Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Cicero
őstag
Slapy: külföldről hoztad be?
jobbman: igen, ez a helyzet.
Közben kiderítettem annyit, hogy egyes országok (pl. Horvátország, Ausztria) korábban is előírták a DRL (Daytime Running Light - menetjelző fény) felszerelését. Ebből én arra következtetek, hogy azok az autók, amik még nem rendelkeztek ilyen világítással kötelezően át lettek "köttetve", még a forgalomba hozatal előtt. Az átkötés szoftverrel történik - az autó elektronikáját nem bántják, a bajszon lévő kapcsoló állapotot jelez a számítógép felé -, így elvileg egy egyszerű szoftveres beállítással orvosolható. A baj az, ahogy írtam, hogy ezt egy mezei autóvillamosságis nem tudta nekem megcsinálni, márkaszervízbe kell vigyem, ha nagyon zavar a dolog.
Amúgy gondolkoztam rajta: szürke az autó, múltkor én is majdnem elsodortam egy szürkét egy körforgalomban, simán csak azért, mert nem volt világítása, tehát a DRL-nek van értelme. Olvastam, hogy kimutathatóan csökkentek tőle a balesetek is. Az egyetlen zavaró ebben csak annyi, hogy nyilván indításnál a világítással együtt meg van terhelve rendesen az autó elektronikája, az akku és a refi lámpát is sűrűbben kell cserélni miatta. (Amúgy az autóban már nem a gyári, hanem egy 70Ah (!!!) akksi van, aminek a létjogosultságát már nem is kell magyarázni.) Körbetelefonálok egyet, hogy mennyiért állítják vissza és írok.
Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest