Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Tudom, de nem is írtam hogy ugyanaz az író. A 4. regényt valami bértollnok csinálta, ami nagyon meg is látszik. Azon túl, hogy alapból nincs túl igényesen írva, ellentmondásos is a ME világgal. Olyan, mintha a csávó kapott volna egy délutános gyorstalpalót ME témában, aztán összesen erre alapozta volna a regényét, nem arra, hogy alaposan utánajárt volna, mi, mikor, és hogyan történt.
A Drew által írt trilógiából amúgy nekem az első tetszett a legjobban, alaposan megismerhetjük belőle Anderson karakterét, illetve Anderson és Kahlee Sanders viszonyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kés topik
- Milyen routert?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- OLED TV topic
- Fogyjunk le!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest