Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
V8TommY
tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy a Mazda dizelek kerulendok.
Egyebkent nalam is 6,5 liter korul ker 140-re allitott tempomattal a 3-as ( Skyactiv G120 ) , de ez Nemetorszagban hajnali orakban amikor dinamikusabban lehet jönni ( 160-170 ) mar felcsuszik 8 literre is. Egy dizel hasonlo esetben meg mindig 6 liter korul. Ahogy megyunk feljebb a 170-190 koruli tartomany fele, ugy nyer egyre tobb ertelmet a dizel, ott mar lehet 3-4 l liter is a fogyasztaskulonbseg.
4-5 evre tervez az aposom, ezalatt 140-180e km fog belemenni a leendo autoba, 95%-ban autopalyan. Kellene a dizel nagyobb nyomateka es a kedvezobb fogyasztasa miatt, ugyanakkor nem szeretne valahol feluton Linz es St Polten kornyeken varni a trellerre.
Volt mar mazdaja, most egy dizel SX4-rol fog valtani. Mivel a leendo autoba igy is ugy is bele fog szaladni kozel 200e km, az ertekebol jelentoset fog vesziteni, ezert nem akar tul sokat kulteni ra ( kb 1,5M max 2M )
Az 1.9 tdi megbizhatosagarol a becsületesneppertol hallottam, a Honda 2.2-esrol csak egy-ket helyen olvastam, az viszont igaz hogy mindenhol jokat mondanak rola. Koszonom a tanacsokat! Atadom az uzenetet.
Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Robotporszívók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest