Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
És mennyi most ez a Sparban? Illetve előszűrő van benne? A speci alapján nem látom, de közben a gyártó honlapján meg ott van a képeken (mondjuk szerintem tévedésből más típus van némelyik fotón, de ki tudja).
szerk.: közben megtaláltam az akciós újságban, 35eFt az ára egy adag szűrőlabdával, nem rossz...
Mennyire gond amúgy, hogy nincs előszűrő? Jófogáson van egy cég, aki árul egy rakat szűrőt/forgatót, használtat és újat is. Nála 50-ért van előszűrős 6m3/h -s szett, érdemes inkább ezt megcélozni? A teljesítmény nekem mindegy, mert csak ~8m3 a medencém, szóval ebből a szempontból a Spar-os is oké lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest