- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Spoiler
Vitatkoznom kell veletek pár dologban, ugyanis az hogy ha végére hagyja valaki a Jack-Miranda dolgot nem mindig elég a békítéshez.
Eddig 3x játszottam végig a játékot, az első két alkalommal az öngyilkos küldetésnél mindig meghalt valaki (először Mordin, utána Jack), pedig az első alkalommal mindenki lojális volt (másodjára Jack nem), és upgrade-ek terén is jól álltam. Ez nagyon frusztrált, szóval utánaolvastam kicsit a dolgoknak, és a harmadik végigjátszásra máshogy csináltam pár dolgot.Pl. a Jack-Miranda akciót jobb az elején lerendezni. Először ezt én se hittem el, de kipróbáltam, és tényleg működik. Tök alacsony paragonnal kibékítettem őket, míg az előző végigjátszásomban majdnem maxolt paragonnal se tudtam ezt megtenni az öngyilkos küldetés előtt. A kulcs az volt, hogy amit lehet meg kell csinálni az elején mindkettejük lojalitás küldetését, és utána közbeavatkozni amikor veszekszenek.
A Tali-Legion veszekedésnél nem tudok ilyen trükkről, őket eddig mindig sikerült kibékíteni.
Románc vonalon tényleg lehet leszboszi vizekre evezni, bár én eddig mindig férfi karakterrel nyomultam, de a yotube-os videok tanulsága szerint pl. Kelly női Shepard-el is össze tud melegedni:-)
Na meg ugye az első részben Liarát is meg lehetett dönteni mindkét nemű karakterrel:-)Sőt, elvileg Morinth-al is össze lehet jönni nőként is ha őt választjuk Samara helyett, csak annak kellemetlen következményei lesznek:-D
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- talmida: Változások 2. rész
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507UV 15.6" FHD IPS Ryzen 9 8945H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A17 FA707NV 17.3" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Seagate Exos X20 20TB SATA3 (ST20000NM007D) HDD
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest