Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha magamból indulnák ki akkor pont támogatnám, hogy vegyétek, elvégre "fanboy" vagyok nem ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A diablo-féle agymenést ne hasonlítsuk már egy olyan játékmódhoz ami csak másodlagos szempont az adott játék vásárlóinál. Korántsem annyira népszerű a multiplayer mód, hogy a többség súlyos pénzeket áldozzon még bele.Az, hogy a fegyverek, képességek sebzése elmarad a várttól szimplán balansz probléma, az általad említett példa, hogy 4 fegyver jó a 40 valamennyiből is pont erre utal. Igen, erre mondhatod, hogy "áthidalhatod", ha veszel végtelen mennyiségű pakkot amivel hátha unlockolhatod, de ez egyrészt így sem normális, másrészt a képességeken nem javít. És ebből látszik, hogy ez a része nem "direkt" ilyen, hanem azért, mert nincs kialakulva még a balansz.
-
törölt tag
-
-KP-
veterán
teljesen igazad van. de külföldiek rengetegen tolnak bele pénzt. Ráadásul Andromeda méginkább rátett az egészre egy lapáttal, hogy még több pénzt kelljen költeni azoknak, akik hajlandóak rá. Úgy tűnik vannak, nem kevesen.
Amúgy egyvalamit kifelejtettem még. Eddigi tapasztalatok alapján, először a fegyvereket és karaktereket dobja ki egy kategóriából és a fegyver modokat csak a legvégén.
-
[Prolixus]
addikt
Hát nemtom, a kártevő mentes környezet előny az tuti, de aszteroidán nem feltétlen adott a megvilágítás (főleg ha nem a felszínén akarod csinálni), ott még azzal is vesződni kell. Másrészt kérdés, hogy milyen pályán mozog az aszteroida, milyen sebességgel...ezek nem kavarnának be a dologba például? A gravitációs kút lényegtelen, a mass effect technológiának köszönhetően nem problémáznak a bolygók gravitációs tereivel. Különben egy sima shuttle rohadtul nem bírna felszállni kb. egyik bolygóról sem, de fel tud, ez már a trilógiában is így volt.
A víz kapcsán: 100%-os hatékonyságú visszaforgató rendszer biztosan nincsen. Másrészt az oxigén+hidrogén dolognak meg az a nagy hátránya, hogy sokkal nagyobb térfogatot igényel, mintha víz formájában tárolnád/szállítanád. Plusz rohadt balesetveszélyes is a hidrogén szállítása.
(#4607) szallasi007
Ezeket a koponyás tárolókat hol találtad? Én nem láttam őket. A med supply kérdésedre tudok válaszolni: Nem emlékszem már pontosan hol volt az utolsó hely, de a Kett Command Center kiiktatós küldi során vettem fel, ami meg ott van a hegy tetején szinte. Szóval ez nem bug, arrafelé magasan kell keresni valahol, érdemes összekapcsolni a már említett küldetéssel. -
ForRedGlory
félisten
Nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan Origin játékom, aminél nem éltem a VPN lehetőségével. Sosem volt vele gond. Nem is mutatna jól az EA-nek, ami próbál elmozdulni pozitív irányban.
(#3953) Exelsior:Az 1080 TI nem 200.000 Ft, hanem közelebb van a 300.000 Ft-hoz. Mondjuk tényleg fura, hogy megy a remegés, mert csak 8 GB memóriája van. Venni kell még 8-at, az már nem az az összeg és 16 GB kell is sok esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az még egy dolog, hogy a munkásoknak állandóan űrruhában kellene dolgozni, de a növények gázcseréje sem lenne megoldott. A jégbiznisz már más tészta, az lehet működne.