Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Örüljünk? Ezt leszámítva sok jót még nem hallottunk sajnos. Mondjuk ez tényleg bíztató. A Halo 4 egész jól meg volt írva.
Amúgy én anno még láttam az álláshirdetését a posztjának. Legalábbis a BW montreal keresett vezető írót egy nagy projecthez. Nem nehéz kitalálni, hogy a Mass Effect 4-ről volt szó. Később persze eltávolították a hirdetést, és azóta nem lehetett tudni ki lesz a vezető író. Ezek szerint a pali jelentkezett az állásra?
Ez mondjuk egy kis extra plusz így látatlanban szerintem (feltéve ha így volt): Ha ő akart átnyargalni a Halo-tól a Mass Effect-hez, akkor tán tényleg írni akar ott valami maradandót. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez mondjuk egy kis extra plusz így látatlanban szerintem (feltéve ha így volt): Ha ő akart átnyargalni a Halo-tól a Mass Effect-hez, akkor tán tényleg írni akar ott valami maradandót.