- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok év alatt nagyon sokszor végigjátszottam a trilógiát PC-n, aztán idén vettem egy PS5-ös, és nyilván azon is lenyomtam most az eredeti 3 részt egymás után - még mindig hatalmas élmény a gyári endingekkel is. Úgyhogy gondoltam megnézem az Andromedat is. Egyelőre nagyon kellemes csalódás a játék, mert bár nekem semmilyen ME hangulatot nem hoz - miért is hozna? 600 év, sok fényén távolság
- de nagyon jól el lehet benne merülni. Egyelőre az EOS-on jártam, megvan az első outpost. A látványvilága nagyon kellemes, karakterek is érdekesek, meg a sztori is magával ragadó egyelőre. A kutatás-fejlesztés és az inventory meg a kedvencek menü egyelőre nekem kicsit katyvasz, de majd idővel megszokom nyilván. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
- de nagyon jól el lehet benne merülni. Egyelőre az EOS-on jártam, megvan az első outpost. A látványvilága nagyon kellemes, karakterek is érdekesek, meg a sztori is magával ragadó egyelőre. A kutatás-fejlesztés és az inventory meg a kedvencek menü egyelőre nekem kicsit katyvasz, de majd idővel megszokom nyilván.