-
LOGOUT.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
supertrezi #1199 üzenetére
Szia,
Én a beépített keresőjére (mappa szkennelés) bízom ha van net, az elég pofásan megcsinálja ha a megfelelő (2.pont) könyvtár és fájlstruktúrát használod. Átnevezéshez pedig két jó progi: TVRename, theRenamer
Ha nincs net rajta akkor esetleg a YAMJ csinál xml-t és képeket csak az about-ja elég béna.[ Szerkesztve ]
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Sorozathoz mivel tudok borítót meg hátteret berakni? A yaDISnál nem tudok pl. Dr. House-ra rákeresni. Metaadatok nem kellenek nekem sorozatnál, csak lenne 1 főkönyvtár - mondjuk Dr. House - meg azon belül néhány alkönyvtár - 1. évad; 2. évad stb., s ezeken belül szépen sorszámozva részek.
Próbáltam úgy, hogy magam csináltam egy 1280*720 pixeles képet (az lett az about.jpg) meg egy kicsit (az lett a folder.jpg), de nemigen működött a dolog... "Kifelkiáltójelezte" a MED.
-
junkpod
veterán
sziasztok, használtan lehet MED600-at valahol találni? vatera és apródon nincs...
-
TVMaci
tag
válasz
TurboGPityu #1195 üzenetére
Beállítások-Videó-Színmélység
-
junkpod
veterán
válasz
#75912448 #1190 üzenetére
Itt irjak hogy a 444 az a profi filmszkennerek formátuma es ott is 2 kábel kell ehhez. A hdmi az elozoek szerint erre alkalmatlan, de lefogadom, hogy az itt lévők tv-i is, főleg ha ledtvről beszélünk. Végül is ennek semmi értelme, jobb auton hagyni, minek felkonvertálniha a tv ugyis lekeveri? Me aztán lehet, hogy az erősítő sem alkalmas ekkora savszélre, ezeket nem a hdmire hegyezik ki hanem a hangokra.
Bbeci: de a tv mit kezd vele, meg se tudja jeleniteni VT60 alatt...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ritka gusztustalan megnyilvánulás és aki ezek után olyan fórumba "beteszi a lábát" az meg is érdemli.
Mivel a lejátszó beállításaiban lehetőség kínálkozik 10 és 12 bit kiválasztására, a készüléknek kutya kötelessége azokkal is hibamentesen működni.
Tapasztalatlan topiktársaknak elárulom, igenis van értelme a magasabb 10, 12 bites beállításokat választani, mert a legtöbb esetben jobb lesz a képminőség. -
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #1191 üzenetére
OK, arra rájöttem hogy egy mappán belül levő file-okat lejátszon egymás után, de ha mondjuk két különböző mappa van, akkor nem ugrik át a következőre, ha végzett az elsővel?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Olvasom a használatit, de sehogyan sem akar sikerülni a dolog.
Med800-ról van szó, és azt szeretném, hogy ha vége van egy videónak/filmnek, akkor ugorjon a következőre.
Valaki adhatna tippet, hogy hogyan kell.Előre is köszi!
-
törölt tag
DVD-BD 8bit 4:2:0 Egyébként a teljes konvertálósdi itt elolvasható
[ Szerkesztve ]
-
TVMaci
tag
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
DTS HD anyagot nézek (legyen az mkv, iso, m2ts) és egyszer csak ledobja a hangot a film és elnémul, újra be kell állítanom a hangsávot és folyt. köv.(med600, 8 biten a színmélység)
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1183 üzenetére
Nem rejted el véletlen az SSID-et? Bár nálam ha egyszer már csatlakoztattam, akkor visszarejtve is felcsatlakozik.
-
Sziasztok,
Nem találok megoldást a Med 600-asom hálózati problémáira. Addig jutottam, hogy mindenképp a lejátszó a ludas, de hogy beállítási gond-e, vagy valami hardverhiba, azt még nem tudtam kispekulálni.
Egyszerűen arról van szó, hogy teljesen random módon vagy képes csatlakozni a wi-fi hálóra, vagy nem. Nem tudom megjósolni, hogy a következő bekapcsolásnál mi lesz a helyzet, és hogy orvosolható-e vagy sem. Ha fellép a jelenség, akkor semmilyen hálózat alapú szolgáltatás nem működik - SMB, internet, youtube, semmi -, ha viszont jó, akkor minden OK.
Csak arra tudok gondolni, hogy a hiba és a nem hiba között egyedül az Ip konfig változásai adják a különbséget, mivel minden más változatlan. Lehetséges, hogy a lejátszó nem képes valamiért lekövetni ezeket a változásokat? Ez persze csak találgatás. A többi kütyü folyamatosan használja a wi-fi-t, minden gond nélkül.
Kotorásztam a Med-en a wi-fi hálózat beállításaiban, de nemigen lettem okosabb; az automatikusban semmilyen beállítható dolgot nem találtam, a fix ip-s részbe be lehet ugyan pötyögni az aktuális értékeket, de ez sem segít tartósan a problémán. Tudja valaki, hol keressem a hiba okát? -
petya80
tag
a beépített jukebox szkenner kinézetét (about.jpg) vajon , hogy kell változtatni ?
Van egy leírás a magyar fórumon ahol azt írják, hogy a skin mappán belül csináljak egy scraper mappát, de arra nem tér ki, hogy ide milyen fájlokat másoljak és ezeket honnan lehetne letölteni, hogy az a alaptól más kinézetű legyen a movie sheet.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Gianni1 #1178 üzenetére
Pedig van fent leírás hozzá, a könyvtárszerkezeted nem jó: TV Series Scraper
-
Gianni1
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám a med800al:
Ha a sorozat mappámat a kedvencekhez adom, akkor a kedvenceknél nem látom benne a sorozatokat.Csináltam inkább képet is, hátha úgy jobban érthető:
Ha kikeresem a winchesteren a mappát, akkor így látom a tartalmát:
http://www.kephost.com/images4/2013/12/24/a1_2013_12_24_sffbrdfnns.jpgKedvencekhez adás után viszont csak ennyit látok benne:
http://www.kephost.com/images4/2013/12/24/a1_2013_12_24_gz9nj4m5z9.jpgTöbbször próbáltam újrascannelni, hozzáadni, de mindig ez az eredmény a sorozatoknál.
Filmeknél semmi probléma nincs, ott minden rendesen működik.
V3.0.2 volt fent már amikor megjött.Érdeklődtem a magyar medforumon is, de ott semmi reakció nem volt.
-
coreska
aktív tag
válasz
supertrezi #1175 üzenetére
Azt hittem van valami különösebb oka. De már nem feltétlenül szükséges külső program, mivel a lejátszóval is lehet jukeboxot készíteni.
-
coreska
aktív tag
válasz
supertrezi #1168 üzenetére
Miért a Thumbgent választottad? Szerintem az itt lévők többsége a Yadist használja, azzal nincs ilyen gond.
Egyszerűen használható és magyar nyelvet is tartalmaz.
De gondolom a Thumbgent is be lehet állítani, hogy a lejátszónak megfelelő elnevezések jöjjenek létre, csak a beállításainál szét kell nézni. -
erdoke
titán
Óvatosan jegyezném meg, hogy a 25e Ft-os WD TV Live 10 bites kimenete hibátlan, ahogy a Dune HD Base 3.0-é is (42e-ért vettem garanciában cserélt darabot, és egy XBOX táppal hajtom). Én látni vélek némi javulást a képminőségben, tehát nem biztos, hogy fölösleges fícsör.
Remélhetőleg javítják majd a Mede8ter FW-ében is. -
B@ldrick
aktív tag
Ha elindítok HDD-ről bármilyen filmet a MED800X3D/WP Samba servere lelassul majd kis idő múlva teljesen leszakad a wifi hálózatról, amint leállítom a filmet feléled és lehet újra tallózni a HDD-jét. Ennyire nem bírná kezelni a két dolgot egyidőben vagy ez ficsőr-bug 3.0.2-vel? Valaki ki tudná próbálni esetleg etherneten is?
-
supertrezi
aktív tag
Üdv!
Thumgenben hogyan kell Fanartot létrehozni? Nekem csak egy 0001.jpg-t rak be a film mappájába. Ezt nekem kell Fanart jpg-re manuálisan átneveznem, hogy alapból berakja egészképernyős háttérnek a MED? Nem vágom...
-
coreska
aktív tag
válasz
Zsmester89 #1159 üzenetére
A Yadis nálam is világosabbra csinálja a borító bal felső sarkát. Ha ezt értetted a vízjel alatt, akkor igen
-
Threant
tag
Ez csak egy lejátszó, nem kell ezt túlragozni
-
Threant
tag
Nem tudom mi az a jitter korrekció, kérem írjon egy plusz jelet a fórumba aki ezt tudja, és ezt eddig figyelte.)
-
206 cc
senior tag
válasz
coreska #1162 üzenetére
Ez csak akkor jelentkezik ha hdmi-vel kötöd erősítőre és onnan megy tovább hdmi-n a megjelenítőre.Valószínűleg a 10-12 bit már akkora adatsűrűséget generál amivel a soc nem igazán boldogul és le-le marad néhány adatcsomaggal az erősítő felé ami ezt gondolom nem tudja másként értelmezni mint szünetet és lekapcsol ez okozhat kimaradást-"zajt" amit kvázi recsegés pattogás formájában észlelünk.Lehet a chip boldogul vele és a képet jobbá is teszi ...bár úgy tudom nincs a nagyközönség számára elérhető képanyag BD-n ami 10 vagy 12 bites lenne...
Amennyiben optikai kimenetet használsz úgy valószínűleg nem is jelentkezik ez a probléma...ott a jitter korrekció is rásegít erre de ez más terület,máshogyan is viszi át a jelet.
Lehet programozási-kódolási algoritmus gond is a hdmi hangleválasztás esetében...bár ehhez már annyira nem értek.Illetve lehetséges hogy nem is fordul elő minden házimozi erősítő esetében,mert ott is különböző hibajavításokat használnak a gyártók...pl.Onkyo,Yamaha,HK....[ Szerkesztve ]
-
coreska
aktív tag
A 12bit-es problémához annyit hozzáfűznék, hogy nekem arra van állítva az 1000-es, és semmi pattogás nincs.
-
206 cc
senior tag
válasz
Zsmester89 #1159 üzenetére
Szia!
Semmi probléma!!..de nem is neked szántam a kommenteket.
Elnézésed kérem ha kétértelműen nyilatkoztam....csak néha már hozzá kell szólnom,mert van pár érthetetlen emberke itt.
Őszintén szólva nem is tudom mi háborít fel.........na mindegy is .
freddirty
teljesen igazad van...részemről is béke![ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
minek a flame skacok? A fórum egyik célja (legalábbis amiért az emberek többsége látogatja), hogy objektív képet kapjunk ezekről az eszközökről. És senkit nem érdekel ki hogyan dühöng a másik véleményén. Kartácsnak volt egy hangproblémája itt nem talált választ, máshol igen - ennyi. A media playerek nem tökéletesek, ahogy a mede egyik példánya sem. Nap mint nap ütközünk ismert vagy újabb problémákba, és megosztjuk itt. Akinél a problémák átlépnek egy küszöböt akkor ő vagy eladja vagy szerencsés esetben meg sem veszi.
-
Zsmester89
őstag
Yadis csak nekem vízjelezi be az összes borítóképet? (2.3 után kezdte) Ha kiválasztok egy másikat, arra is rádobja a bal felső sarokba a fátyol vízjelet, amit régebben csak egy fajta magyar borítónál csinálta, de az látszódott is a borítók között (hogy vízjeles).
-----------------------------------Szerintem félreértettél. Én akinek tudom, ajánlom a lejátszót s engem nem érdekel a 8 v 10 v 12bit sem
1.5 éves led tvmen nézem a minőségi ámbár 6 éves 2.1-el a bd50-es sima és 3D-s filmeket. Ebben a kategóriában a maximumot hozza nekem, ha akartam volna sem tudtam volna 100 alatt ilyen jó terméket venni, ha fölötte próbálkoztam volna, akkor htpc-t dobtam volna össze, de nem tehetem meg
Lényeg a lényeg: Tökéletesen megvagyok elégedve a termékkel s csak dicsértem itt is, ha visszaolvasol a kommentjeimre. Csak van egy olyan dolog, amiben nem szuperál 100%-san s ez nem szégyen, mert mint írták, a RR-nál is van hibaTény, de nem kell cenzúrázni a hivatalos magyar honlapon ezzel is szebbé s "hibátlanabbá" tenni a terméket. S nem tetszik, hogy itt felháborodás van rajta, ha az ember tudomásul veszi, hogy van amiben nem tökéletes. //Ettől függetlenül imádom a lejátszóm s egy popira vagy dune-re sem cserélném el.//
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Szinte vártam már a hyper drága hangrendszert és azt ugye hogy a készülékben a hiba,mert nem HTPC??!!
Én is azt kérdezném miért akarsz akkor mp-t??
Mellesleg a drága hangrendszeredben valószínűleg van limiter már ha olyan profin össze van állítva így az erősítő nem teszi tönkre a dómokat...vagy rosszul van összeállítva a rendszer????,de ebbe sem mennék bele a hangtechnikusi hozzáértésemmel,mert még leszólsz hiszen itt vagy ugye régebben kb 1évvel???
Akkor ha ilyen rövid időt próbálgattad miért alkotsz vélemény olyanról amit valószínűleg nem is ismersz??..mert már leszerepelt a med 600 azt írod??
Írhatnád hogy a véleményed a tapasztalataid alapján és akkor ez egy egyéni probléma,de nem a lejátszó hibája!! -
Threant
tag
HTPC rajongók biztos tudnak érveket felhozni, miért nem jó. Nekem megfelel a 600-as a YAMAHA erősítőmmel, igaz nem nyúzom BD50-el, meg nem tudom mivel. Csak használom.
-
Peak
addikt
felesleges dühöngened. pláne nem megpróbálni skatulyázni a másikat.
sztem jelentősen régebben vagyok ezen topicokban, és próbáltam 100 lejátszót, tudom miről beszélek.az AUTO opció valamiért nem 8 bitet állit be, ezért alapértelmezettként ha az egyszeri mezei júzer kicsomagolja a cuccot, betolja a rendszerbe és ott szétbassza a 300.000 forintos hangfal magas membránjait, akkor nem csoda, hogy ezt mint ismert problémát kéne kezelni.
8 biten az alatt a rövid idő alatt nem tapasztaltam hibát igazából, 1 napos próbálgatás kéne isten igazából, 2,5 órás BD50 folyamatos lejátszása, nyúzása, tekerése, léptetése, stb. akkor biztosan állithatnám, hogy faszán megy 8biten, de sajnos ZSmester csak kis időt töltött nálam, és nem tudtuk sokáig próbálgatni a lejátszót.
és mivel előtte az Popcorn A-400 járt nálam Cecil PH! fórumtárs jóvoltából szintén csupán egy 2 órás kipróbálásra, és ott nem tapasztaltam sehol soha semmilyen hangproblémát, ezért bátorkodtam volna a Med hivatalos fórumán ezirányban érdeklődni.
hiszen erre van, nem?
na most ezt nem sikerült megugraniuk.
ez után váltottam a külföldi fórumokra, és találtam meg a választ a moderált kérdésemre.szóval asszem forditva ülsz a lovon, egy kicsit le kéne higgadnod, mert egyelőre a nem a nyúl viszi a vadászpuskát. a leendő vásárló kérdez, érdeklődik, ami NEM EGYENLŐ a kákán csomókereséssel, vagy az elégedetlen embertípussal. pusztán ésszel szórnám a pénzem, köszönöm, hogy amúgy volna erre lehetőségem.
szerk: közben igazából egy Core i5-2400/AMD HD5450 kombó HTPC nyúzok megint, hiába no, az ember mindig vissszatér a tábortűzhöz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem is volt pár éve HD Mini2 lejátszóm, úgy recsegtek szerencsétlen hangsugárzóim, hogy féltem bekapcsolni az erősítőt. Akkoriban Onkyo 608, de panaszok miatt próbáltuk 508 és 308-cal is. Hangsúlyozom, hogy jellemzően DIRECT módban, köszönhetően az idióta Realtek hang-leválasztásnak, amire az Onkyo érzékenyebben reagál. Surround módban az eltérő hangkezelés miatt nem recseghet olyan mértékben, mint közvetlen módban, sem pill állj, sem tekerésnél. A Sigma már az őskorban megoldotta, hogy a lejátszó bármelyik üzemmódjában továbbküldje az adott hangot, nincs leválasztás sem DIRECT, sem Surround módban. Mindettől független további tényezők is szerepet játszhatnak azoknál, akik tapasztalják ezt a kellemetlenséget, hiszen nem mindenkénél kerül előtérbe.
-
B@ldrick
aktív tag
Néha ha jukeboxban lépkedtek a filmek közt lefagy, de volt hogy újraindult még youtube lejátszás közben is, ilyenkor nem villog ledje a távírányitó jelvétele esetén. Már átcseréltem benne vinyót, meg is formáztam vele de még mindig előjön. MED800-wifi és 3.0.1-es van fent. Lefrissítsem a bétára, vagy gari?
-
206 cc
senior tag
válasz
Zsmester89 #1138 üzenetére
Már bocs, de az hogy a "nagy adatsűrűségű képet nem tudta áttolni" még érthető is mint jelezték ez ismert hiba de ez egy opció csupán.Hiszen ha jól tudom a BD lemezek ugye 8 bitesek így a 10-12 bit használata egy felkonvertálási opció csupán....aminek valljuk be őszintén nincs is sok jelentősége....ne menjünk most bele a színsémákba,színmélységekbe illetve a megjeleníthető kép minőségi korrekciós javításaiba sem.
Én azt nem értem az ilyen hozzászólásokban,hogy mire számítottál??Az A400 ami kétszer drágább sem hibamentes sőt megjelenésekor valljuk be őszintén jó páran kaptak gutaütést a használatba állítás után felmerülő hibáh-bugok sokaságától.....de kitartottak és ma már egy igen jó képminőségű lejátszó birtokosai...
A piacon jelenleg ebben a kategóriában ez a legjobb lejátszó...ez eléggé bebizonyosodott már és neked ez nem jó,mert nem tud olyat ami ugyan egyáltalán nem is szükséges és nincs is mire használni,de benne van a menüben ugye?!!
A világon ezer meg egy készülék van ami közel sem tudja azokat teljesíteni amivel esetleg még reklámozzák is,nem hogy más egyebet.
Nem értem ezt az embertípust...számomra ez a kákán is csomót kereső ,semmi sem elég jó nekem emberke...vagy egyszerűen a fogalmam sincs, mit is akarok venni modell.
Na mindegy kidühöngtem magam mára.... -
Zsmester89
őstag
válasz
Carasc0 #1139 üzenetére
Nem a játékosra gondoltam, hanem a rendszerre, amire rákötöttük.
Tény s való, hogy vannak hibái, én így is nagyon szeretem s a mai napig nem bántam meg, hogy ezt vettem.Kb. 3 napja használom 5.1-el, de a régi erősítő (onkyo) a HD hangokat nem kezeli
bár a szinkronok 6ch-ek
szóval bőven elég, 2.1-el is jó volt
Engem nem veszélyeztet, hogy nem lesz elég neki a proci, hogy mindent leadjon.
-
törölt tag
válasz
Realtek SoC probléma, ami nem csak az RTD1186-ot érinti. Örülhetünk, hogy a MED kihozott ebből a prociból szinte mindet, jóval többet, mint a konkurencia. A külföldi support példaértékű, a magyar meg olyan amilyen, megszoktuk ... Talán az egyetlen cég, mely foglakozik kisebb problémával, sírás-rívással, van esély kisebb hibák javítására, nem kizárólag óriás bugokra, mint pl Dune, a maga okádék támogatásával.
-
-
Carasc0
őstag
válasz
A MED mióta több 100e Ft-os tétel?
Mert ugye a lejátszóra vonatkoztatva írtad a hibát. De írtam, hogy nekem is ONkyo van és az a pattogás ritkán de hallom, de eszembe nem jutott volna ezért belerúgni az új erősítőmbe és a friss új MED-be. Hát hogy HK-nál is van pattogás, hát istenkém....ez van...
"elvárható hogy ne legyen hiba" Ez álomvilág. Még a Royce Royce-ba is van hiba pedig 50 millio alatt meg sem nézheted... Szóval mint mondottam tökéletes dolog nincs. És ez a pattogó probléma nem nagy dolog. 8 Bitre back és that's all.
Csak a magyar cenzúrázta, a hivatalos angol fórumon már tudnak a hibáról, szóval ez sem MED hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
Mindent megevett a lejátszó, a gond az, h a lejátszó a nagy adatsűrűségű képet és hangot nem tudja akadás nélkűl áttolni.Én istenítem ezt a lejátszót, de ami tény, az tény, ott voltam Peak kollégánál s láttam a hibát. 12 és 10 bitnél a hang akad. Hogy ez mennyire a HK erősítő hibája, azt nem tudom, de elvárhat
ó, h több 100e-s dolgoknál ne legyen hiba.Ez úgy lett volna tiszta, ha Peak jelzésére meder8ernél javítottak rajta valamit vagy legalább normálisan reagáltak volna, nem pedig cenzúrázzák a hibákat..
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
nem csak pattogás, hanem recsegés és hangkimaradást is okozott a 12 és 10 bit. 8 biten egész jó volt.
ez bőven messze van a tökéletestől, csak hát ha már lejátszó, akkor elvárható, hogy "játszon le" hibátlanul. csupán csak ennyit várok el, nem a tökéletes médialejátszót.mindegy amúgy, csak megszerettem volna osztani a tapasztalatom, a csalódásom a fórummal kapcsolatban.
a külföldi oldalon egyébként (angol) megtaláltam a problémámat, mások is írnak róla, nem csak én, ott türelmesen válaszolnak rá a moderátorok, tech.guruk.[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Én automatikusra állítottam a színmélységet és úgy nézek néha Blu-ray filmeket. Onkyo erősítőm van, és furcsa mód nekem nincs lejátszás közben pattogás. Nekem olyankor van pattogás amikor pl. kikapcsolom a MED-et. De engem ez a pattogás nem zavar és nem mindig csinálja. Ilyenen fenn sem akadok...
Azért bátran megjegyzem, hogy szégyen hogy milyen primitív dolgokba kötnek bele. Pl. olvastam hogy egy nem tudom milyen kép 2mp után jelenik meg normálisan....nevetséges ilyenen fennakadni. Vagy itt ez a pattogás....
Én egyedül azon lepődtem meg hogy licenszes kódolású videót nem játszik le....ugye a MED mindent lejátszik reklámmal van....de nyeltem egyet és megoldom ha már megvettem...Szóval nem a MED a hibás hanem a felhasználók keresnek hibát benne sztem, leszámítva a tényleges lejátszást gátoló vagy desktruktív problémákat amiket lehet a next firmware-el megoldanak.
Én megvagyok elégedve a MED-el teljesen.
Peak: "A tökéletes lejátszót keresem" szaga van a problémádnak...Olyat nem fogsz találni, hibát meg csak az keres aki nem tud sose elégedett lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
Zsmester89 #1131 üzenetére
A pattogás lehet hogy az erősítő miatt is van. Házimozis topikban mondták (vagy itt) hogy az Onkyo-nál előfordul nagy számban a pattogás, ha neki is ilyen van nézzen/kérdezzen rá erre a nagyoktól. Nálam nincs ilyen,pedig 508-as van és eddig nem hallottam pattogást, a med600 pedig automatikusra van állítva a színmélységre.
-
FeRkE
őstag
válasz
Zsmester89 #1131 üzenetére
Tehát egy hibás beállítás miatt adja el. Bölcs döntés
-
Zsmester89
őstag
A hiba az volt, hogy 12bit-el a hang néha pattogott ha nagy terjedelmű filmet játszottunk le. Amint levittük 10-re esetleg 8-ra, a pattogás megszűnt.
Viszont egy kolléga párral lejeb írja, hogy a BD-k 8bitesekakkor ez nem lehet hiba
Szerintem, de Peak kolléga ez a te döntésed -
Peak
addikt
a magyar mede8er fórumon feltettem vásárlás előtt számomra fontos technikai kérdést, amely befolyásolja a rendszeremben való működését az eszköznek Med600, de sajnos a moderátor Sid nem volt rá hajlandó válaszolni, sőt törölte, kimoderálta, melyről emailen kaptam értesitést.
a problémát tetőzi az is, hogy a személyes kipróbálás alkalmával beigazolódott a gyanúm az elküldött postomban feltett kérdésemre, fontos technikai kérdés volt.
a stilusom udvarias volt és a kérdésemet is értelmesen fogalmaztam meg.éppen ezért az oly esélyes Med600as vásárlásom ezzel meg is hiúsult, köszönhetően az értelmetlen és logikátlan kimoderálás miatt, amely ráadásul a személyes kipróbálásnál hibaként ki is bukott, ha megvásároltam volna, akkor e miatt vissza is vittem volna.
nálam a mede8er igy leszerepelt.
off.[ Szerkesztve ]
-
-
Threant
tag
WD my Cloud NAS-om van, SMB-n keresztül látja a lejátszó a NAS-ra dugott USB HDD-t, de NFS-en nem. Hogy tudom láthatóvá tenni? Tudtok segíteni?
Ja, és Boldog Karácsonyt![ Szerkesztve ]
-
Ironmike81
újonc
Üdv.
Boldog karácsonyt mindenkinek.Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem látja a med600 az iso file-okat se a mappájukat? Minden mást lát rendesen.
-
Zsmester89
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Mede8er tagoknak is!
-
FishAir
senior tag
Hátha valakit érdekel. Egy med600 eladóvá vált. Ha itt zavar valakit törölhető.
-
Xdmilan
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Közben kicsit utána olvastam az angol fórumon is. A HDD formázásán múlik, úgyhogy hamarosan meglehet beruházok én is egy méretesebb példányra. -
Xdmilan
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy elboldogulnak-e kedvenc lejátszóink 2 TB-nál nagyobb külső HDD-vel?
-
gutentag
tag
Sziasztok,
hogyan lehet a Med600-ból a lehető legjobb 3D-t kicsikarni? A mélység maxra állításával esetleg? Mit érdemes még beállítani?
-
pane
tag
Sziasztok
Vettem egy 600-ast, semmi bajom vele.
Árulja már el nekem valaki, hogy a csodába tudom PC (win7) hálózat keresztül elérni 600-as USB-jére csatolt merevlemezt, fájlokat másolni rá és és látni a elfoglaltság méretét. -
petya80
tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy nem jön be a külföldi fórum:
[link]minden más egyéb oldal bejön de erre azt dobja a Firefox, hogy:
A kapcsolat alaphelyzetbe állt -
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.Se IE se Chrome-al nem jön be. Ami vicces, hogy tablet-en bejön ami nyilvánvalóan ugyanehhez a hálózathoz csatlakozik.
Mi is lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED91 MiniLED 4K 120 Hz , 3ms Gaming TV / Play Station & XBox Támogatás!
- LG 75NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- LG 75" Qned813RE 4K UHD Qned SMART 120HZ Gaming TV PS/Xbox Támogatás!
- SPC SM900 mikrofon
- -ÚJ- Razer Barracuda Pro Bluetooth + 2.4 Ghz Vezeték Nélküli Fülhallgató GARANCIÁLIS 2027.01.22-ig