Hirdetés

Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz zrubi #30 üzenetére

Lehet, h hülye kérdés: a Sarge v. Sid a Debian verziói? Azt hittem, itt is számok lesznek... (anno kolesz szobatárs 98-ban 2.x, ahol x=nemtomhányas Debiant gyűrt. Ő guru, v félguru volt, hiba volt, hogy nem tanulgattam meg akkor... a gépem akkor még jónak számított, és bár segítségre a személyetekben most is számíthatok, ő szobatárs mivoltából adódóan ott volt pár méterrel odébb, és akkor is elérhető volt, ha nem volt net :)

A fenti 2.akárhány az akkor mit jelent? Valami olyasmi dereng, hogy csak a kernelnek a verziószáma. Lehet?

Jelen esetben mit jelent h van-e netem? (Per pill 256-os kábelen nyomom, egy router van elfekvőben, azt beizzítanám és mehetne a mostani gépen is és azon is.)
    Helyi hálóra gondolsz? Vagy... nem értem. :)

Elvileg az én lapom is támogat sdramot (1 sdram slot van rajta + 4 EDO/SIMM), csak az a baj vele, hogy max. 32-t. Hiába rakok bele nagyobb modult, egyoldalas, kétoldalas, mindegy neki, felét/negyedét látja, max. 32-t. Ja és persze csak az ősi, 66MHz-es sdramot eszi.

De ha jobb a lapod mint az enyém (aminél nem nehéz :( ), és tényleg ingyér (ill. csoki, sör, stb) elvihető, akkor lecsapnék rá. Hány MHz-et hánnyal bír szorozgatni?
    (Csak mert az enyém csak 50/55/60/66, és max 3x). A P100 gondolom azért nem jobb, mint az én procim, de ha adod, hozom :))

Aktív témák