Hirdetés

Aktív témák

• zed01

őstag

Úgy néz ki az Ashampoo Anti-Malware lesz a befutó. Feltettem a trial verzióját hogy a vásárlás előtt kipróbáljam, igényeltem is 30 napig működő kulcsot. Mit mondjak, tökéletes! Én nem találtam benne eddig hibát. Annak ellenére hogy dupla motoros, szó szerint észre sem lehet venni hogy fut, a boot is gyors. Én nem értem mit szenvedtek a bugos 10-es Avirával, mikor ezzel semmi gond nincs és ráadásul tartalmazza az Avira motorja mellett az A-Squaredet is. Két világbajnok vírusirtó motorját tartalmazza, úgy gondolom nem semmi védelmet ad. Magyar nyelvű. A Sandboxieval együttműködik, mi kell még? A Soft-Transnál fogom megvenni, amint kireggeledik felhívom őket és megkérem őket hogy küldjenek csekket, még van 40 napom a trialból. Én mindig is mondtam hogy jó szoftvereket csinálnak az Ashampooék, a Burning Studio 9 is nagyon jó íróalkalmazás. Végre megtaláltam azt a vírusirtót, amire mindig is vágytam, úgy örülök.

Mellé feltettem a Privatefirewallt, ami szépen szerepel a matousec tesztjén, most konfigolom mit engedjen ki a netre.

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák

Hirdetés