Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
A Kotor 1-2-ben még megértem, ha valaki gonosz, mert ugye ott az erős sötét oldala, azonban szerintem a Mass Effectben (egy-két kivételtől eltekintve) gonoszkodás = felesleges bunkóskodás.
Arról nem beszélve, hogy milyen az már, hogy terminátor fejjel is megy a csajozás?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Derrewyn
senior tag
Igen, vannak benne ilyen hibák, a krogan bolygón volt nekem egy durvább is, amikor a kamera valaminek a belsejébe került egy beszélgetés közben pár pillanatra.
Spoiler
#jahrn
Igen, jól beszélsz a választott embereket illetően, én a csőbe Legiont küldtem, a csapatot Garrus vezette mindig, a legénységet Jack vitte vissza (erre szerintem bárki jó, az sem biztos, hogy lojális/fejlesztett kell legyen), a pajzsot meg Samara tartotta fenn.
A csőbe én sem értem miért küldene bárki mást Tali vagy Legion kivételével, amúgy csodálkoztam is akkor, hogy a program mindenkit felajánlott annyira egyértelmű volt, hogy csak ők ketten alkalmasak. -
Vistaboy
veterán
Idézem a CD Galaxis oldaláról:
Mass Effect 2 tudnivalók:
A játék gyűjtői kiadásának PC változatának várható érkezése: február 1. hétfő.
A gyűjtői kiadás ugyanannyiba fog kerülni nálunk, mint a normál, az új ár: 9.990 Ft
Az eddigi információink alapján PC-re a normál kiadás és a gyűjtői kiadás is magyar feliratos lesz.
A gyűjtői kiadás minden más tartalma, kézikönyv is, várhatóan angol nyelven lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)