragabb ujonnan.
x8 igencsak messze van az s2-estol felhasznaloi elmenyben, pedig az is jo telefon...de tok mas kategoria. ket tavoli szelsoseget jeloltel meg, de ezek kombinacioja (olcso, nagy kijelzo, jo sebesseg) nem hozhato ossze.
4col alatt megoldhato. -
agabe
addikt
válasz Ocarina #38964 üzenetére
Újat (második generációt) nem éri meg venni most, mivel az első generációsokhoz képest nem nyújtanak többet. (LumiA 800 -ba meg röhely, hogy belerakták a pentile matrixos panelt...azt nem kellett volna).
Ha szolgáltatónál veszed, akkor talán a nokia lumia710 -es ami jó vétel.Használtban LG optimus 7.
Jó állapotút 40ezer körül kaphatsz...garisat is talán, de 45-ért tuti, és nem marad el a második generációtól (talán magyar nyelvet mangóban nem kapta meg alapból...de szervízben biztos ráteszik ha még nincs rajta, viszont a piacon lévők többségén van)
Hosszabb távon próbáltam, és nemrég a lumia 800-at is...hát nem igazán van érezhető különbség. Olyan mint az Iphone-oknál. Több generációt kell kihagyni, hogy a váltás érdemleges legyen.Boltban (gsm boltban) nem érdemes semmit venni, mert azt a garit kenheted a hajadra.
MM, Extrem digital, Saturn...de bármelyik hipermarket műszaki részlegén is hivatalos garis készülékeket árulnak...csak drágák.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz premete #38977 üzenetére
danke
sosem árt ismételni...hiába tudom "elvileg"(#38978) szezso15:
no igen a Neo V kiváló vétel azon az áron...csak ha wp7 kell, akkor nem alternatíva...Partnero Gsm -et nem ismerem. Ha jók gariban, akkor még az optimus 7-es sem rossz vétel újonnan annyiért.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz molnarpeter #39067 üzenetére
tud 720p-t, de 6Mbit/sec savszellel...abban a reszletek ugy elvesznek hogy csak na.
attol meg arkategoriajaban jo szerintem, de nem szabad egy adatbol (720 p) kiindulni, mert gyengebb felbontasban is lehet jobb a video kepe. -
agabe
addikt
válasz fatal` #39075 üzenetére
nem az erzekelo merete miatt, mert a foto is teljesen elfogadhato...egszeruen a sony korlatozta a bitratat, hogy a magasabb kategorias keszulekekben (ugyanezzel a hardverrel) jobb videozasi tulajdonsagot tudjanak felmutatni. nem lenne meglepo, ha egy jo custom camera app-al az is tudna jobbat...viszont annyira azert nem gaz meg igy sem, hogy ne lenne nezheto, csak a blokkosodas mindennapos jelenseg homogenebb feluleteknel (meg mas kis bitrataval jaro dolgok)
-
agabe
addikt
válasz 78zolika #39097 üzenetére
Van itt minden... kicsit próbáld szűkíteni neked mire van igényed.
Elsőre az oprendszert kéne eldöntened, azután a kijelző méretét pl...Wp7 -ből a Lumia710-es műanyag ugyan, de ha nem kell az amoled (pentile ami szerintem rosszabb mint az rgb), meg az elegánsabb kinézet... akkor tuti 710.
Androidban a felsoroltak közül ace inkább ne ha van pénz a többire.
Ray, vagy Arc S ... itt a méret számít melyik tetszik jobban kézbefogva. ray-nek nagyon jó a kijelző pixelsűrűsége, ezzel együtt kisebb rajta minden ikon, de lehet, hogy az pont jó.
1Ghz, vagy 1,4Ghz...nagyjából mindegy. Mindekettő megkapja az ICS-t.Ha más is szóba jöhet a sonyericsson-on kívül, akkor telenornál a Galaxy W -t javasolnám még...ICS ugyan nem lesz rajta hivatalosan, de jól eltalált készülék.
Symbianosokat nem annyira ismerem (régen nem gondolkoztam, hogy olyat vegyek), ezért azok közül nemtom.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz zsoleer #39140 üzenetére
Ha az ara nem szamit, akkor talan tenyleg az xperia s...viszont az itthon megint tobb lesz mint ha kint venned meg valahol, es eu-ban 600Eur lesz az ara.
Itthon talan 200ezer alatt marad.
En leginkabb muszaki tartalom, es felhasznaloi elmeny szempontjabol nezem. A nagy kijelzo biztos szep lesz, de pont a felbontasa miatt elkepzelheto, hogy hasznalat kozben (legalabbis az elso hetekben-honapokban) nem fogja elerni az s2-es jelenlegi szintjet. Ha megis (vagy netan tullepi), akkor viszont en is racuppannek, de az elso vasarlok kozott nem lennek ott, mert nem tudni milyen hibak (biztos lesznek) es mennyire zavaroak fordulnak elo majd vele, igy az elso tapasztalatokra is varni kene 1-2 hetet, ha meg valami gond van, akkor tobbet a megoldasig, igy az is szamithat mennyire surgos a vetel. ha nem egeto, akkor nincs mas indokom az xperia s ellen -
agabe
addikt
válasz zsoleer #39147 üzenetére
Hat...nem vagyok jartas francia cegektol vasarlasban, de ketelyeim vannak a garanciaval kapcsolatban.
Magyarorszagi gari nelkul venni abszolut ertelmetlen.
Ez az ar szerintem a sufnigsm ar a szurkeimportos termekekre, vagy az alatti, mert itt a.franciakkal kell kuzdeni ha barmi garis problemad van, igy a 0erteku belfoldi gsm bolti garinal is gazabb.
600 eur lesz a hivatalos kezdoara, arra meg tegyel ra valamennyit, es utana szamold.at forintra. -
agabe
addikt
mert itthon nincs igazi verseny a szolgaltatok kozott...leosztott, es egyeztetett tarifak, dijak, elofizetesek vannak. Nem veletlen, hogy valamiert kulfoldon mashol jelen levo nagy szolgaltatoknak nem sikerul itthon labdaba rugniuk. Az itthon jelen levo szolgaltatok el tudjak erni nemi lobbival, hogy a tobbieket szinte kizarjak a piacrol.
-
agabe
addikt
válasz Melack #39172 üzenetére
A blade-rol ne hidd, hogy karcsu...papiron falan igen, de huzhato is a proci, van benne adreno200-as gpu, es olyan klasszul optimalizalt romok vannak ra, hogy huzas nelkul 600Mhz-en is leveri a legtobb egyel magasabb kategorias keszuleket is menusebessegben meg ugy is, hogy azok csak 320x480-as kijelzot hajtanak a blade 480x800-asahoz kepest.
A kijelzoje minden kartegoriatarsehoz kepest is sokkal jobb.
Ami gyenge benne az a kamera, a zenelejatszo minosege...talan a dizajn. volt aki panaszkodott mikrofonra, hangszorora...magasabb kategoriaban is vannak amik nem jobbak, boven eleg jok.Amit valaki irt meg a SE live with walkman...az vasban kettovel magasabb kategoria, kijelzoben gyengebb (legalabbis pixelesebb), es 35alatt a fuggoket sem akarjak adni (mikozben t-nel ujonnan lehet kartyasat 36-ert kapni), sot inkabb tobbet kernek meg az olyan fuggetlenekert is amik bolti garisak (pedig a bolti gari alapbol jocskan csokkenti a telefon erteket a gyari garishoz kepest). inkabb fuggo legyen rendes garival, az biztosan hasznalhato lesz addig amig a gari ervenyes.
Defy-on asszem a custom rom miatt lehet magyar nyelv, a hivatalos romokban nincs...legalabbis a voda pl. tuti angol menuset arult csak.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz molnarpeter #39208 üzenetére
Ha T-s, akkor en is a Lww-t ajanlom. A 36ezres arnal meg a hasznalt hirdetesekben szereplok sem olcsobbak (sot dragabbak), bar a telo hasznaltan is er ennyit, de az eladok nem nagyon akarnak alkalmazkodni a mostani helyzethez, pedig a t akcioja miatt perpill. 30ezer alatt kene adniuk a hasznaltakat.
Kesobb ha mar nincs az akcio, akkor lehet, hogy a hasznalt arnal ismet 35-38ezer lesz a realis, de most nem...viszont nem nagyon talalni olyat aki ezt belatja. -
agabe
addikt
válasz andrás47 #39212 üzenetére
A lww (szerintem) jobb, mert kenyelmesebb fogni, kicsit nagyobb a kijelzo is (bar allitolag a miniben jobb...de nagy kulonbseg nincs), de belul tok egyforma, szerintem hangjuk sem kulonbozik, es rendben van. A lww kulso sztereo hangszoroja hangosabb, es ha t-nel veszed akkor meg olcsobb is mint a mini.
(#39210) MLM:
Az ideos x5 pro elvileg popec telo, de tenyleg alig van rola tapasztalat. Voda honlapjan nem lattam a telok kozott... kartyasan kerul 40koruli osszegbe?
Ha igen, akkor az az ar elgondolkodtato, de ha biztosabbra akarsz menni, akkor olyat veszel amirol van rendesen tapasztalat, es jo....bar ugyanez a hardver mas gyartoktol joval dragabb.
Mennyi a max keret? -
-
agabe
addikt
válasz Gerisz #39218 üzenetére
Lumia 800-nak infok szerint gyenge az akksiideje (meg az okostelefonok kozott is)
A facebook szinkronizacios problemat nem ertem.
Itt altalaban okostelo teruleten tudnak tanacsot adni (a topik cime is erre utal) de a te igenyeidhez ezek szerint nem arra lenne szukseg?Ha android es fem, akkor xperia ray.
Ha wp7, akkor csak a lumia 800 lenne.
Iphone 4/4s dragabb.telefonalni, emailezni symbianos telok is jok (vagy esetleg badasak), de azokat nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
hat sajna eleg dragak meg most is az sgs-ek, bar jo telok. Ha van ra meg gari (hivatalos, nem bolti!) akkor 50ezerert realis az ar.
Ha nem surgos annyira, akkor viszont egyreszt vard meg a most kijovo telokat (nemsokara itt a sony xperia p peldaul), vagy gyujts egy hasznalt (par honapos) s2-esre ... de szamit, hogy mennyit szansz ra gyujtessel egyutt.Mekkora meret kell (kell -e nagyobb mint s1, vagy kisebb is jo?), milyen szolgaltatot fogsz hasznalni, mert kisebb meretben az sgs-nel es t-s fuggoen a sonyericsson lww a legjobb ajanlat a paicon ujinnan 36ezer, es nem marad el igazan az sgs1-tol ...kisebb a kijelzoje (felbontasban is) meg az egesz telo, de a gps-e pl jobb, ics-t is meg fogja kapni hivatalosan.
Akar meg is nezheted valahol hogy melyik meret jon be neked, az mar tampont mit erdemes ajanlani.(#39229) Gerisz
uzemidot sajna nem tudom, de akinek van majd beirja, viszont ha kezmeret miatt a nahyobb a jobb, akkor a ray kiesik...az ha nem is mini, de nem a nagyobbak koze tartozik.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
hat...ha most azt veszed meg, akkor mondjuk oszre legalabb annyival (vagy inkabb tobbel) fog csokkenni a 2magosok arai is, es akkor az s1-et eladva nem kell tobbet hozzaraknod mintha most gyujtenel meg 2magra, es legalabb folyamatos fejlodes lenne, mert bladehez kepest s1 is nagy ugras, viszont csak akkor erdemes megvenni, ha van ra hivatalos gari, mert a kijelzoje hajlamos a beegesre, es annak a csereje csak garanciaban nem draga.
Meg az se jo ha elofizus, bar ha baratode az elofizu, akkor jobb a helyzet, de ha nem fizeti, akkor bukta van. -
agabe
addikt
válasz Rotate #39247 üzenetére
Node nem igazan tudni, higy az x5 pro-nal mennyire jol optimalizalt a rom.
Ott van peldanak az alcatel 918D- je ami ketkartyas telo, a cpu-ja csak 650Mhz, es rambol is csak 256Mb van benne, viszont ugy suvit a gyari 2.3.5-os androiddal mint egy mostani xperia ( vagy jobban).
Hatalmas hibaja, hogy itthon nem kaphato, mert Ausztriaban MM-ben volt 99Eur-ert is par hete (mar nincs)...hat mit ne mondjak nagyon jo ar.
Egy alap vas + egy jo rom parositas leveri a tobbi keszuleket egyel magasabb kategoriaban is, es ha nem jo a rom, akkor ugyanez igaz forditva. -
agabe
addikt
vard meg az uj sonykat.
az xperia u egesz jo aron lesz valszeg, es az aztan eleg uj architektura.
mast 4col korul nem tudok hirtelen, max galaxy s2-est de abbol rendes garis szep allapotu fuggetlen 95-100ezer legalabb.amugy en is azt mondom, hogy a blade hardverileg ugyan elavult, de jo a kijelzoje es nagyon jok a romok ra, es 20ezer korul kaphato hasznaltan, mig a skate nagyobb, de ebben ki is merul az elonye...bar lehet, hogy ez meger plusz 15-20ezret. Ilyen arkaregoriaban mas nincs 4colos kijelzomeret korul.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest