- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#36) tiv83us: Sejtettem, hogy valami rosszul rémlik. Pedig basszus, még a Golden Gate is rémlik a játékból. Ideje lenne haladnom az újrajátszással.

Bár mondjuk én anno a 2-ben is azt hittem, hogy Sovereign tetemén mászkálunk, miközben elég világosan elmondják, hogy nem.
Amúgy önmagában egy utolsó monológnak Harbinger részéről én is örültem volna, csak nehéz elképzelni, hogy mit tudott volna mondani. Esetleg a Rannoch-os fejezetbe lehetett volna őt berakni.
(#31) orichalcos: Meg úgy alapból az, hogy single player RPG-kre szakosodtak és ez az MMO felemésztette a vezetőséget és rengeteg erőforrást elvitt a másik két címtől (DA2/ME3). Erre csak ráadás, hogy a KotOR-t, mint franchise-t sikerült vele kinyírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest