- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Grafikailag a 4 kivételével mindig is csúcs volt a játék. Szerintem a Mw 4 Mercenarries-re írhattak volna új motort mert így iszonyat öreg a látvány sajnos. Szerencsére a 3 annó csúcs volt. A 3-mat elvileg csak valami patch-csel lehet csak tolni Xp alatt mert amúgy SZAGGAT
Van a 3nak egy Black( vagy Dark) Moon kiegészítője amivel én sajnos sosem találkoztam. A 3 és a 4 egymástól teljesen független történetileg, sőt amit korábban mondtam az hiszem téves. A Vengeance után a Black Knight kiegészítő fontos a story miatt( azt hiszem véletlen a Mercenarries-t írtam).
Mind a Black knight, és a Mercenarries CD-ken rajta kell lennie az éppen aktuális Patchnek. Én eddig csak PR1 és PR3-mal találkoztam ebben a 2 kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van a 3nak egy Black( vagy Dark) Moon kiegészítője amivel én sajnos sosem találkoztam. A 3 és a 4 egymástól teljesen független történetileg, sőt amit korábban mondtam az hiszem téves. A Vengeance után a Black Knight kiegészítő fontos a story miatt( azt hiszem véletlen a Mercenarries-t írtam).