Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz csaba1203 #29454 üzenetére
Volt még fent ezek mellett Panda Cloud AV, de az már beleköpött a levesbe, lassított, látszott, hogy harcol a többi védelmi programmal. Viszont ha valaki önálló, cloud alapú AV-t szeretne, akkor ajánlom. Jó detektálással rendelkezik, nem egy Avira, de egyértelműen a jobbak közé tartozik és nincs nagy rendszerterhelése.
Volt még AVG Linkscanner, de amellett, hogy közepes a teljesítménye, szinte alig szólt be mikor tesztelgettem, még a Firefox-nál is hibákat okozott, lassította az indulást illetve a böngészést is. Helyette a LinkExtend kiegészítőt tettem fel ami csöppet okosabb és ez nem lassít, nem okoz hibákat.
Ha megjelenik az Emsisoft Anti-Malware 5.0 akkor lehet lecserélem az Ashampoo-t arra. Még nem tudom. Mindenféleképp egy jó szignatúralapú AV-ben gondolkodom, azért nem fontos a többi része(HIPS, tűzfal stb.) mert azt ellátja a többi program.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest