Hirdetés
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz StSanya #15261 üzenetére
A cikk utáni kommenteket élmény volt olvasni. Mire eljutottam a második oldalra, sokmindenre fény derült. Pl. a Windows 7 egy olyan trójai, amit fel lehet gyorsítani, ha megnyitjuk a process explorert. Végre találtam megoldást arra, hogy az itthoni notink miért lassul be friss telepítés után pár nappal, mint az állat és hogyan lehet megoldani a problémát. Olvassátok el, ha van három perc szabad időtök, Ti is sokkal okosabbak lesztek! HajráLinuxx-tól nagyon sokat lehet tanulni ám!
[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz StSanya #15261 üzenetére
Igen és ebben a tesztben az általam már évek óta használt ESET is baromi szarul szerepelt, ezért elgondolkodtam a Kaspersky-re váltáson, mert haverom minden hónapban kapja a Chip újságot és abból én eddig mindig az ingyenes, 1 havi ESET kódot kértem, de mondta, hogy ebben van ingyenes Kaspersky kód is, erről esetleg tudtok mondani valamit aki ezt használja? Működik? Ha igen úgy mint az ESET, hogy minden hónapban regelni kell a megadott kóddal és 1 név+e-mail címmel és azután jön a progi használatához szükséges 1 havi kód vagy Kaspersky-nél nem így van mint az ESET-nél? WinXP-t használok ezért is érdeklődöm, hogy Kaspersky milyen mostanában, mert évekkel ezelőtt(még jóval Win7 megjelenése előtt) elég sok gond volt a stabilitásával és a gépet is eléggé visszafogta.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz StSanya #15941 üzenetére
Nálam ebből egyedül az alap rendszergazda fiók, ami nem volt meg. Mondjuk win+l -t nem próbáltam, hogy enged-i e zárolni a gépet, mert alapból ugye nem a rendszergazdai fiókba jelentkezett be és mivel itt le volt tiltva minden tevékenység nem is tudom hirtelen, hogyan váltottam volna a rendszergazda fiókra.
Net nem volt a gépen, csak gyorsan összedobtam az asztalra, hogy megnézzem mi a jelenség és mentem is egyből csökkentett módba.
Na, de mindegy is, mert rescue disk megoldotta
read-only mode on the forum
-
Newcrazy
tag
válasz StSanya #15963 üzenetére
Tegnap lett ujrarakva a gep van egy oldal ami megvizsgal egy kiseb fajlt amit be adsz neki es megvizsgalja.a windows/system32/svchost.exebe talalt esafeben 1trojai win32t . Nyomtam cmbofixet. Malwt.avas.mcafee.es most kaspersky egyik se talalta meg nincs otleted veletlen?
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz StSanya #15978 üzenetére
Ezt az olyan értelmes emberek szopják be, akik csak adatbázis alapján védekeznek, ezek szerint Te is közéjük tartozol, ráadásul valamilyen rejtélyes oknál fogva azt gondolod, hogy a VT tévedhetetlen és ha valamire sokan jeleznek generikusan, az biztos, hogy kártevő, amire pedig nagyon kevesen, az biztos, hogy fals, fogsz Te még nagyokat csodálkozni...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz StSanya #15981 üzenetére
Amit Ő szopott be az avg mellett, az nem az a dll, amit Te linkeltél, amire Ő hivatkozik, arra egyet leszámítva, a vt alapján, egyik védelmi program sem mozdul rá, azaz szinte mindenki beszopja...
Szerintem Te vagy az, aki csak ír.
Fandango csak a nagyon megalapozott és kedves állításodra reagált.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz StSanya #15983 üzenetére
Newcrazy.
Nem vádaskodtam, hanem egy konkrét írásodra reagáltam, engem nem érdekel az egész történet előzménye, mivel a konkrét hsz nem az előzményről, hanem egy állításról szólt.
Részemről a téma befejezve.TFSi
Szerintem senkinek sem gurult el a gyógyszere.
Akinek elgurulhat, az nem tartózkodik mostanában erre felé.[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
válasz StSanya #15981 üzenetére
Az, hogy valaki bekap valamit AVG mellett, az csak a rossz konfig eredménye. Mivel írta, hogy nem is ért hozzá, tipikus user error.
Az AVG iszonyat jó védelmet ad, de sajnos nem alap helyzetben telepítés után, ez a legnagyobb hibája.
Be kell rendesen konfigurálni és nagyon korrekt védelmet ad.Ezt a kibűnözéses sz.rt eddig olyan gépekről kellett leszednem, ahol legfőképpen ESET termék volt.
Nem az volt a baj, hogy ESET termék, hanem vagy crackelt volt, vagy le volt járva illetve be sem volt állítva.Egyik céges laptopon McAfee Antivirus Plusz van.
Neki álltam nyúzni és azt kell írjam, nem méltán elfeledett holmi!
Nagyon alacsony terhelés mellett átlagon felül teszi a dolgát.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz StSanya #15994 üzenetére
Ok, közelítsük meg másik irányból.
Te használod az AVG bármely verzióját? Tehát tudod, hogy nem ismerte fel, vagy csak azért írod, mert valaki írta?
Ezt azért kérdem, mert 28-án már ismerte az AVG, de már nagyon sok irtó.
Csak az a nem mindegy ilyenkor, milyen néven azonosítják és kerül be az adatbázisba.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz StSanya #15996 üzenetére
Kicsit el vagy tévelyedve!
Ameddig normális hangnemben írok Neked, elvárom, hogy Te is így tegyél!
Olyan embereket osztasz itt ki flegma módon, akik ezen a területen dolgoznak illetve tettek már le valamit az asztalra!
Innentől nem igazán kívánok Veled még írott formában sem társalogni.
Tanulj egy kis Önmérsékletet.A másik része, hogy a virustotal egy megközelítő eredményt ad, nem konkrét, tehát ne arra bízd a találatokat!
Ez is többször ki lett beszélve itt, ha esetleg régebbre ásol és visszaolvasol, rá fogsz jönni!Sz.J.
Nincs is ezzel semmi gond, még a Kaspersky mellett is lehet és lehetett fertőzést kapni, csak ott kevesebb volt az esély rá.
Sőt, olyan vírusirtóról még nem is hallottam, amely ne engedett volna be valamit...,[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest