Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myki19
aktív tag
Én szeretem azokat a lányokat! most lehet köpni
bár egy kicsit csalódtam aszittem olyan jók minde amilyennek kinéznek de egy kicsit tévedtem! -
tildy
nagyúr
Merre vannak ezeka képek?Majd én megmondoma frankót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F-ECT$
titán
Ki az a hyperspace nyakbavalós srác, aki minden 3. képen rajta van? Valami belsős? Vagy az övé volt a gép?
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Nézzétek meg a 109-est

-
Myki19
aktív tag
Most jó pedofilnak fogok tünni pedig utálom a fiatal lányokat had ne mennyek bele miért na jó csak egy példa
mert HISZTISEK! na nekem a 12 csaj jobban tetszett a asszonyodnak már éretedd alakja van
jól meg adtad nekik a NAGY JÓT mi?
vagy 13 már NAGY?
na most jó nagy fasz vótam én is!
de te tudom hogy elnézed túlem!
-
TexT-BoY
addikt
viszem magammal a gépet azt berakom az utolso TE-t vagy Mydayt aztán nem kell piszkálni
akkor legalább én jól érzem majd magam
és az én kéepen látott csajokrol valami véleményetek? Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Myki19
aktív tag
hát igen én magamból indulok ki és azért csodálkozok én is hogy milyen fiatalok járnak!Mer én sem vagyok túl öreg söt fiatal de tudom a határokat ismerem a szervezetem és nem néznek ki egy buliból! De az a sok fiatal picsa akik szarrá vannak zúzva hát szánalmas! ugyan ez igaz a fiukra is! 10 után hivhatsz béba!

-
-
Balli
őstag
Bocsi nem 200 hanem 170 akart lenni. Fáradok
Bár a 200-as is simán 20 alatt van, már túlkoros
-
TexT-BoY
addikt
Bővebben: link
a zöldes cumóban osztálytársam (12éves)
a rozsaszinesben b.nőm (14 éves)
na akkor hol van a 200. képen a csaj
-
Balli
őstag
Drogos tini kisiskolás lányok: 169, 200 kép. Azért ilyen nem volt tíz éve.
-
-
Biaggio
őstag
Sajnos nem voltam ott, akut pénzhiány miatt (új videokártya rulez
)
A zene nagyon bejön, de az utóbbi időben a ''partyarcok'' egyre kevésbé
Öreg Sam?
Sebaj, lehet, hogy kárpótolom magam egy Parádé Kamionnal

[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Épp ezért nem nagyon járok mostanában mert már nagyon eldurvult a helyzet, régen még sokkal jobb volt.
S tök mindegy hogy Hyper-re megyek vagy egy másik electro buliba, ezek a party arcok ott van mindenhol.
Az meg igaz hogy leginkább csak a Hyper-en van az a vészes helyzet hogy a plafonről csöpög már az izzadság le. + a WC-ből szó szerint folyt ki a h*gy. Gusztustalan.
Inkább egy Home, vagy egy Sáránd party: azokról szebb emlékeim vannak. -
Myki19
aktív tag
ja ha te régen járták Partykra akkor tudhatnád hogy csak az ubbi 2 évben van az a zonbulás! mert régen nem volt az a vicsorgás meg minden más pótcselekvés amit a bogyók kihoznak most az emberből! De egy HyperSpace-n mit vársz ha nem izadd testeket? van 5000 ember és Full veretős zene hát gondolhatod hogy nem a üldögéléstől izzadnak le!
-
Balli
őstag
Egyébként mit értesz azalatt hogy 'jó kis Pary arcok vótak'?
Én régen sokat jártam techno bulikba: Hyper... stb, de pont ezekért a party arcokért untam meg: izzatt test, nagy gülü szemek, vicsorgó szájak, szinte már fogalmok sincs hogy hol vannak ''emberek'' (tehát matta be vannak lőve).
Ez szerintem picit visszataszító, bár nem foglalkoztam velük.
De azért qrvára ott lettem volna 
-
Myki19
aktív tag
Akkor ne gyere a korommal,mert már ku..vára elgem van belőle és belőled! 10 év meg nem volt Mayday itt MO.Csak ha nem tünt volna fel már minden buli kezd ellaposodni mert az igazi Mayday NM-oban van mind ahogy az igau Parádé is csak már minden ország csinálja a saját Parádéját!Lassan ott tartunk hogy lesz Balatonfélkuplungos parádé is!Ja és kilencvenes évek elején mikor indult a Mayday akkor is vegyes volt nem pedig kimondottan Techno! Ha kimondottan Technot akarsz elmész a Comlexbe!
-
Balli
őstag
De szivesen elmentem volna rá!

Csak se Cash se idő

-
Myki19
aktív tag
-
Myki19
aktív tag
tehát ki vót a bulin?És mindenki elmondhatná az észrevételeit! Kezdem én,
Én személy szerint jobbra számitottam,egy kicsit túlzásba vitték a Technot,amelett hogy volt külön Techno terem,De egyébként mindennnel kivoltam békülve! az árak mondhatni olcsók voltak és jó kis Pary arcok vótak
Yee

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- GTA V
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Objektívek topikja
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix GS
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár egy kicsit csalódtam aszittem olyan jók minde amilyennek kinéznek de egy kicsit tévedtem!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

109-es überbrutál 
nem volt sértő

De azért qrvára ott lettem volna