Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertz
aktív tag
Én eddig csak az Avira PSS-t és a Norton IS-t tűrtem meg huzamosabb ideig a gépemen, de pár napja feltettem a KIS 2012-t és egészen jó darab lett. Most egy ideig nem is szándékszom mást használni (hála a 4x90napos kulcsoknak, amiket még a 2011-hez osztogattak ). Probléma nálam sem jelentkezett idáig.
-
ertz
aktív tag
Igen, ezt értem. Bár elnézést akinek ezzel a lelkébe gázolok, de az FF 4 is csak egy Chrome ''másolás''. Tehát ha nem tudok magamtól annyi újdonságot kitalálni... akkor nem adok ki egy évben 4 verziót. Teljesen értelmetlen, és ezzel más cégeknek (pl. a biztonsági szoftvereket gyártóknak...) elég sok plusz munkát csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
válasz blattida #620 üzenetére
Ez a teszt így egy fabatkát sem ér. A legismertebb programok közül sokat nem is teszteltek... amelyeket teszteltek is teljesen vegyesen, az egyiket alapbeállításon, a másiknak feljebb vették a védelmi szintjét... összevisszaság az egész.
Ennél talán még annak a youtube-os srácnak a tesztjei is többet érnek, akit pár hozzászólással előbb említettek. -
ertz
aktív tag
válasz ErosenZold #2897 üzenetére
Nekem már 2 napja is ez volt... megjön az e-mail, de a benne levő link már nem a letölthető file-t hozza be, hanem egy oldalt, ahol pénzért lehet megvenni...
-
ertz
aktív tag
válasz MolnárPéter #3002 üzenetére
Lifetime, vagy 1 évre, vagy hogy van ez?
-
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem tegnap az Avast IS 6-ot (a német promo licenszel), de a telepítés közben kiírta, hogy a tűzfalat nem sikerült telepíteni és azt kihagyva fogja folytatni. Csak néztem nagyokat. Az újraindítás után viszont ment minden megfelelően. Másnak is csinált már ilyet?
-
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Most a Comodo IS van fent, de ha a Comodoból nem tenném fel az AV részt, akkor melyik antivirust ajánlanátok hozzá? -
ertz
aktív tag
De azt kijelenthetjük hogy a jól beállított Comodo fal a(z egyik) legjobb?
-
ertz
aktív tag
Mi lenne, ha a Comodo IS mellé feltenném a Panda Cloud Antivirus Pro-t?
Összeakadnának? Jelentősen erősitené a gépem (AV rész) védelmét?[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
-
ertz
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #3563 üzenetére
Csak azért gondoltam feltenni mellé, mert ez ilyen felhő alapú úri huncutság, hátha nem kapna hajba a comodo vírusírtó részével.
-
ertz
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #3565 üzenetére
Feltettem a sima Panda Cloud Antivirust (nem a Pro-t), simán felment a CIS mellé.
A Comodo tűzfala kérdezett párat a telepítés közben, de semmi extra.
Egyelőre barátságban vannak. Hogyan tudnám letesztelni azt hogy egy vírusra melyik ugrik rá? (ezt az egyszerű Eicar-t kipróbáltam már, arra csak a Comodo ugrott) -
ertz
aktív tag
válasz Butcher-HUN #6450 üzenetére
Qihoo-ék jó sok pénzzel megadományozták az AV-Comparatives-t szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
Szerintem...
1. Norton IS
2. Kaspersky IS
3. Avira IS[ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
27.99dollárért jó 3 gépes 1 éves Norton 360 licensz?
Amcsi oldalon most bárki még a 'black friday' keretében éjfélig megveheti 39.99-ért, kupon kóddal (30CPNPALN360) 27.99ért![ Szerkesztve ]
-
ertz
aktív tag
Az én voksaim:
1. Avira
2. Avast
3. Kaspersky
4. Norton
5. F-Secure -
ertz
aktív tag
válasz Kezdő vagyok #6861 üzenetére
Igen, nekik lényegében a crack fileokat tiltotta le a norton, nem a torrentet...
De nyilván aki ilyen helyeken jár, ilyeneket tölt le könnyen megütheti a bokáját.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest