Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
Cicero
őstag
Slapy: külföldről hoztad be?
jobbman: igen, ez a helyzet.
Közben kiderítettem annyit, hogy egyes országok (pl. Horvátország, Ausztria) korábban is előírták a DRL (Daytime Running Light - menetjelző fény) felszerelését. Ebből én arra következtetek, hogy azok az autók, amik még nem rendelkeztek ilyen világítással kötelezően át lettek "köttetve", még a forgalomba hozatal előtt. Az átkötés szoftverrel történik - az autó elektronikáját nem bántják, a bajszon lévő kapcsoló állapotot jelez a számítógép felé -, így elvileg egy egyszerű szoftveres beállítással orvosolható. A baj az, ahogy írtam, hogy ezt egy mezei autóvillamosságis nem tudta nekem megcsinálni, márkaszervízbe kell vigyem, ha nagyon zavar a dolog.
Amúgy gondolkoztam rajta: szürke az autó, múltkor én is majdnem elsodortam egy szürkét egy körforgalomban, simán csak azért, mert nem volt világítása, tehát a DRL-nek van értelme. Olvastam, hogy kimutathatóan csökkentek tőle a balesetek is. Az egyetlen zavaró ebben csak annyi, hogy nyilván indításnál a világítással együtt meg van terhelve rendesen az autó elektronikája, az akku és a refi lámpát is sűrűbben kell cserélni miatta. (Amúgy az autóban már nem a gyári, hanem egy 70Ah (!!!) akksi van, aminek a létjogosultságát már nem is kell magyarázni.) Körbetelefonálok egyet, hogy mennyiért állítják vissza és írok.
Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest