Hirdetés

Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz Fire/SOUL/CD #26485 üzenetére

    Ide figyeljt Tűz/Lélek/Cédé :) :) Ne kötözködj! :)

    Viccet félre téve, várom a 2011-es termékeket!
    Az elműlt pár hónapban az ismert keresők 80%-a megfordult a gépemen! Egyik mellett sem éreztem magam és a gépem biztonságban, főleg minek után a 3 gépemből egyiket sem használom egyedül. A család női tagjai nem éppen guruk a géphasználatban. Így, számomra elsődleges szempont lett a védelem, főleg a banki utalások miatt is. Így, maradtam a jó öreg és általam szeretett, de kissé bugos Kaspersky mellett! Tudod, ez olyan érzés, mint amikor az ember mellett ott egy kemény testőr. Elviselem a lassú bootidőt, meg megoldottam néhány bugot is, a többi hanyagolható. A Webet nem lassítja, kivéve a speedtest.net-be szól bele.
    Viszont, biztonságan érzem magam, és ez a legfontosabb. Kaspersky mellett sosem szívtam be semmit, míg mással már igen, és itt nem mondok nevet, mert káderozzák a fórumot. Ja, és amit esetleg mással beszoptam, azt a Kaspersky eltudta távolítani! Persze, ezzel nem akarok más lefikázni, és nem lettem Kaspersky fanatikus sem. Én ezt szeretem, ahogy más meg mást!

    Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html

Aktív témák

Hirdetés