- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Köszönöm szépen Nektek, tiszta és egyre világosabb az ügy
Szeretem, ha valami automatizálva van. Az általad linkelt HMV tartályos fűtőszál működése világos is azt hiszem: manuálisan fogja az ember bedugja és bekapcsolja, majd fogja és 3 óra múlva 70 fokos üzemeltető után lekapcsolja, kihúzza. Ez az egész ügye teljesen független a Fisher hőszivattyús steril üzemmódtól.
Nade, ha van egy csodás automatikus Fisher sterilizáló funkcióm és hozzá WiFi-s TUYA alkalmazásom is ráadásul. Szerintetek van olyan "okos" fűtőszál, vagy tudom is mi, hogy a Hőszivattyú automatikusan vezérelje és működtesse ezt az egészet?Ahogy 4D4M fórumtárs is jelezte: valóban van külön kimenet a gépen a kiegészítő fűtőpatronra.
Vagy véleményetek szerint, hagyjam az egész okosítást és fogjam magam és amíg a HMV tartály életben van 1-2 hetente indítsam el manuálisan a funkciót (a már bekötött HMV tartályos fűtőszállal)
Nem mondom h lusta vagyok, mert megteszem, azt szeretném, hogy jó legyen.
Leginkább az cseszi az agyam, hogy volt egy láma kivitelezőm és egy láma gépészem, akik úgy félre és elbeszéltek egymás mellett míg végül NEM volt 200L tartály az egész országban. Mert senki se vette meg, így lett 300L és az milyen jó lesz nekem. Hát nem, sajnos laikusként ilyen "apróságokra" nem is tudtam figyelni egy komplett építkezés mellett. Tanulságos. Mostmár tudom, hogy a tervező nem véletlenül tett volna 200L HMV tartályt. Úgyhogy amíg ez a tartály kinek hullik mondjuk 6-10 év múlva alólunk és lecserélnénk, addig egyelőre nem igazán választanám a plusz költségek miatt ezt a cserét. Bár hosszú távon lehet megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest