Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
Műfű jó ötlet, nálam is kezd összeállni a kép mi lesz a medence alá. Először szintbe hozom azt a 4 cm difit, eszembe jutott, hogy van elektromos talaj lazítóm, ezzel remekül ki tudom kapni a füvet és fellazítani a felső pár centit pár lépcsőben, szóval nagyjából szintbe hozom,rá geotextil, majd homokkal tömörítem és tökéletesítem a szintet, erre pedig megy a műfű. Lábak alá taposólemez megy, de gondolkodom wpc -n is.
Xps idén kimarad, egész nap sütni fogja a nap, szerintem nem lesz gond, ha mégis, akkor jövőre csiszolok a rétegrenden. -
hakydakillah
senior tag
Nálam is most került sorra a műfű téma. Tavaly elkapkodtam, azt hittem a gyári "szőnyeg" jó lesz, csak az került az XPS és medence közé, de a nap hamar kivégezte.
Szép műfüvet kellett volna, utólag okos az ember. Most gyors megoldásnak vettem a lehető legolcsóbbat, ami inkább csak szőnyeg, de egyenlőre célnak megfelel. Agyon kellett vágnom így is, ezért nem fáj annyira. Majd ha egyszer leengedem a drágámat, akkor teszek alá rendesen. Most még téli álmon van, de várom már a kicsomagolást
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vesa