Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#36) tiv83us: Sejtettem, hogy valami rosszul rémlik. Pedig basszus, még a Golden Gate is rémlik a játékból. Ideje lenne haladnom az újrajátszással.

Bár mondjuk én anno a 2-ben is azt hittem, hogy Sovereign tetemén mászkálunk, miközben elég világosan elmondják, hogy nem.
Amúgy önmagában egy utolsó monológnak Harbinger részéről én is örültem volna, csak nehéz elképzelni, hogy mit tudott volna mondani. Esetleg a Rannoch-os fejezetbe lehetett volna őt berakni.
(#31) orichalcos: Meg úgy alapból az, hogy single player RPG-kre szakosodtak és ez az MMO felemésztette a vezetőséget és rengeteg erőforrást elvitt a másik két címtől (DA2/ME3). Erre csak ráadás, hogy a KotOR-t, mint franchise-t sikerült vele kinyírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest