Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Warsóban az Európa szállóban a reggeli svédasztal formájában valósul meg. Kapsz egy bazi nagy tálcát, 1x odamehetsz a kör alakú pulthoz, körbejáhatod, és annyit veszel le róla, amennyit akarsz. Füstölt hering, téliszalámi, juhtúró, stb. Azonnal látszik, ki a keleti, és kia nyugati. Aki bűvészt megszégyenítő ügysséggel egyensúlyoz egy 80 cm magas kaja hegyet, az keleti, aki egész napra ott akar jóllakni. Aki 2 pirítóst vesz el egy teával, az német. Ráadásul minden nagyon finom is tényleg, én két hétig laktam ott / jól / és 5 kilót híztam...
-
tozso
tag
Amikor kinnvoltam egyszer a DC-ben én is ettem egy ilyen önkiszolgáló étteremben és tényleg annyit szedhetsz amennyit akarsz fix árért (reggel, délben, este más kajával), de az íze hát az pocsék volt. Ott semminek nincs íze, csak akkor ha az ember telenyomja valamilyen szosszal vagy ketchuppel, mustárral, stb.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Horgász topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Projektor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest