Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én is untam már sokszor, hogy keringek a homokozóban, és szidtam őket, mikor a 85˙-os lejtőkre kellett felmászni, vagy kerülni egy félvilág-nyit.
De ez a mostani ásvány-scannelés sokkal rosszabb, egyenesen idegölő (nem csak néha kellemetlen, már az első pár bolygó után meguntam). A mékóban talán még párbeszédeket is levágtak a bennülő csapattársak. (Igen, a lifteket is hiányolom így, hogy ilyen lassan tölt be.
)Azzal békülnék még ki, ha EDI úgy elő-scanelne, hogy nagyjából bejelölgeti azokat a területeket, ahova érdemes bökni, és akkor csak az lenne a lottó, hogy ott épp milyen nyersanyag van, vagy a nyersanyag szerint szín-kódolt lenne, és a mennyiség lenne lottó, netán 3D-ben érzékeltetné a saccolt mennyiséget is (ugyan is ezt is fel tudja becsülni, mikor osztályoz, hogy rich-deplated..).
(#794) ForRedGlory - Első dolgom volt, hogy felülírtam az intro videókat üres fileokkal.
Először viszont nagyot röhögtem, azt hittem a történetmesélős videókat lőtted ki módszeresen.
(#795) _ak_ - Elsőt én is sotival toltam. Jókat küldtünk, mikor Tali és én is tüzes lőszerrel pumpáltunk, miközben Wrex sorozott, és biotikázott (és én is küldtem néha valamit harci adapteus révén, bár sokszor lusta voltam) És most a 2. részben szinte végig az SMG szerű valamit használtam (a sorozatlövő gépfegyvert, de nem a nagyot, nem emlékszem mi a neve...)
(#836) ollie - Kérdezzen meg egy hivatásos Alien-biológust?

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , 24GB DDR5 , RTX 4050
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)