Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stepboy
csendes tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Szia,
Ez alapján azt gyanítom, hogy felszállhatsz másodosztályú kocsira:
https://bkk.hu/jegyek-es-berletek/arak/havi-budapest-berlet-termeszetes-szemelyek-reszere/a MÁV vonatain másodosztályon (kivéve feláras vonatok, ha azonban az utazás kizárólag Budapesten belül történik, feláras vonat is igénybe vehető, és helyjegyet sem kell megfizetni)
Amennyire én tudom, a Pest vármegye bérlet használati feltételei Budapest közigazgatási határain azonosak a BKK bérletével.
Déliből Kelenföldig szerintem le sem kell ülni, így talán azért sem szólnak, ha az első osztályú kocsi végében állsz.
-
stepboy
csendes tag
Amennyire én tudom, a nemzetközi vonatokon legfeljebb belföldi utazáskor kötelező a helyjegy. Tehát ha Bécsből indulsz és Debrecenig utazol, akkor nem kell helyjegy.
Ha az automatából tudsz nemzetközi jegyet venni, akkor nem lesz vele probléma. Abban biztos vagyok, hogy tud olyat nyomtatni (ha az ÖBB oldalán megveszed a jegyet, van olyan opció, hogy az automatából veszed át), de arra nem emlékszem, hogy helyben meg is lehet-e venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 5459 egyszerűbb játékokhoz (i5, 4 GB VGA, 250 SSD) ! AkciÓÓ!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest