- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz
Mikulásbá #78768 üzenetére
Sajnos az alap problémát nem részletezik, hogy hogyan fertőz, de gondolom valami olyan appot töltesz le, amiben benne van. Én pl. semmilyen appot nem szedek le "kipróbálni" csak a jól bevált minimum 1millió user által használt nagyokat. Aztán lehet, hogy az is fertőzött lesz, csak kicsi az esélye.
-
ƵøŁĭ
veterán
Kíváncsi vagyok mikor jön az első téves riasztás
.
Optimalizált keresés javasolt.
-
Xelo
addikt
én dolgoztam a cégnek aki a total defense-t készíti (illetve ugyanezt a vírusírtót többféle ui-val több néven több cégként árulják, egyik klónja pl a totalav) és én inkább vírusnak nevezném a programjaikat mint antivírusnak.
4+ éve még az eset is tiltotta a weboldalaikat.
-
ƵøŁĭ
veterán
Beta Topicban most olvastam:
"Hello Everybody,
I appreciate the discussion and interest around the WSA and Total Defense products and their evolution.
Webroot and Total Defense are both owned by OpentText and they provide similar anti-malware functions. It is natural and expected that we would work to find ways to bring these products together.
Webroot has long been known for our robust threat intelligence. This intelligence provides real value to our customers and we want to retain that. Total Defense, on the other hand, features a more modern looking UI which we could take advantage of.
In short, it is beneficial for the product and our customers to use the strengths of the parts that are available to us now. So that’s what we are doing. Final designs, timelines and a host of other details are still being worked out. I don’t expect to see overt changes in production for some time still." -
thomasa
senior tag
Panda
Vicc volt, sulinetes időben olyan vidáman beengedte a vírusokat, meg sem mozdult. Persze minden géphez 1 éves licenszt osztogattak.
-
junior11
veterán
Win10: Eset Smart Seucrity Premium 3 havi bónusz kóddal amúgy MS Defender
Win11: McAfee volt promózva a vásárolt laptopon, ma ment a levesbe és maradt a Defender + DefenderUI és WFCAmúgy sziasztok, lenne egy kérdésem, bár itt off, de nem tudom hol tegyem fel, köszönöm előre is, ha maradhat.
Szombaton mikor a Tescoban voltam, jelzett a telefonom banki appja, hogy egy ismeretlen nevű boltban egy bizonyos összegben fizetni szeretnének a kártyámmal, csak lestem, természetesen nem hagytam jóvá, hívtam a bankot blokkolták, a számlára belépési kísérlet nem volt, minden ok.
A kérdés: honnan tudhatták meg a kártya adatait ha azzal én még soha nem fizettem, még Google Pay-ben sincs berakva, sehová nem adtam meg semmit, nem klikkeltem semmire, odafigyelek az ilyesmire. A gépek, telefonok rendben vannak, elvileg tiszták. Hogy a fenébe történhet ilyen? A banki alkalmazott szerint már ki is lehet generálni a kártyaszámokat, de ez csak részéről tipp, fogalma sem volt. Szerintetek? -
-
ƵøŁĭ
veterán
Mit használtok?
-
riki
senior tag
válasz
ledgeri #78740 üzenetére
Azért ezt olvasd el mielőtt a Linux sérthetetlenségén alapuló ajánlást teszel. [link] Minden azon múlik mennyi a felhasználó szám . Mivel a Linux kitört a felhasználók számában igy potenciális célpontá válik. A Clamav erre kevés, fizetős program kell,tehát a kérdező előbb utóbb vásárlásban lesz érdekelt ,és bizony a Linuxos védelmek mivel kevés a résztvevő drága.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kargil #78739 üzenetére
Ott kezdeném, hogy hogyha nem kell windows specifikus program a dologhoz, akkor linux.
Routeren így is úgy is úgy beállítva, hogy az az alap hálózatot (az meg a gépet) ne lássa.
esetleg még egy perma-VPN ha az esetleges lokalizálhatóságod is probléma.
Na aztán vírusírtó. De még előtte, ha csak web alapú valami, akkor mindenhol a lehető legkevesebb, de legerősebb 2fa beállítása, ha jelszókezelő van használatban akkor ajánlanám az autofill-bekapcsolását, és ha nem tölti ki a kitöltendőt, akkor nem magad által kitölteni, mert "jaj most a jelszókitöltés biztos vacakol" hanem megállni, és megnézni miért nem tölt!!!! Ilyesmik! -
Kargil
csendes tag
Sziasztok,
A tanácsotokat szeretném kérni. Pénzügyi szolgálgatások (például tőzsdei) kapcsán használt géphez szeretnék minél komolyabb védelmet összerakni. Nem ingyenesben gondolkozom, nem baj, ha fizetős, csak jó legyen. Fontos szempont, hogy minél hatékonyabb védelmet nyújtson, de azért mellette az sem tenne igazán boldoggá, ha minden elképzelhető infót kontrollálatlanul továbbítana, bárhová is… A gép kizárólag erre lenne használva, így erőforrás limit nem hiszem, hogy előfordulhat.
Melyik terméket (termékeket) ajánlanátok a leginkább? -
-
Egy kis info a különböző AV telemetriájáról:
-
karavánmestr
újonc
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #78725 üzenetére
Jól mutatja, hogy ONLINEB védelemben mind "jó" hiszen statisztikailag mind hibahatáron belül mozog (1-2%)
Ellenben ahogy írod van pár védelem ahol a false pozitívok aránya már elfogadhatatlan, ahogy nézem a "10db" ami elfogadható, a többség ennyinél megállt és nem lépte át.Az OFFLINE védelmi képességek érdekesek, BÁR szerintem kevésbé releváns a mai világba hiszen egy PC élő internetkapcsolat néljül fabatkát se ér.
-
zazenke
őstag
felugró ablakok nincsennek a nortonban ha az értesítéseknél kikapcsolom a promociós ajánlatokat. teljesen csendben van . És még mindíg élvonalbeli (legalább is a tesztekben). Több darabot is vettem 1000 ft ért ami valljuk be legálisan nagyon megéri. De már ha jól látom megszünt bár így is olcsóbb mint az ESET. nem is kicsit
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Malwarebytes felkerült az AVC-re.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
szaboi6512 #78719 üzenetére
Üzletpolitikája miatt pártolnak el tőle.
-
Cs1csó
titán
válasz
szaboi6512 #78719 üzenetére
Ha "ingyen" is van? (Avast Free)
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Technoman #78715 üzenetére
Én csak annyit javaslok, hogy keress fel hivatalos viszonteladókat és rengeteget fogsz spórolni.
Reprezentatív példa telefonra:
Példa több eszközre:Igények rajtad állnak
.
-
Technoman
őstag
Sziaszok!
Holnap lejár a Kaspersky Security előfizetésem, amit PC-re, de főleg mobilra (Galaxy S23+) vettem. Nem nagyon akarom megújítani, az ok egyszerű: egy év alatt pofátlanul (cca50%-al) megemelték az előfizetés árát. (2024-ben még cca 7k volt, most már 11K körül akarják adni)
Természetesen szeretnék egyre előfizetni, de melyikre? Még az ingyenesbe is belemennék (tudva annak korlátait)
Ami lényeg: utalgatni és fizetni a telefonnal szoktam. Olyanra lenne szükségem, amivel a pénzügyi tranzakcióim is biztonságba lennének.
Van még egy fontos tény, a magyar nyelv megléte.
thx -
ƵøŁĭ
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
milan26 #78709 üzenetére
Az Avast Free-t? Tégy egy próbát a Kaspersky Free-vel! Vagy 15 év után - most már kimondhatom - tartósan váltottam rá. (korábban is sokszor teszteltem más "free" védelmet de rendre visszatértem az Avast Free-re.
Persze az "indulás" nem a legegyszerűbb:
- kell egy "MyKaspersky fiók"
- a telepítő megszerzése sem könnyű, és hogy magyar legyen, de itt van aki segít.Az Avast Free-t továbbra is jónak tartom:
- moduláris telepítő (sallangok mellőzése)
- magyar nyelv
- az egyik legrégebb ideje "folyamatosan" ingyenes védelem
- alacsony gépigény
- jó védelem (hivatalos/nem hivatalos tesztek alapján is, talán több a "false pozitív" mint másoknál) -
ƵøŁĭ
veterán
New Windows Tools For Easier Device Troubleshooting and Optimizing
We're excited to share with you some amazing new tools we've added to our Windows app that make it easier than ever to repair and optimize your devices. As many of you already know, diagnosing and fixing computer issues isn't always as straightforward as running a simple tool (e.g. Malwarebytes for malware removal). You're usually required to take a number of steps to fully repair your issues. Two of those steps are reviewing and adjusting your startup items as well as looking into ways to optimize your device. Our two new tools complement the malware removal and computer repair process by helping you quickly and easily assess other potential changes you may want to make.
Fontos volt.
-
roseA580
tag
válasz
szaboi6512 #78707 üzenetére
Nekem a Kaspersky megfelel!
Másokkal is megosztottam a 3 gépes licencet, DE én telepitettem és állítottam be!
Így nagyon olcsón jött ki mindenkinek. -
válasz
szaboi6512 #78707 üzenetére
Ha csak rólam lenne szó, akkor ok, de szerencsére nem csak én hőbörgők emiatt.
Amit leírok, az általános és nem egy termékre értendő.
1.: Alapvető védelmi funkció zsarolóvírusok ellen, az alap kell, hogy legyen egy termékben. Nem jó ötlet privilegizálni hogy annak érhető el aki a legdrágábbat veszi meg. Főleg, hogy ez a támadási forma keseríti meg az emberek életét a legjobban.
2.: Az AV piac elment a bullshit irányba. Tele vannak pakolva a termékeik felesleges, védelmet nem növelő funkciókkal. -> Lehet sok pénzt kérni érte
3.: Sok a marketingbullshit amivel a "tudatlan" vagy tapasztalatlan usert meg lehet venni, félre lehet vezetni vagy meg lehet ijeszteni. Azt hiszi, ha a legdrágábbat veszi, akkor jobban védett.
4.: Érdemi fejlődés nem nagyon van sehol. Beállt a piac, és minimális fejlesztéssel emelnek árat drasztikusan. Már a felhasználói felületet sem fejlesztik. Évek óta ugyan az van. Anno azért évente ahogy újabb termék jött, az kívül belül megújult.
5.: A user fizet a termékért és ő a bétateszter egyben.
6.: Ügyfélszolgálat sok esetben a béka segge alatt van.
Sorolhatnám még, de ez a véleményem. -
szaboi6512
őstag
Gyártó legyen a talpán aki neked meg tud felelni....
-
Szeretem, amikor valaki úgy fórumozik, hogy baromira el sem olvassa azt amiről szó van.
Teljesen rendben van, hogy van akinek megfelel és tetszik az Eset. De nem erről volt szó.
Arról volt szó elsősorban, hogy egy alapvető zsarolóvírusok elleni fejlesztést, csak az Ultimate és SBS verziókban tesznek elérhetővé, illetve Zoli is berakta, hogy a legdrágább Otthoni termékükbe tették be. Magyarul, akinek kell egy védelmi komponens, akkor fizessen. Pay to Safe.
Remélem így érthető. -
Cs1csó
titán
válasz
szaboi6512 #78703 üzenetére
pont ez a lényeg, mindegyik kiadása túlárazott. 2-3x annyi az 1 év/ gépre lebontva mint más termék. "ennyivel" pedig nem jobb.
-
válasz
szaboi6512 #78701 üzenetére
Nem a termék minőségéről volt szó, hanem az áráról és arról, hogy fontos védelmi funkció csak a legdrágább illetve üzleti verzióban érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Router gondok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged