- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Na... a matek azért erős lenne, bár egy humánostól mit várhatna az ember.

Tapasztalatból tudom, hogy a legtöbb ki nem állhatja a természettudományokat, érdekes módon ez fordított esetben (műszaki ember - humán tárgy) sokkal kevesebb emberre jellemző.
Amúgy tényleg kevés a nyelv, de ez tényleg azért van, mert az iskolán kívül nem kell sehol sem egy átlagos fiatalnak. Nekem is azóta indult erős javulásnak az angolom, hogy sorozatokat az eredeti nyelven kezdtem nézni, miután elfogytak a szinkronos részek, és vagy 3-4 évad még volt. A másik, talán még nagyobb lökés meg az volt, amikor kb. 2 évig külföldiekkel (dán, holland, norvég, svéd) játszottam MMO-ot. Ezt bárkinek tudom ajánlani, a skandinávoknak az anyanyelvűeknél is jobb az angolja, legalábbis ami a néha valami borzalmas tájszólás hiányát illeti.
Mondjuk a skót tájszólás az nagyon ott van, azt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Parkside szerszám kibeszélő
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Napelem
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest