Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz Fancy-boy #2144 üzenetére
A hőszivattyút én is szabadon hagytam. A homokszűrőt fogom valami fedéssel védeni, de csak felülről, hogy a szellőzés biztosítva legyen.
Klímával fűtök ( és persze nyáron hűtök) évek óta, azok a kültéri egységek is a szabadban vannak, semmi bajuk nincs a kültéri egységeknek. Így vannak tervezve/összerakva.Ilyen hőszivattyút használok: [link]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
hakydakillah
senior tag
válasz Fancy-boy #2144 üzenetére
Még csomó dolog úton van hozzá, az ott még messze nem végleges állapot. Időm se volt rá, a lényeg az volt menjen a szűrő és a sós masina.
Hőszivattyú direkt erősebb, és talán a piacon az egyik legjobb, ha későbbiekben lesz nagyobb vagy süllyesztett medence, vigan elbirja. Ott csak a villany kábelozás lett kész, még kipróbálni se volt időm, majd most hétvégén.
Gépekre úton egy nagy kerti box, azt fogom majd átalakitani, és megy minden bele, és persze távolabb.Az abszolút kedvencemről videó van, azt sajnos nem tudom megmutatni. Ő a medence tisztitó robot, belegondolva a kicsi medence alját-oldalát mennyit szoktam tisztitgatni, ő meg 1,5 óra alatt tisztára nyalja ezt a nagyot, hát priceless
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest