Új hozzászólás Aktív témák

• L3zl13

nagyúr

válasz Tertius #6151 üzenetére

Szerintem is jó, hogy a BW elindult az Open World felé. De szomorú, hogy több mint 10 év után még mindig le vannak ragadva a statikus helyszíneknél.

Nincs nappal/éjszaka változás. Az NPC-k nem sandboxolnak, csak föl-le mászkának. Az összes lakott település szánalmasan kicsinek tűnt tulajdonképpen lakótér nélkül.
    Csalódott voltam, hogy az Outpostok fél perc alatt felépültek de utána már nem változtak. És hogy a Nexus sem haladt semmit.

Az ellenfelek újrateremnek, akár 2 perc alatt, de nincs semmi random generált küldetésrendszer. (lásd: TES Radiant questek)

A rendszerek 80%-ában nincs semmi amiért érdemes lenne odamenni. A bolygókon barangolva találsz küldetéseket ami pozitív változás, de hiányzik a trilógiából, hogy random bolygókon "anomáliát" észlelve változatos, jobb vagy rosszabb küldikbe futhattál bele.

A számláló szerint valami 160 óra alatt toltam végig és tényleg élvezetes volt. Alig pár küldi volt ahol az agyatlan, ok nélkül rám kényszerített választási lehetőségek felidegesítettek.
    "Szerencsére" az egyik ilyet pont a játék legvégére sikerült beszúrniuk, csak hogy nehogy happy enddel záruljon. :W

Remélem lesz még folytatás, de azt is, hogy valami jó irányító ember kéne a BW-hez mert valahogy nem megy nekik az igazi áttörés. És kétlem, hogy ez a programozók és grafikusok hibája lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés