- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Hogyan futtassuk a mechwarrior 4-et windows 10-en akinek nosztalgiázni van kedve: [link]
Játékhoz van egy minden egyben verzió ne az abandonwareről töltögessétek csak nem tudom szabad e google drive linket ide beilleszteni úgyhogy kérjétek tőlem.
Mektek Discordja viszonylag aktív communitivel: [link]
-
Archer
őstag
Gondoltam felhozom a topicot, hiszen készül az 5. rész

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy 3015-ben fog játszódni (még a klánok feltűnése előtt) a Deshler bolygón. A készítők szakítani akarnak a sorozat korábbi részeivel és újragondolni az egészet, így az 5-ös számot is elhagyják és simán csak MechWarrior lesz a játék neve.
Ha minden igaz, a játék alatt az Unreal 3 engine fog futni és PC mellett még Xbox 360-ra jelenik meg.Kiadó és megjelenési dátum még nincs.
Íme a debütáló videó: [link]
Másik jó hír, hogy hamarosan ingyenesen elérhetővé teszik a 4. részt kiegészítőivel együtt

-
Ry0K3N
senior tag
Klánunk elköltözött a következő címre [link]
Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy kis esti lövöldözésre vagy akár aki komolyabban gondolja klántagként is. Bővebb infó az oldalon. -
Ry0K3N
senior tag
Én inkább maradok a mektek 3.02b-nél, most csak a crysishez nem veszek új gépet.
-
doc
nagyúr
-
_stick_
őstag
Ez mondjuk érdekes lesz, ha lesz valamikor.
Igencsak rámférne egy új mech játék... -
doc
nagyúr
ez milyen tuti kis játék volt

mondjuk én csak a 2-vel találkoztam, de azzal nagyon sokat toltam koleszban
a grafikája meg hihetetlenül tetszett, baromi "stílusos" volt
főleg az éjjellátó
lehet elő kéne venni megint, bár most a Tie Fighter
ollector's CD-vel retrózok, az is isteni (csak elakadtam picit az uccsó bombázós küldetésnél, de ez itt off) -
frame>24
addikt
Dzsojsztikkal jáccom, úgyhogy zupacool.
Jah, a 3 csak akkor indult nálam Xp-n, ha windows 98 kompatibilis módban indítottam.
Egyelőre 4 - gyel barmolok.... -
Ry0K3N
senior tag
A 3-al max annyi gondod lehet hogy az irányítással el fogsz szöszölni egy ideig hogy jól belődd mert ott a karokat is lehet mozgatni. Amúgy nekem az MW3 minden patch nélkül ment xp alatt. És bizonyos szembontból jobb mint a 4, jobban hasonlít a tálbás Battletechre és a könyvek hangulatát is visszadja.
-
Mcray
senior tag
Grafikailag a 4 kivételével mindig is csúcs volt a játék. Szerintem a Mw 4 Mercenarries-re írhattak volna új motort mert így iszonyat öreg a látvány sajnos. Szerencsére a 3 annó csúcs volt. A 3-mat elvileg csak valami patch-csel lehet csak tolni Xp alatt mert amúgy SZAGGAT
Van a 3nak egy Black( vagy Dark) Moon kiegészítője amivel én sajnos sosem találkoztam. A 3 és a 4 egymástól teljesen független történetileg, sőt amit korábban mondtam az hiszem téves. A Vengeance után a Black Knight kiegészítő fontos a story miatt( azt hiszem véletlen a Mercenarries-t írtam).
Mind a Black knight, és a Mercenarries CD-ken rajta kell lennie az éppen aktuális Patchnek. Én eddig csak PR1 és PR3-mal találkoztam ebben a 2 kiadásban. -
frame>24
addikt
Még semmi sincs veszve, hisz még nem telepítettem fel.

Sőt, a 3 is megvan, tán azzal kezdjem? (biztonság kedvéért megszereztem, mer túl sokan írtátok, h jobb, mint a 4.)
Jó, akkor, először vengeance, aztán tovább a lépcsőn.
- már ha bejön és lesz türelmem...
Bár, eleve azért jöttem e topikba, mert annak idején próbáltam vmelyiket, (szerintem 2. rész volt,) és naggyon ott volt a szeren.
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
Rendkívül köszönöm!
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes5/103.gif)
Lesz mit átnézni...
Amúgy a MW4 mercenaries része van meg kapásból (igen, virágbolt), aszittem, ez csak alcím...bár írásod alapján ez magában is megy.
rpg.hu-t is csekkolom majd, plusz valszeg még jövök kérdezni
Üdv!
már itt is 1 kérd: vengeance lenne az alap-progi?
[Szerkesztve] -
Mcray
senior tag
Mechwarrior 4 Black Knight kiegészítő
Mechpack IS, 5 belső szférás Mech
Mechpach Clan, 5 klán mech
Mechwarrior Mercenarries, gyakorlatilag egy külön játék a MW4 motoron. Hivatalosan kiegészítő.
www.mektek.com ( vagy net?), itt van egy NEM hivatalos kiegészítő ami 300 mega és elméletileg csak gyári eredeti programra megy fel( és tényleg), de ugye a magyarok mindenben világelsők, szóval valaki kis hazánkban megkerülte a védelmet és fel is tette az rpg.hu fórumára. Az 1 játékos kampány kivételével minden játékmódban használhatók az új egységek, fegyverek stb. Kötelező darab! Üdv!
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
Szeretném tisztelettel kérni, h valaki foglalja össze, h pontosan mely kiegészítők (és esetleg patch-ek) jöttek ki a Mechwarrior 4-hez.
Előre is köszönöm!
mod: term. utánanéztem, de a neten talált dolgok kuszának tűnnek.
[Szerkesztve] -
-
Mcray
senior tag
Én a 4-et tolom, igaz a 3 jobb volt, de a 4 látványvilága és képi hangulata kb egy szintre hozza a 3 történetével.
Feltettem mellé mint a 2 Mechpack-ot és a MEKTEK MP3.02B-t amivel egy rakás új gép használatát teszi lehetővé de CSAK multiban. Single játékban pár gép egy fura megkerüléssel használható de nem ismerem a módszert. Az új fegyverek multiban iszonyat jók és kiegyensúlyozottak. Ajánlom mindenkinek.
Hallott valaki arról hogy a 4-hez kiadnak egy grafikai csomagot, amivel mgpróbálják a játékot felhozni mai szintre? Valahol ráakadtam a hírre de azóta nem találom -
-
Archer
őstag
Sajnos tényleg egy betű nincs sehol, hogy készülne a MechWarrior 5, de reménykedjünk, hogy valamelyik xbox-os verziót átírják pc-re. Azért emlékszem amikor a 3 megjelent, igen csak nagy visszhangja lett, mivel baromi jó játék volt(még most is az). Nem igaz, hogy a MS a Flight Simulatorokban lát pénzt, ebben meg nem.
-
BigBear
senior tag
Sajna nem tartom valószínűnek, hogy újabb Mechwarrior jönne ki PC-re. Amennyie tudom, a jogok a MS-nál vannak, ők pedig az Xboxok kihozásával gyak. el is temették a PC-s változatot. Helyette boxra jött 2 v. 3 Mechassault (amik ugyan nem közelítették meg az eredeti MW-t, de egész kellemes játékok voltak). Szerintem a jövőben is csak valami ilyen várható.
Amúgy nekem a 3 jött be legjobban, de nagyon jókat játszottam az itt többek által leszólt 4-essel is. Adni kell neki időt, nagyon jó az is. -
Archer
őstag
Valaki nem tud valamit az Xbox-os MechAssault-okról?
-
mr.ki
aktív tag
Sajnos nem sikerült indulásra bírnom xp alatt a 2. részt eddig. Majd ma délután újra megpróbálom. ( ha esetleg addig valaki tudna ajánlani egy javítást...
)
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Nekem sajnos csak a 4. résszel volt szerencsém,de imádom,nekem nagyon bejött. A mechcommander 2-vel próbálkoztam megbarátkozni, de ott nem a teherbírás,hanem a fegyverek hőtermelése volt az amitől függöt hogy mit aggatok a gépekre. Na ez nagyon nem tetszett nekem. Holnap vagy holnapután megpróbálom megszerválni a többi mechwarriort is,ha már azt mondjátok a 2 volt a legjobb.
Egy újabb voks a köv. részre
-
Ry0K3N
senior tag
Húú a MW2-t sosem volt még alkalmam kipróbálni pedig mások is mondták az a legjobb.
És itt azért más a név mert a klános elnevezést használják nem a kis szabadszülött belső szférás neveket
Nálam egyébként semmi problémája nem volt az MW3-nak XP alatt, patentul ment. -
HaaS
addikt
válasz
moongoose
üzenetére
Feladtam.
Két napig próbálkoztam a MW3-mal. Nem rossz, de nálam folyton kilép.
MW4 pedig így 8 óra játék után érte meg az uninstallt. Ez utóbbi borzasztóan gyenge.
Nem csodálom, hogy nem akarnak folytatást csinálni, annyira lejáratták a nevet... még mindig MW2 és a Ghost Bear's Legacy a legjobb.
Maradok az olvasásnál... hmh... -
-
Ry0K3N
senior tag
jajj szegény Stackiból lemaradt a ''c''

-
-
Integra
titán
a mechwarrior2-t imádtam, toronymagasan a legjobb volt, a harmadik és negyedik rész már csak gyengus próbálkozás.
a 2-nek olyan hangulata volt mint semelyik másnak.
a zene egyszerűen frenetikus és magával ragadó volt, ahogy a hangok is, a mech női jéghideg fedélzeti hangja is, a lövedékek hangjai, egyszerűen messze vert mindent.
sikerült megszereznem, de xp-n már nem indul.
a 3-at és 4-et meg nem is játszottam, egyszerűen nem tetszenek.
az 5nek csak akkor van értelme ha a 2 elemeit átemelik amik naggyá tették és ezt fejlesztik tovább. különben bukta lesz
de szerintem nem lesz 5ik rész -
Vigneau
félisten
Játszik még valaki manapság ezzel a sorozattal? Olyan rég nem hallottam már új részről.
[Szerkesztve] -
-
Archer
őstag
Nem tudja valaki, hogy lesz-e ötödik része? Egyébként mi a véleményetek a játékról? Szerintem a 3. része a legkirályabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ollector's CD-vel retrózok, az is isteni (csak elakadtam picit az uccsó bombázós küldetésnél, de ez itt off)

Többek között benne van az alap 3. rész introjában látható nagyon brutál Atlas. Amúgy a 4 valamelyik kiegjében van Annihilator? Az még egy brutál gép
Csak az alappal játszottam.
Amúgy tényleg nem lenne rossz elkészíteni a mai technikai színvonallal.
.