Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6739) maajsz válasza tiv83us (#6738) üzenetére


maajsz
senior tag

Azért gondolom az nem úgy működik, hogy ne itt van x millió dolcsi csinálj amit akarsz. Egy olyan pénzéhes cég mint az EA nagyon is fegyelemmel tarja a projektet amire egy zsák pénzt rászórt, lásd a sales oldala nem is lett katasztrófa. Marketing meg volt, látvány meg volt, egy jó gameplay (mint harcrendszer) megvolt, el is tudták adni. Az, hogy a fontos részekkel amik a minőségi részét adják, mint sztori, karakterek (ide értem igen a kinézetet meg facial animationt meg az írást is) le vannak maradva vagy vakvágányon vannak vagy sok a nem minőségi content inkább lenyelhető volt. Volt már tárgyalva többször az a cikk ahol részletezték a problémákat, mint rövid tényleges develop time (az a 18 hónap), emberhiány, divíziók közti szétszórt munka, román outsourcing, nulla beta, early redflag a frostbite animationba, stb, nem kezdenék bele megint, de ezek mint management hibák, ami azért EA-ra is tartozik vastagon. Ha valahol én vagyok a fő vállalkozó, akkor megnézem azért ki végzi majd a melót, ebben az esetben is volt gondolom előzetes forgatókönyv, amire rábólintottak fent. Most akkor ki a birka, aki írta vagy aki rábólint? Szerintem ez a minden lehetőség azért ennyire nem egyoldalú.

Megtoldva annyival, hogy a main plot szerintem sosem volt a ME fő erénye, talán még az első részé a legjobb, mivel a 2-ba kvázi nincs is, a 3-ba meg csapatépítés helyett "fajépítés" van, vagy minek nevezzem, ami mondjuk rá szépen halad de befuccsol. De legalább volt karakter jellem, ami miatt lesz fan az ember.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.