- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Fancy-boy #2144 üzenetére
Még csomó dolog úton van hozzá, az ott még messze nem végleges állapot. Időm se volt rá, a lényeg az volt menjen a szűrő és a sós masina.
Hőszivattyú direkt erősebb, és talán a piacon az egyik legjobb, ha későbbiekben lesz nagyobb vagy süllyesztett medence, vigan elbirja. Ott csak a villany kábelozás lett kész, még kipróbálni se volt időm, majd most hétvégén.
Gépekre úton egy nagy kerti box, azt fogom majd átalakitani, és megy minden bele, és persze távolabb.Az abszolút kedvencemről videó van, azt sajnos nem tudom megmutatni. Ő a medence tisztitó robot, belegondolva a kicsi medence alját-oldalát mennyit szoktam tisztitgatni, ő meg 1,5 óra alatt tisztára nyalja ezt a nagyot, hát priceless
-
Gömbike
senior tag
válasz
Fancy-boy #2144 üzenetére
A hőszivattyút én is szabadon hagytam. A homokszűrőt fogom valami fedéssel védeni, de csak felülről, hogy a szellőzés biztosítva legyen.
Klímával fűtök ( és persze nyáron hűtök) évek óta, azok a kültéri egységek is a szabadban vannak, semmi bajuk nincs a kültéri egységeknek. Így vannak tervezve/összerakva.Ilyen hőszivattyút használok: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest