Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
az tuti.
szerintem teljesen igazuk van, hogy kérik a blokkot.
mondjuk tölem kb egy honapja a wc-s bácsi nem kért semmit a nyugatinál. csodálkoztam is, mert az elöttem lévőktöl és az utánam jövöktől is kérte a papirost. biztos valami fönknek nézett. :)
mellesleg már én is nyomattam a földre kolát. hirtelen nem tudtam mit csináljak. aztán jött egy takaritó, én meg gondoltam, akkor megyek tovább az asztalokhoz enni, és ha tényleg szomjazom kérek még egy kolát.
elkezdtem enni, és pár perc mulva jött a csere-ingyen kola:DD. mindeez a nyugatinál.
viszont a keletinél az arzenál mellett egy kis utcában szörnyü a szemályzet. várni kellett a csirkére. /4 kis csirke pogi+szósz/.
azt mondta a csaj, hogy majd kihozza. 5 perc. persze közben elfelejtette. kb 20 perc volt, és könyörögni kellett neki, hogy hozza már.
Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Küszöbön az androidos PC-k
- Apple Watch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest