- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Hozzátartozik a történethez hogy elbeszélgettem a McDonaldsos ilyen helyi főnök csajjal. Forgalmasabb helyeken a MCD megbízott alvállalkozókat a WC üzelemtetésére. Ők takarítják saját takarítójukkal. Ők töltik fel szappannal papírral stb. De ezt előtte tényleg nem tudtam :)
-
[amne]
senior tag
Nyugati téri MC'Donalds-ba igen sokat járunk mert törzshelyünk ott van tőle 20 méterre, este érdekes dolgok történnek, de ne menjünk előre :)
Blokkos dolog csak a forgalmas helyeken vannak mert igen sokan elkezdték használni őket, pályaudvar stb. Szvsz nem lenne gáz az egész ha nem alvállakozókkal csinálnák, mert azokkal teszik, vén kisebbségi emberekkel akiknek valószínleg nem jut el a tudatukig hogy mire megy ki ez az egész. Nem értik hogy ők nem tesznek nekünk szivességet. Ha a blokkot megtarhatnád máris jobb lenne.
Akkor egy konkrét történet ami velem történt pár hónapja és kissé felhúztak vele. Bementünk este Mekibe én nem kértem semmit mert már jól éreztem magam és nem bírtam enni khm :) Egyik csajtól aki evett elkértem a blokkot hogy én megyek pisálni egyett, lemegyek köszönök mert én tudok, oda adom blokkot bemegyek. Utánam ordít hogy Gyere vissza'!! Kicsit érdekes volt a tegezés is hibáa vok csak 19 de elvárom a normális hangnemet azért ilyen emberektől. Ki megyek kérdezem hogy mi a probléma. Sorold hogy mit ettél! és közben nézi a blokkott. Mondom neki nem én ettem hanem bnő blokkját hoztam. Hát az úgy nem megy 50ft lesz. Ekkor kicsit elkezdtem ideges lenni. Mondta neki hogy akkor elemezzük együtt a táblát a háta mögött. Arra volt kiírva ugyanis hogy Blokk/50ft. Mondom blokk van 50 ft akkor nem kell. NEm jó mert nem te ettél. Hát mondom jólvan bazeg már majdnem bepisáltam, kidobtam neki egy 50est. Bementem egyik fülkébe és jól mellészórtam a pisit mert felidegesített már nagyon legalább melója legyen akkor. Kifelé menet viccből odaszóltam neki hogy hívom a főnököt hogy azért még parázzon is. Lépcsőn felmentem és tényleg ott állt egy fehér inges. Ezen ne múljon oda mentem illedelmesen megkérdeztem hogy megy ez a WC-System, elmeséltem a story-t mondja áhh menjünk le vissza adja 50hufot mert nem kell ha van blokk. Mondom nem arról az 50ftról van szó de ha már fizetek ne legyen tiszta hugy a WC. Ezen kicsit fennakadt lement megnézte tényleg minden tiszta hugy volt. Kaptam ingyen menüt mintegy elnézést kérésért. Azóta a faszi nem kér tőlem se blokkot se semmit és vmiért előre köszön.
Ennyi. -
Sanya
nagyúr
wow, miket hallok! szerencsére nem járok a McDonald's-ba :)
Más helyeket kedvelek -
Notes
senior tag
A Deák Ferenc-téri McDonald's nem nagyobb mint egy jobb WC. Szóval azt amúgy is kerülöm. :)
Szerintem az M0-on az Anna-hegyi pihenőnél van a legroszabb meki. Ott már csótányt is láttam szaladgálni.
De az nem zavar, hogy csak blokkal lehet bemenni a WC-re. Egyszer rákérdeztem és azt mondták muszály volt, mert a körtéren pl. a hajléktalanok soxor napokra beköltöztek. Úgy meg elég gáz... -
lesaux
veterán
Ilyen nekem is volt. Egyedül voltam, kértem egy McChickent meg egy kólát. A kólát ideadta, és megígérte, hogy majd kihozza a csirkét. Na hát vártam rá 20 percet, aztán visszamentem a pénztárhoz, és visszakértem a pénzt. Mondtam, hogy 20 percet vártam a csirkére. Annyit nem nyögtek be, hogy elnézést. Ez a Hungária körúton történt vagy Róbert Károly, szóval az MTK-pályától nem messze, az ESSO-kútnál.
Máshol eggyel több McChickent hozott ki a srác, szóltunk neki, de azt mondta, hogy egészségünkre. Ez meg az Üllői út pestlőrinci szakaszán történt, ahol egy kis repülő áll az udvarban. -
az tuti.
szerintem teljesen igazuk van, hogy kérik a blokkot.
mondjuk tölem kb egy honapja a wc-s bácsi nem kért semmit a nyugatinál. csodálkoztam is, mert az elöttem lévőktöl és az utánam jövöktől is kérte a papirost. biztos valami fönknek nézett. :)
mellesleg már én is nyomattam a földre kolát. hirtelen nem tudtam mit csináljak. aztán jött egy takaritó, én meg gondoltam, akkor megyek tovább az asztalokhoz enni, és ha tényleg szomjazom kérek még egy kolát.
elkezdtem enni, és pár perc mulva jött a csere-ingyen kola:DD. mindeez a nyugatinál.
viszont a keletinél az arzenál mellett egy kis utcában szörnyü a szemályzet. várni kellett a csirkére. /4 kis csirke pogi+szósz/.
azt mondta a csaj, hogy majd kihozza. 5 perc. persze közben elfelejtette. kb 20 perc volt, és könyörögni kellett neki, hogy hozza már. -
Den
veterán
válasz
loszerafin #1 üzenetére
gyanítom azért vezették be a fizetést, mert tul sokan használták nyilvános wc-nek a mcdonalds-t
-
lesaux
veterán
Hát ez a nagy problémám nekem is hogy azt mért nem tudja műanyag pohárba adni, csak úgy hogy öntetesnek számolja el és mégse tesz rá öntetet.
Tudja, csak az 240 Ft vagy mennyi. :) Egyszer visszamentünk a Mekibe Balatonbogláron, hogy kifizetünk még egy fagyit, de csak az öntetet kérjük, azt pedig rá az előző fagyira. Ideadták ingyen.
Nagyon szar volt a tömény öntet. :DDD -
tozso
tag
Hát ez a nagy problémám nekem is hogy azt mért nem tudja műanyag pohárba adni, csak úgy hogy öntetesnek számolja el és mégse tesz rá öntetet.
Jó lenne ha bevezetnék hogy lehessen válsztani hogy műanyag pohűrban, vagy tölcsérben kéred.
Egyébként biztos rengetegen kérik műanyag pohárban. -
tozso
tag
Amikor kinnvoltam egyszer a DC-ben én is ettem egy ilyen önkiszolgáló étteremben és tényleg annyit szedhetsz amennyit akarsz fix árért (reggel, délben, este más kajával), de az íze hát az pocsék volt. Ott semminek nincs íze, csak akkor ha az ember telenyomja valamilyen szosszal vagy ketchuppel, mustárral, stb.
-
Sanyo
senior tag
Amerikában is kissé másképp van mint nálunk. Kifizeted azt a pár centet az üres pohárért, majd annyiszor töltöd meg az automatánál ahányszor csak akarod. :) Ott nem szokás betankolni és hazavinni. :) A kiskrumpli kb. akkor mint nálunk az óriás.
Voltam egy olyan étteremben (nem Meki), ami önkiszolgáló volt, a pultok tele kajával. Azt vettél el és annyit amit megkívántál, a pincér meg ott állt az asztalunk közelében és csak arra várt hogy igyak 1-2 kortyot a poharamból, már töltötte is tele. :) Hja, a kapitalizmus. Bár csak itt tartanánk már itthon is. -
tozso
tag
Ami igazán dühitő az, amikor az ember a mcdrive-ban egy sima fagyit kér azt ehető tölcsérben adja és nem műanyag pohárban mint a többi öntetes fagyit. Pedig a legtöbb ember kötve hiszem hogy ott akkor megeszi az összes vásárolt kaját és a fagyit is. Arról nem is beszélve hogy balesetveszélyesebb is.
Ja és ha mégis sima fagyit kérsz műanyag pohárban azt drágábban számolja fel.
Miért nem adják műanyag pohárban? -
BEE
addikt
Szerintem ez olyan mint az élet.
Szerencse kell hozzá!
Egyébként nálunk is volt ingyen kecsöp, de már elmúlt.
Persze nem a mekdodóban. Ki emlékszik még a Zodiac pizzázókra?
Ja! Mekiben egyszer leborítottam a frissen kifizetett italomat,
és szó nélkül kaptam másikat, pedig a kiscsaj takaríthatott utánam.
Ez egy jó pont!
BEE -
Agyzuzo
addikt
Nem vagyok valami nagy gyorsétterem fan, de tőlem még sosem kértek pénzt meg blokkot mikor bementem pisálni... Amikor meg vásároltam (nagy ritkán) a blokkot se nyelték le. Ami engem zavar, hogy sok helyen csak melegvíz van, pedig kutya kötelességük hideg vizet biztosítani (a meleg csak opcionális). Ilyenkor ált. még 1 pohár hideg vizet is kérek a pultnál és 1 kurva szó nélkül adnak is mindig.
-
engusz
veterán
A Deák Ferenc téri Mcdonlads WC-jét kerülje el mindenki!!! :(
-
-
VÁMpír
aktív tag
válasz
loszerafin #3 üzenetére
tessék elkérni a blokkot.. A McDonald's nem ingyen wc, igazán megtanulhattad már volna, hogy a kapitalizmusban nincsen ingyen ebéd.
Egyébként engem meg pont az zavar, ha 1 helyen csak meleg (forró) víz van, pl. Westend egyes WC-iben, hogyha eszel valamit nehogy tudjál inni egy kis vizet, vegyél inkább 1 pár száz forintos lónyálat.. -
nygma
addikt
válasz
loszerafin #3 üzenetére
az a legjobb, amikor elmossák a papírpoharat :)
ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem... -
agba
tag
válasz
loszerafin #3 üzenetére
Nem az már régebb óta!:))
-
agba
tag
válasz
loszerafin #1 üzenetére
Igen csak kicsit le vagy maradva (bocs)2 éve biztos így van!:DD
Én most Belgában élek és ezeknél a balga belgáknál a mekiben például még a kecsap vagy a mustár is ingyé van.Na ez más ez picit nem?Talán ez a normális.:C
[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
Meglepődve tapasztaltam, hogy a MCD-ban fizetnem kell a WC használatért.
(Nem járok oda vmi sűrűn)
Akkor nem kell, ha van blokkom a fogyasztásról.
Ezt viszont előszeretettel tartják meg maguknak a pénztárosok. Az Oktogonnál eddig 2-ből 2-szer így volt.
Mással is?
(Mondjuk elég tetűségnek tartom, hogy így akarják 2szer kifizettetni a WC-t. Ráadásul csak hideg víz van)
KL
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest