Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Bash
őstag
Na erre van egy sztorim. Egyik ismerősöm vásárolt pár szendvicset, kólát meg cheesecake-t a McDrive-ban. Hazamentek, és akkor vették észre, hogy a cheesacake nincs benne a zacskóban. Barátnő mondta, menjenek vissza most azonnal. Srác megnyugtatja, szépen megeszik a szendvicseket, amíg el nem hűl.Befejezik, srác mondta, most menjünk vissza. Megmutatták a blokkot, simán odaadták nekik a két cheesecake-t!
-
[amne]
senior tag
Hozzátartozik a történethez hogy elbeszélgettem a McDonaldsos ilyen helyi főnök csajjal. Forgalmasabb helyeken a MCD megbízott alvállalkozókat a WC üzelemtetésére. Ők takarítják saját takarítójukkal. Ők töltik fel szappannal papírral stb. De ezt előtte tényleg nem tudtam :)
-
tozso
tag
Hát ez a nagy problémám nekem is hogy azt mért nem tudja műanyag pohárba adni, csak úgy hogy öntetesnek számolja el és mégse tesz rá öntetet.
Jó lenne ha bevezetnék hogy lehessen válsztani hogy műanyag pohűrban, vagy tölcsérben kéred.
Egyébként biztos rengetegen kérik műanyag pohárban.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest