Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Televan74
üzenetére
De ha két karaktered is van, akkor így legalább Jane hűséges marad Liara-hoz, John pedig benézhet Tali sisakja alá anélkül, hogy félne Liara elvesztésétől (ami nem valószínű az első részes Ashli-Liara-Sperad választósdit tekintve, de sosem lehet tudni, ezt se hittem volna el, hogy így bekattan, mint most).

Szóval az én Jane-em is a kivetített fényképet fogja bámulni, amit John kikapcsolt, mikor megbeszélte Tali-val, hogy elmerülnek az antibiotikum mámorban (tetszett ez az alaposság).
NagyonOFF-aláírás: Te sem örülnél , ha hamis pénzt kapnál fizetésként!!! Ugye???
Nem érdekelne, ha elég jó hamisítvány. Ha boltos is elfogadja, és mások sem lőnek le másnap, akiknek a zsebükbe csúsztattam, akkor mindegy. De eleve zagyvaság, mert a warezért semmit sem kap a készítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Újabb nagyon olcsó Poco telefon érkezik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest