-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
walter70
tag
válasz
bghistvan #8404 üzenetére
Garanciáról annyit,hogy nekem is hasonló gondom volt a lejátszóval tavaly.Néha nem ismert fel semmit,néha nem reagált a távra.
Pénteken postáztam a szervízbe egy rövid hibaleírással,következő szerdán már újra nálam volt,minden plusz költség nélkül.Nem értek hozzá,lehet,hogy valami kontakt hiba volt,ők nem közölték,én meg nem érdeklődtem.
Azóta is rendszeresen (hetente többször) használjuk,semmi gond vele.Hdd-ről én is átértem a nasra. -
walter70
tag
válasz
dgyuri0123 #7782 üzenetére
igen,a hálózat is lehet gyenge pont,de több eszköz is csatlakozik rá,eddig nem okozott problémát.
Visszakötöttem a régi Asus lejátszót,az tök jól működik,csak hát nem egy kategória a meddel. -
walter70
tag
válasz
dgyuri0123 #7780 üzenetére
Értem,egy ideje hálózaton van,előtte néha volt rádugva külső hdd.
Visszaállítást csináltam,ha arra gondolsz amit a menüben lehet.Külső reset gombot nem találok. -
walter70
tag
válasz
dgyuri0123 #7778 üzenetére
Köszi,akkor gondolom az attól függ,hogy meddig nyomom a kikapcsoló gombot.Ezek szerint a hibajelenségekhez nincs köze.
-
walter70
tag
Üdv!
Találkoztatok olyan jelenséggel,hogy lejátszás közben elalszik a kék led és lejátszó nem reagál semmire,de a film megy tovább? Aztán néha visszajön és lehet irányítani,de inkább áramtalanítani kell és akkor jó. De volt olyan is,hogy csak kicsit megmozgattam és jó lett. Aztán van,amikor eleve be se lehet kapcsolni (ez volt tegnap este,ezért is írok) .Volt olyan jelenség is,hogy ha kikapcsoltam,nem aludt el a kék led,hanem pirosra váltott.
Azt hozzá kell tennem,hogy baba miatt több mint egy évig kb. 4-5 alkalommal volt használva,rendszeresebben az utóbbi két-három hónapban kezdtük használni és akkor mutatta ezeket a tüneteket.
Tudtok esetleg valamit javasolni még a szervíz előtt? -
walter70
tag
Arra gondoltam,hogy mivel kb.10-15 perce nem néztem rá,fogalmam nincs,hogy mikor és hogyan kapcsolt be,esetleg néhányszor próbálgatom,ha nem árt neki.De nem erőltetem,mert inkább filmet néznénk.Majd ha a legközelebbi bekapcsolásnál megint csinálja,akkor írok.Köszi a segítséget.
-
walter70
tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen kütyüt,egy éves.Négy filmet néztünk meg összesen (nem egyfolytában),kikapcsoltam,azóta nem reagál semmire.A készüléken lévő gombbal sem tudom bekapcsolni.Mi lehet a gondja,vagy mit kell tenni vele?