- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
az tuti.
szerintem teljesen igazuk van, hogy kérik a blokkot.
mondjuk tölem kb egy honapja a wc-s bácsi nem kért semmit a nyugatinál. csodálkoztam is, mert az elöttem lévőktöl és az utánam jövöktől is kérte a papirost. biztos valami fönknek nézett. :)
mellesleg már én is nyomattam a földre kolát. hirtelen nem tudtam mit csináljak. aztán jött egy takaritó, én meg gondoltam, akkor megyek tovább az asztalokhoz enni, és ha tényleg szomjazom kérek még egy kolát.
elkezdtem enni, és pár perc mulva jött a csere-ingyen kola:DD. mindeez a nyugatinál.
viszont a keletinél az arzenál mellett egy kis utcában szörnyü a szemályzet. várni kellett a csirkére. /4 kis csirke pogi+szósz/.
azt mondta a csaj, hogy majd kihozza. 5 perc. persze közben elfelejtette. kb 20 perc volt, és könyörögni kellett neki, hogy hozza már.
Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest