Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nem tudom erről van e bármi. Én csak ezt találtam, de úgy tűnik, hogy ez inkább a táborokban mért értékeket tartalmazza. [link] A mászás közben mértek talán újabb cikkekben vannak. [link] Nem tudom mennyire mérnek ilyesmit mászás közben, mármint még egy kütyüt magukra aggatni, plusz ugye a hideg miatt gyorsabban merül le minden. Macerás.
-
inf3rno
nagyúr
[link]
"A high sea level V̇O2max and a rather moderate decrease of V̇O2max with increasing altitude are main determinants for aerobic performance at extreme altitudes. Sea level V̇O2max values of climbers ascending successfully to the top of Mt. Everest without supplemental oxygen may vary between 55 and 90 mL/min/kg. In a previous study, V̇O2max of 60 (± 6) mL/min/kg were reported for six climbers who reached 8500 m or higher without bottled oxygen, including Peter Habeler and Reinhold Messner (Oelz ..."A legtöbb könyvtárban szerintem meg tudod nézni a teljes dokumentumot, ha nagyon érdekel, de nekem ebből úgy tűnik, hogy elég nagy a mozgástér VO2maxnál, és akkor még a palackos mászás szóba sem került.
[link]
Itt is azt írják, hogy nem számít annyit a VO2max, mert úgysincs elég oxigén fent, hogy kitöltsd. -
stellaz
veterán
-
Maximum1
őstag
Tele a net videókkal, és beszámolókkal, doku stb...
Erőssnek jó a könyve, vannak jó mászó sztorik benne.20+ órája ment egy olyan helyen ahol alig van oxigén, nem tudsz regenerálódni stb.. elfáradt, túl ment azon a ponton ahonnan már nem volt vissza út.
Én személyes véleményem, erősen benne volt a megfelelési vágy, és ez hallatszik ki Timi /feleség/ beszédeiből is, hogy ezt Ők nagyon akarták.
Kleinel ugyan csúcsokat nem hódítottak, de legalább lejöttek, ki tudja miért váltak szét, mellette mindig háttérben volt.
Feleség sikereket akart? ki tudja...
Azt sem értem hogy a háttércsapat itthon volt, kb. úgy csinálták mint amikor én a Pilist támadom, csak Ő az everesztet akarta "parasztba" behúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest