Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Aktív témák
-
az tuti.
szerintem teljesen igazuk van, hogy kérik a blokkot.
mondjuk tölem kb egy honapja a wc-s bácsi nem kért semmit a nyugatinál. csodálkoztam is, mert az elöttem lévőktöl és az utánam jövöktől is kérte a papirost. biztos valami fönknek nézett. :)
mellesleg már én is nyomattam a földre kolát. hirtelen nem tudtam mit csináljak. aztán jött egy takaritó, én meg gondoltam, akkor megyek tovább az asztalokhoz enni, és ha tényleg szomjazom kérek még egy kolát.
elkezdtem enni, és pár perc mulva jött a csere-ingyen kola:DD. mindeez a nyugatinál.
viszont a keletinél az arzenál mellett egy kis utcában szörnyü a szemályzet. várni kellett a csirkére. /4 kis csirke pogi+szósz/.
azt mondta a csaj, hogy majd kihozza. 5 perc. persze közben elfelejtette. kb 20 perc volt, és könyörögni kellett neki, hogy hozza már.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest